Dodaj do ulubionych

Dmuchawa do liści

26.11.12, 21:31
Czy macie jakieś doświadczenia z tymi urządzeniami? Czy według was opłaca się nabyć taki sprzęt? Myślę o zakupie dmuchawy Stiga, bo to solidny i dobry jakościowo sprzęt. Podpowiedzcie mi którą dmuchawę wybrać SBL 2600 el czy SBL 260 H?
Obserwuj wątek
    • thea19 Re: Dmuchawa do liści 27.11.12, 12:38
      mam czterosuwawa honde. po 3 sezonach intensywnej pracy u klientow nic sie z nia nie dzieje zlego a kupilam poprezentacyjny model za polowe ceny (z pelna gwarancja)
      ps sprzet na kabel jest malo wygodny w obsludze mimo, ze lzejszy, z silnikiem ciezszy ale dwusuwy to przezytek
    • 42andzia Re: Dmuchawa do liści 29.11.12, 11:35
      Moim zdaniem się nie opłaca, lepiej wyjść i raz na tydzień zgrabić liście, trochę świeżego powietrza odetchnąć.
      • wrexham Re: Dmuchawa do liści 29.11.12, 13:03
        wszystko zależy od tego ile m2 ma sie do zagrabienia i jakie to są liście; brzozowe mogę sobie grabić, są lekkie i łatwe w obsłudze; znacznie gorzej jest z np. dębowymi...
        • dagusia333 Re: Dmuchawa do liści 29.11.12, 17:34
          Moim zdaniem to urządzenie może się przydać do wydmuchiwania drobnych śmieci ze żwiru, choć ja używam do tego celu starego odkurzacza.Do liści wolę miękkie plastikowe grabie i miotłę pospolitą, bo jak pomyślę ile spalę paliwa, czy energii by wydmuchnąć jakiś tam listek, który się przyczepił, to uczucia mam mieszane.Ręcznie zrobię to szybciej i sprawniej.Może do dużych, utwardzonych powierzchni to być dobre.
          • ach_dama_byc_z_kanady Re: Dmuchawa do liści 13.12.12, 05:33
            nienawidze tego, smrodzi i halasuje. powinno byc zakazane.

wole dac nastolatkom zarobic pare groszy.

Minnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka