faq 22.09.06, 17:14 mam dosc trawnika z kupami, przegarnianej kory, zasikanego zywoplotu - bros pomaga? nie szkodzi roslinom? prosze o podzielenie sie doswiadczeniem. dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mali_na Re: Bros Postrach psa i kota - ktos uzywal? 22.09.06, 19:52 Kupiłam jakiś środek w płynie i polałam trawkę przed domem. Nic nie pomogło Ja już się zastanawiam, czy nie robić zdjęć właścicielom ze srającym psem:) Bo w końcu istnieje obecnie obowiązek sprzątania psich odchodów Jest to dla mnie zupełnie niezrozumiałe; mieszkam w okolicy domkowej i każdy sprząta przed własnym domem. To jak można u siebie posprzątać, a wieczorkiem zaprowadzić czworonoga, by zrobił kupę u sąsiada? Odpowiedz Link Zgłoś
leda16 Re: Bros Postrach psa i kota - ktos uzywal? 22.09.06, 21:58 Dlaczego nie ogrodzisz posesji siatką? Odpowiedz Link Zgłoś
faq target :)) 05.10.06, 14:26 www.target.com.pl/produkty/222.html dziala jak zloto! od czasu posypania ani jednej kupy! Odpowiedz Link Zgłoś
pauzalka Re: target :)) 05.10.06, 15:06 A jak długo już działa? Często trzeba sypać? Odpowiedz Link Zgłoś
faq Re: target :)) 05.10.06, 18:03 narazie od 22. do teraz, a padalo w miedzy czasie. napisano, ze zaleznie od pogody 2-3 miesiace. czynie obserwacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
faq Re: target :)) 05.10.06, 18:06 posypalam raz, jedno opakowanie na trawnik ca 3x2 plus zywoplot w kolo i 2x2 rabaty Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.wozniak Re: Bros Postrach psa i kota - ktos uzywal? 06.10.06, 06:55 Z mojego doświadczenia wiem ze środki te działają słabo lub wcale i najlepszym rozwiązaniem jest tak zwany kibelek dla pieska, czyli jedno miejsce w ogrodzie gdzie załatwia swoje potrzeby. Opisałem to już kilka razy. Z innych nie działających preparatów to odstraszacie domowe aby pies nie sikał na dywan – śmierdzą, a dywan i tak zasikany, środki na kleszcze – działają słabo lub wcale, a ich aktywny okres jest co najmniej o połowę krótszy niż na opakowaniu, poza tym niektóre wrażliwsze rasy dostają od nich rozległych uczuleń. Oraz wiele innych produktów dla psów które nie przechodzą u nas żadnej weryfikacji i w większości wypadków szkoda na nie pieniędzy – pomijam że kosztują krocie jak na ich cenę w hurcie czy u producenta. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
faq Re: Bros Postrach psa i kota - ktos uzywal? 06.10.06, 09:31 moze zweryfikuje czas moj entuzjazm :) ale na razie spokoj jest i czysto. a kibelek - rzecz nie do zrealizowania, bo to problem z psami obcymi Odpowiedz Link Zgłoś