kasialab1 18.06.06, 22:14 Jakie macie doswiadczenie z taka trawa?czy mogłby ktos mi polecic gdzie najlepiej zamowic ja w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemoaj5 Re: trawa z rolki 18.06.06, 23:12 Witaj, Gorąco polecam trawęz rolki dlatego że efekt jest natychmiast. Cana wynosi ok 10-15 zł. Pozdrawiam Przemysław Jakubowski Odpowiedz Link Zgłoś
cereusfoto Re: trawa z rolki 19.06.06, 12:16 Brrr - brzmi ochydnie i sztucznie prawie tak jak wykładzina trawopodobna.... Odpowiedz Link Zgłoś
foxtrot3 Re: trawa z rolki 20.06.06, 19:36 Proponuje kupic siatke /do docieplania budynkow/ziemie torfowa nasiona trawy i pobawic sie samemu za 2 lub 3 miesiace bedzie wlasny tani dywanik:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.wozniak Re: trawa z rolki 21.06.06, 06:39 Trawa z rolki wygląda pięknie tylko w opowieściach tych co ją kładą, a tak naprawdę jest to zawsze pytanie czy się przyjmie. Ja wielokrotnie obserwowałem jak ekipy kładły taką murawę i przyjmowała się 50 na 50 właśnie z powodu błędów w układaniu. Otóż trawa taka jest niezwykle wrażliwa na przesuszenie części korzeniowej i niedostateczne nawilgocenie podłoża na którym się ja układa. Jeśli ktoś nie ma zaufanej ekipy, i automatycznego nawadniania lepiej wysiać trawnik po bożemu – jest tak samo szybko, ale za to zwykle pewnie. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
1966f Re: trawa z rolki 22.06.06, 07:53 Lepiej kupić dobre nasiona za odpowiednią cenę-ta z rolki wygląda nienaturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: trawa z rolki 22.06.06, 08:17 Widziałam trawę z rolki położoną w środku miasta (chodziło o zieleń w otoczeniu krzyża upamiętniającego miejsce straceń). Nie sądzę, żeby chodziło o efekt jednorazowy, raczej o to, żeby nie trzeba było czekać. Ale "inteligentni inaczej" wcale nie uważali, że to wymaga podlewania. Może myśleli, że rozkładają plastikowy dywanik? Jak to wyglądało już po tygodniu upałów, można sobie wyobrazić. Odpowiedz Link Zgłoś