yacey 29.05.09, 08:49 No wlasnie, moze by tak zaczac czarowac pogode, bo czasu zostalo niewiele, a za oknem... szkoda gadac :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siostrakama Re: Może by tak... 29.05.09, 10:28 podobno do końca tygodnia ma sie utrzymać taka koszmarna pogoda ale w przyszłym tygodniu ma być piekne słońce... lepiej żeby tak bylo ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
josss Re: Może by tak... 29.05.09, 21:31 Yacey, czyżby Tobie taka pogoda straszna? ;) No wiesz?!?!? Część stolicowego MiDu w zeszły piątek poleciała ponad 500 km w jedną stronę na jedną imprezkę i każdy z nas przeżył po drodze niezły prysznic, a niektórzy to nawet grad i kilka burz pod rząd ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: Może by tak... 30.05.09, 12:34 josss napisała: > Yacey, czyżby Tobie taka pogoda straszna? No chyba, ze straszna, ja juz swoje zmoklem i zmarzlem :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
cruk Re: Może by tak... 30.05.09, 15:21 wszystko dlatego, ze Leo sie nie wypowiada w tej istotnej kwestii.. jakby pogderal i poczarnowidzil, to pewnie by buchnelo sloncem :-D.. no albo sniegiem... Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: Może by tak... 31.05.09, 19:47 cruk napisała: > wszystko dlatego, ze Leo sie nie wypowiada w tej istotnej kwestii.. > jakby pogderal i poczarnowidzil, to pewnie by buchnelo sloncem :- D.. > no albo sniegiem... Przed chwilą wróciłem z rejsu po Mazurach. Przez 9 dni było cieplutko i słonecznie :). To nie żart. Tak, tak to były Mazury w Polsce. A na BZ 23-25 stopni i słoneczko. Może być? Leo Jutro to dzisiaj tyle że jutro Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: czas zadzwonić do nieba z zamówieniem :) 31.05.09, 21:50 cruk napisała: > by buchnelo sloncem :-D.. > no albo sniegiem... ... tym śniegiem co to go Leo dwa lata temu na zimówkę zamówił ... ino nie dowieźli? ;D P.S. a tym "zaklinaniem" pogody to faktycznie trzaby (żeby jej potem nie przeklinać) Odpowiedz Link Zgłoś
7czarna Re: czas zadzwonić do nieba z zamówieniem :) 02.06.09, 12:27 ... a może ktoś z Was ma znajomości w kręgach Harrego Pottera..?? :) Przydałyby się jego magiczne umiejętności...ech Póki co, ja nawet do asfaltu dojechać nie mogę, bo do pokonania mam 800m "drogi" z błotem od wczoraj już po kolana ...:( Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: Chyba nie bedzie tak źle:) 02.06.09, 13:13 Pszczółko, listę na BZ już mamy ( prawie ) zamkniętą. Mam nadzieję, że liczba osób w okolicach ośrodka dramatycznie się nie zwiększy, dzięki podaniu przez Ciebie, w którym miejscu w Polsce chciałybyśmy zamówić ładną pogodę ;) Dziewczyny i Rodzynki, twardym trzeba być, nie miętkim - po prostu bierzemy ciepłe rzeczy i... dobry humor :) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Chyba nie bedzie tak źle:) 02.06.09, 13:20 zaciszanka30 napisała: > Mam nadzieję, że liczba osób w okolicach ośrodka dramatycznie się > nie zwiększy, dzięki podaniu przez Ciebie, w którym miejscu w Polsce chciałybyśmy zamówić ładną pogodę ;) ... skasowany ;) pogoda "jakaś" będzie (albo lepsza albo gorsza). w pierwszym przypadku wiecej jeździmy, w drugim wiecej sie integrujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
margushia Re: Chyba nie bedzie tak źle:) 03.06.09, 10:34 Wedlug prognozy: cisnienie beznadziejnie niskie, w nocy nawet mozliwe przymrozki, za dnia temperatury ok. 5-15 w zaleznosci od dnia, pochmurno, okresami przejasnienia. Zapowiada sie..hmm... duzo integrowania sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: Chyba nie bedzie tak źle:) 03.06.09, 10:43 Dziewczyny, nie krakać, tylko "zagęszczać ruchy" z zaklinaniem, śpiewaniem "Słoneczko nasze późno dziś wstało...." , tańcami przy TV podczas prognozy pogody itp. itd. :) bo ... liczę na efekty wspólnych wysiłków :) Dzisiaj w Warszawie pojawiło się słońce i nie pada :) Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: Chyba nie bedzie tak źle:) 03.06.09, 10:44 margushia napisała: > Wedlug prognozy: cisnienie beznadziejnie niskie, w nocy nawet mozliwe > przymrozki, za dnia temperatury ok. 5-15 w zaleznosci od dnia, pochmurno, > okresami przejasnienia. > Zapowiada sie..hmm... duzo integrowania sie :) Ze względu na przewidywane temperatury proponuję integrację w śpiworkach :) Leo Jutro to dzisiaj tyle że jutro Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: Chyba nie bedzie tak źle:) 03.06.09, 11:14 Nie mam nic przeciwko spiworkom, ale mamy juz czerwiec, a drzewiej bywalo, ze o tej porze, pod golym niebem mozna bylo bez problemu noc spedzic. I gdzie to ocieplenie klimatu, pytam :) A Zaciszanka, to ma chyba prywatne slonko, bo u mnie na Powislu pochmurno i pada. Odpowiedz Link Zgłoś