ogniomistrz 11.11.03, 14:47 Mam wielką prośbę! Czy mogłabyś powiedzieć jakim sprzętem foto robisz takie fajne zdjęcia makro i jakie parametry ustawiasz? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piasia Re: Do piasi 12.11.03, 15:12 ogniomistrz napisał: > Mam wielką prośbę! > Czy mogłabyś powiedzieć jakim sprzętem foto robisz takie fajne zdjęcia makro > i jakie parametry ustawiasz? > Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź :-) ?????????????????????????????????? Chyba mylisz mnie z Ptasikiem! Ja nie robię zdjęć makro, jedyne dwa zdjęcia jakie wrzuciłam na forum to "wspaniała" rudera na działce i jeżyk otrzymany od kogoś mailem. A te cacka Ptasika sprawiają, że czuję się diabelnie zazdrosna ;) Cóż, jak mawiał Kubuś Puchatek - są tacy co potrafią i są tacy co nie potrafią... I w dodatku nie jesteś pierwszy, który myli dwie bliźniacze baby z jednego gniazda, jednego lęgu i dwóch opartych o siebie w tym gnieździe nakrapianych jajek ;))) To znaczy my się w życiu nie spotkałyśmy w realu, mieszkamy na dwóch końcach Polski i mamy na pewno różne geny, ale zainteresowania i charakterki jakoś tak dziwnie zbieżne ;) Pozdrawiam Pi Odpowiedz Link Zgłoś
ogniomistrz Re: Do piasi 12.11.03, 19:56 Piasia rzeczywiście się pomyliłem ;-) ale nie do końca! Zmyliło mnie zdjęcie małego jeża - też dużej urody! Gratuluję! A teraz pędzę z prośbą do ptasika! Pozdrawiam serdecznie! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś