jul.s 19.03.05, 20:28 ........wraca wiosna i wraca mój kret ......mój największy nieprzyjaciel ...jedyny męszczyzna ? ...który totalnie ze mna wygrywa .. ....dyskutowaliście juz pewnie o tym ....ale poradzcie coś ... .......pozdrawiam..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia961 Re: ......wiosna i krety 20.03.05, 06:14 Ten kret pewnie myśli: już wiosna, będę miał świeże korzonki, ale znów ta kobieta na górze...co wykopię to ona zakopie, już siły do niej nie mam. I pisze na krecim forum: poradzcie coś moi drodzy współplemieńcy... Odpowiedz Link Zgłoś
jul.s Re: ......wiosna i krety 20.03.05, 08:16 ...moze znasz język kreci ....chce napisać do mojego kreta .....poproszę o przeprowadzkę ....niedaleko ..do sąsiada . ...czy kret lubi owoce kruszyny ? Odpowiedz Link Zgłoś
basia961 Re: ......wiosna i krety 20.03.05, 09:05 Nie znam ale szybko się uczę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jul.s Re: ......wiosna i krety 21.03.05, 10:17 .....ponawiam swą prośbę , bardzo poważną ,- jak wykurzyć kreta ..gdzie przeczytać - może to juz tu było ..albo poradźcie coś !! - bardzo prosze !! Odpowiedz Link Zgłoś
przemoaj5 5541 Tu jest watek o kretach 21.03.05, 10:26 Prosze tam sie udac Pozdrawiam Przemysław Jakubowski Odpowiedz Link Zgłoś