masia27 28.05.04, 10:29 chcę postawić na działce mini altankę, czy możeci mi poradzić w jakich sklepach najlepiej szukać? Castorama, Obi czy raczej jakies centra ogrodnicze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magola33 Re: altanka 28.05.04, 18:42 Nie jestem w tej sprawie ekspertem, ale gdybym miała poradzić, to proponowałabym Castoramę. Jeśli jesteś majsterkowiczem, to tam znajdziesz gotowe elementy, z których można samodzielnie "sklecić" altankę wg własnego projektu. Napewno będzie taniej niż gotowa. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ka1311 Re: altanka 29.05.04, 14:41 Wszystko zależy od tego czy lubisz prace typu stolarskiego czy raczej niekoniecznie. Jeśli lubisz i masz narzędzia typu: hebel elektryczny, wyrzynarka, wiertarka to najtaniej jest wybrać się do składu z drewnem, sklepu ze śrubami i składu budowlanego (po gont bitumiczny na daszek). Zrobić projekt, kupić materiały i wziąć się do pracy. Castorama jest stosunkowo droga w porównianiu do sklepów typu skład budowlany :) Odpowiedz Link Zgłoś