kasiak37 17.03.12, 20:19 padam na twarz.Caly dzien roboty.Spulchnilismy ziemie,usunelismy zaczatki chwastow,zagrabilismy,zasialismy,zwalcowalismy,podlalismy 600m2 trawnika.Wszystko dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiak37 cholerka,nie wschodzi:( 28.03.12, 18:54 leje codziennie wieczorem obficie zeby bylo caly czas wilgotno.Teraz cieplo jest wiec myslalam ze powinien sie juz pokazywc a tu pupa:( Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: cholerka,nie wschodzi:( 28.03.12, 19:38 Spoko, przed świętami wzejdzie. A jeżeli zapowiadane ochłodzenie w okolicach Niedzieli Palmowej za bardzo przedłuży się, to wzejdzie zaraz po świętach. Ja kiedyś musiałam dosiać jesienią po uprzątnięciu terenu po fachowcach od elewacji i pięknie wzeszło na wiosnę. To znaczy, zaczęły wschodzić pojedyncze sztuki i wtedy gwałtownie się ochłodziło. 90% wzeszło dopiero po zimie, ale bardzo ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: cholerka,nie wschodzi:( 28.03.12, 19:55 pocieszylas mnie Horpyna;).Juz czytalam cale opakowanie od tej trawy bo moze cos zle zrobilismy. Trawy zero ale mlecze-mutanty wylaza z ziemi,co rusz to biegam z nozem i wycinam. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: cholerka,nie wschodzi:( 28.03.12, 21:36 Nie biegaj, daj jej spokojnie wzejść. Mlecze wytniesz później. Odpowiedz Link Zgłoś