Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KOSZULKI POLO I KAPELUSZE- WIARA LECHA

IP: *.icpnet.pl 26.02.02, 09:45
    z haftem WIARA LECHA dla naszej e-kipy.
    W deklaracji prosze zawrzeć ponownie rozmiar koszulki i obwód głowy
    Cena Polówki 70 kapelusza 40- w pakiecie kapelusz + koszulka = 100 PLN (echhhh
    ten marketing) UWAGA: CHCĘ ZAKUPIĆ STROBOSKOPY -ewentualny zysk z ciuchów
    stowarzyszeniowych ma w tym dopomóc. Pieniążki proszę wpłacać kalsycznie na
    konto

Damian Wojna
    Os. Tysiaclecia 26/1
    61-255 Poznań
    BZ WBK III O/Poznań
    44 1090 1359 0000 0000 3508 8550
    Obserwuj wątek
      • Gość: guerra Re: KOSZULKI POLO I KAPELUSZE- WIARA LECHA IP: *.icpnet.pl 26.02.02, 09:48
        acha...polówki są naprawdę porządne...kolor - GRANATOWY z białymi delikatnymi
        aplikacjami.Zresztą Radost opisz boś widział próbę. O Kapeluszach powiem tylko,
        że.....eee tajemnic ssię nie zdradza...musicie mi zaufać:)))
        • Gość: kolej Re: KOSZULKI POLO I KAPELUSZE- WIARA LECHA IP: 10.203.2.* 26.02.02, 12:49
          w koszulkę wchodzę, w kapelusz - nie lubię kupować kapeluszy w worku - czy będą tak obleśne jak
          Twoje stare czółenko na głowę ;-)))????
          Co do stroboskopów - to już się ich nie produkuje, teraz są paetzoskopy....
          (wiem, wiem, kiepski żart, mi się samemu nie podoba)
        • Gość: Feelgood Re: KOSZULKI POLO I KAPELUSZE- WIARA LECHA IP: 195.216.121.* 26.02.02, 12:53
          Deklaruję się na pakiecik. Koszulka XXl, a kapelutek - pojęcia nie mam, jaki
          obwód ma moja wielka głowa - jak sprawdzę, to powiem :)
          Kasę wyślę w piątek, ew. w poniedziałek.
          nARKA
          • Gość: guerra Re: KOSZULKI POLO I KAPELUSZE- WIARA LECHA IP: *.icpnet.pl 26.02.02, 13:15
            Panie Kolej-ny raz sewrujesz Pan miernej jakości dowcipy. Tym razem dotyczące
            mojego odzienia na głowę (fakt iż wór na ziemniaki przy tym co nosiłem to
            Pieree Cardin ale tak publicznie mnie molestować, a propos
            molestowania....Peatzoskopy....powiadasz)))))))
      • Gość: Banan Re: KOSZULKI POLO I KAPELUSZE- WIARA LECHA IP: *.icpnet.pl 26.02.02, 15:05
        Deklaruje cheć zestawiku siano i rozmiary tak jak mówilem w sobote przed meczem
      • Gość: Cromm Re: KOSZULKI POLO I KAPELUSZE- WIARA LECHA IP: *.cust.poz.supermedia.pl 26.02.02, 15:51
        Ja poproszę pilotkę z napisem "Hooligans w przestworzach" oraz koszulkę polo z
        kapturem w szkocką kratę...czekam na ofertę papieru toaletowego z
        nadrukiem "Legia Warszawa"........
        • Gość: sumak Re: KOSZULKI POLO I KAPELUSZE- WIARA LECHA IP: *.man.poznan.pl 28.02.02, 10:16
          ... na ten papier toaletowy też bym się pisał ... jeśli byłoby tam jako bonus
          zdjęcie Szpakowskiego to osiągnąłbym pełnię szcześcia na "porcelanie" w domu :)
          • Gość: guerra Re: KOSZULKI POLO I KAPELUSZE- WIARA LECHA IP: *.icpnet.pl 04.03.02, 09:51
            Camara może jednak ni ejesteś za stary na ten kapelusz:))))
            Przepraszam jeśli Cię uraziłem
            • Gość: Sergio Re: KOSZULKI POLO I KAPELUSZE- WIARA LECHA IP: *.echostar.pl 04.03.02, 12:34
              Gość portalu: guerra napisał(a):

