wetton 06.07.06, 12:53 ...czy ona kiedys pobrudzi rączki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malaga1234 Re: Maja w ogrodzie 10.07.06, 14:39 Ja się zachwycam Miejskim ogrodnikiem na TVN Style.No Maja to nie to! Odpowiedz Link Zgłoś
agusia9917 Re: Maja w ogrodzie 12.07.06, 16:10 Moim zdaniem oba te programy zawieraja zbyt mało praktycznych porad. Maja kładzie większy nacisk na estetykę, dekoracje. Miejski ogrodnik pokazuje jak za ogromną kasę mozna zrobić niezbyt wiele. Uważam , ze super programy ogrodnicze to "Rok w ogrodzie" i "Zielonym do góry" można się z nich bardzo wiele nauczyć, ale sa niestety zbyt krótkie. No i niektórzy powiedzieli by , że nadają je o nieprzyzwoitej porze :). Odpowiedz Link Zgłoś
halszka2 Re: Maja w ogrodzie 12.07.06, 21:25 Która stacja i kiedy nadaje "Zielonym do góry". Czy mogłabys powiedzieć? Halszka Odpowiedz Link Zgłoś
iskraja Re: Maja w ogrodzie 22.08.06, 20:51 Moim skromnym zdaniem Miejski Ogrodnik to jeden z lepszych programów ogrodniczych. Może nie dowiem sie z niego jak pielęgnować to czy tamto, ale od tego przecież mam TO FORUM. Ogrodnik natomiast pokazuje jak genialnie można wykorzystać nawet najmniejszą przestrzeń otaczającą dom. Że za ogromną kasę? No cóż...na świecie tego typu usługi sa w cenie, a ludzie zarbiają troche więcej niż my... Odpowiedz Link Zgłoś
malaga1234 Przemoaj poprowadż program. 23.08.06, 22:39 Przemoja dać do telewizji.On przynajmniej da odpowiednie rady i pokaże co trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
nassin Re: Maja w ogrodzie 13.07.06, 08:43 Lubię wszelkie programy ogrodnicze niezależnie od tego jaki mają wydźwięk czy bardziej estetyczny czy bardziej praktyczny. Wszytskie wcześniej wymienione są potrzebne. Zawsze można z nich coś podpatrzeć, zwłaszcza gdy się ma kota na punkcie zielonego. A ja go mam i bardzo lubię tę kicię. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agusia9917 Re: Maja w ogrodzie 13.07.06, 18:04 Mimo tego co napisałam o praktycznej przydatnosci programów tez oglądam wszystko co tylko chcą dac w tv :) A "Zielonym do góry " nadaja w tv regionalnej Szczecin w soboty o 8.45. Odpowiedz Link Zgłoś
przemoaj5 Re: Maja w ogrodzie 20.08.06, 23:15 Nie pobrudzi: ona jest designer'em Pozdrawiam Przemo OTM gg:7721862 Odpowiedz Link Zgłoś
taxus1 Re: Maja w ogrodzie 22.08.06, 20:39 nie czepiajcie się dziewczyny :-) popularyzuje rosliny i ogólnie ogrodnictwo i to sie ceni. poza tym zaprasza do programu sensownych ludzi. pozdrawiam! łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
marynia30 Re: Maja w ogrodzie 23.08.06, 10:46 właśnie, program nie jest o tym jak bardzo można się pobrudzić w ogrodzie...;-) Bardzo lubię Majeczkę i jej program, szkoda tylko, że powtarzają odcinki... Odpowiedz Link Zgłoś
rafaloku Re: Maja w ogrodzie 24.08.06, 08:47 Witam dla mnie szkoda że fajnych filmów nie ma w internecie bo z komputera korzystam znacznie częściej niż z TV, dlatego spróbowałem sam się pobawić w "filmoca", zapraszam na stronę: www.ogrody.cvd.pl/pliki/filmy.html znajdziecie tu zbiór różnych filmów o tematyce ogrodniczej, które wyszukałem w internecie, dwa pierwsze filmy (przesadzanie rośłin doniczkowych oraz pojemniki na balkony i tarasy) są mojego autorstwa, zapraszam do oglądania, będę wdzięczny za wszelkie opinie i uwagi na temat mojej twórczośći :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś