katarina125 20.04.05, 13:24 Czy ktoś może wie ? Ile kosztują sadzonki ? Prosze o pomoc :) Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mali_na Re: Magnolie - gdzie kupić w W-wie/okolicach 20.04.05, 13:29 Musisz pochodzić po sklepach ogrodniczych. Widziałam chyba magnolię w Obi, ale ceny niestety nie znam, bo nie interesowałam się tym. Pewnie zależy od wielkości roślinki. Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: Magnolie - gdzie kupić w W-wie/okolicach 20.04.05, 22:09 kupisz wszedzie w kazdym sklepie z roslinkami cena: ok.90PLN za taka ok. 150cm wysokosci, mniejsze i bez kwiatow - taniej (ale magnolia jest z definicji dosc droga...) Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
bea75 Dni Magnolii 21.04.05, 09:49 Magnolie widziałam w OBI cena ok 40 zł (wys. do 1 m) a także przy Radzymińskiej (cena 85 zł ale większe i kwitnące). Poza tym 23 i 24 kwietnia w Powsinie w ogrodzie botanicznym będą "Dni magnolii" gdzie można będzie obejrzeć kwitnące na terenie parku magnolie a także zakupić takowe na kiermaszu. Ja się z pewnością wybieram gdyż również przymierzam się do zakupu :-) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wkrasnicki Re: Magnolie - gdzie kupić w W-wie/okolicach 21.04.05, 11:10 Przy ul. Krakowieków jest bardzo duży wybór (dwa ogrodnicze naprzeciwko siebie. Ceny bardzo różne jak i wielkość roślin. Odpowiedz Link Zgłoś