> Camara może jednak ni ejesteś za stary na ten kapelusz:))))
              > Przepraszam jeśli Cię uraziłem

Stanowczo twierdzę, że Camara NIE jest za stary na kapelusz!!! :))
          • Gość: grzeda Re: KOSZULKI POLO I KAPELUSZE- WIARA LECHA IP: *.wsb.poznan.pl 04.03.02, 12:11
            Oj tak panie sumak, swiete slowa, zreszta pomysl papieru z logo Legii byl juz
            dyskutowany kiedys na forum Lecha przy watku o pamiatkach, zreszta brales w tym
            udzial;)))) No ale na papier to ja tez sie pisze:)))

Pozdr
            • Gość: guerra Re: KOSZULKI POLO I KAPELUSZE- WIARA LECHA IP: *.icpnet.pl 04.03.02, 14:08
              no dobr anie zaśmiecaćmi wątka- bo się w księgowości pogubię
              • Gość: CROMM Re: KOSZULKI POLO I KAPELUSZE- WIARA LECHA IP: *.cust.poz.supermedia.pl 04.03.02, 15:17
                Mówiłem Guerra,że ludziska CHCĄ papieru toaletowego z legią!! Jakie to
                praktyczne i w przeciwieństwie do kapeluszy - każdego dnia do wykorzystania!!
                • Gość: guerra Re: KOSZULKI POLO I KAPELUSZE- WIARA LECHA IP: *.icpnet.pl 05.03.02, 09:32
                  nie bawią mnie te Twoje żarty
                  • aguja Re: KOSZULKI POLO I KAPELUSZE- WIARA LECHA 05.03.02, 09:42
                    a ja poproszę papier toaletowy z nadrukiem, domyśl się:)
                    wrrrrrrrrrrr..........
                    • Gość: Cromm Re: KOSZULKI POLO I KAPELUSZE- WIARA LECHA IP: *.cust.poz.supermedia.pl 05.03.02, 14:46
                      Z nadrukiem Guerry nie sprzedajemy....z moim tylko limitowana wersja.......
                      • Gość: aguja Re: KOSZULKI POLO I KAPELUSZE- WIARA LECHA IP: 217.153.45.* 06.03.02, 16:13
                        na początek wystarczy:)
      • Gość: Radost Re: KOSZULKI POLO I KAPELUSZE- WIARA LECHA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 17:15
        Gość portalu: guerra napisał(a):

> z haftem WIARA LECHA dla naszej e-kipy.
        > W deklaracji prosze zawrzeć ponownie rozmiar koszulki i obwód głowy
        > Cena Polówki 70 kapelusza 40- w pakiecie kapelusz + koszulka = 100 PLN (echhhh
        > ten marketing) UWAGA: CHCĘ ZAKUPIĆ STROBOSKOPY -ewentualny zysk z ciuchów
        > stowarzyszeniowych ma w tym dopomóc. Pieniążki proszę wpłacać kalsycznie na
        > konto
        >
        > Damian Wojna
        > Os. Tysiaclecia 26/1
        > 61-255 Poznań
        > BZ WBK III O/Poznań
        > 44 1090 1359 0000 0000 3508 8550

Chetnie biore dwie polowki XL i XXL w pieknym granatowym kolorze:)
        • Gość: kolej do Guerry! IP: *.stacje.agora.pl 25.03.02, 17:41
          Guerra, czy potwierdzasz wpłaty??? Zapłaciłem za koszulkę z tydzień temu...
          • Gość: guerra Re: do Guerry! IP: *.icpnet.pl 26.03.02, 10:52
            zle zatytuowana ale doszla
      • Gość: Lorenzob Re: KOSZULKI POLO I KAPELUSZE- WIARA LECHA IP: 217.153.53.* 16.04.02, 15:07
        Chetnie, jesli mozna, pisze sie na koszulke rozmiar XL i awansem na bluze jesli
        jeszcze sa mozliwe do nabycia. Nie wiesz kim jestem; luz wyslalem przeciez maila
        (mam nadzieje, ze doszedl). Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka