ladyc 22.03.05, 12:34 (Sorry for my mistakes in Polish) Teraz tam nie ma nic. Rolnik (mój sąsiad) uprawia i rok temu był tam roślina na karmienie krowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemoaj5 Re: teraz 22.03.05, 13:16 Prosze po angielsku lub prosze dokładnie wyartykuowac sój proablem. pozdrawiam Przemysław Jakubowski Odpowiedz Link Zgłoś
q.bek Re: teraz 22.03.05, 15:51 Mam przetlumaczyc na nasze? Otoz: ....w zeszlym roku byla tutaj piekna laka na ktorej pasly sie krowki. Ale krowy byly tak pazerne ze wyzarly trawe z korzeniami i w tym roku niestety zadna trawka jeszcze nie urosla:-( Wniosek: Rolnik posiada zbyt malo hektarow. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyc Re: teraz 22.03.05, 21:08 Chodzi o to że chciałam to napisać w temacie "Łąka" który zaczęłam wcześniej. Mam ziemię i chciałabym mieć łakę. Teraz nie ma tam nic. Jest zaorane i czeka. Jak robić? Teraz po swójemu: I wanted to write under "meadow' which I started earlier. I have some land and I would like to have a meadow. There is nothing there now. It is ploughed and waiting. What should I do? Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: teraz 23.03.05, 06:58 Mozesz kupic gotowe mieszanki polnych kwiatow... www.americanmeadows.com/bulk_mix.cfm?c1=ad&source=wild-flowers.com&kw=120X600mix Venus Odpowiedz Link Zgłoś