Gość: zz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 02:41 Gdzie w Warszawie można kupić tą przepiękną roślinę, jaką jest Zamiokulkas zamiolistny (zamioculcas zamiifolia)? Dziękuję z góry za podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akk7 Re: zamioculcas 01.12.05, 11:11 W bardzo wielu miejscach, np w Ikei, u Tomaszewskich w Alei Krakowskiej, w hipermarketach, na giełdzie kwiatowej. Chyba, że pytasz o szczególnie duże okazy - tego nie wiem. Pewnie w drogich kwiaciarniach. Jest to rzeczywiście piękna roślina :-) Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka37 Re: zamioculcas 01.12.05, 23:28 poniewaz tutaj troszke krzycza ze nie wolno reklamowac wiec podpowiem tylko wejdz na allegro i wpisz nazwe tego kwiata jest obecnie tam oferta trzech sadzonek po 16 zl na zdjeciu wygladaja bardzo ladnie :) i prosze nie krzyczec bo to nie ja sprzedaje ani zadna znajoma mi osoba ja chce tylko pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
cereusfoto Re: zamioculcas 02.12.05, 07:45 Piękny okaz kupiłam za 45 zł. ( bardzo duży wys. ok. 1 m 6 pędów ) w Krakowie.Uważam, że jak na tę roślinę i to dość sporą to nie jest wygórowana cena. Odpowiedz Link Zgłoś
saabb Re: zamioculcas 02.12.05, 14:32 a moj wlasnie wydal na swiat 2 piekne nowe pedy.....sliczne!!! Odpowiedz Link Zgłoś