yoma 11.05.09, 12:17 Dlaczego czerwona? Uwaga, treści drastyczne. img22.imageshack.us/my.php?image=p5090071.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerrykot1 Re: Fotozagadka 11.05.09, 12:43 wyglada ona, ta żaba, jakby się spotkala z Mohamedem Ali albo z graficiarzem jakimś:-) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Fotozagadka 11.05.09, 13:02 Z sójką się spotkała. Sójka ją chciała zeżreć na moich oczach... Siedzę sobie, patrzę, a sójka skacze w konwaliach. No to niech skacze. Patrzę dalej, a ona coś podrzuca dziobem, a to wrzeszczy. Przy którymś podrzucie przyjrzałam się podrzuconemu, żaba? No to ruszyłam cztery litery, patrzę bliżej, żaba. Sójkę odgoniłam, nie wiem, czy dobrze zrobiłam z punktu widzenia doboru naturalnego, ale żal mi się stworzenia zrobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Fotozagadka 11.05.09, 14:49 Dobrze zrobiłaś, może to nie była sprawa doboru naturalnego tylko czysty przypadek? Żab wygląda na wdzięcznego:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Fotozagadka 11.05.09, 14:59 Żab wygląda na oszołomionego potwornie, no ja mu się nie dziwię. Prawdziwa zagadka brzmi: skąd u licha żab na mojej pustyni? Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Fotozagadka 11.05.09, 15:16 Może przywlokłaś z jakimiś chabaziami? W centrach ogrodniczych dbają o to, żeby towar miał wilgotno. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Fotozagadka 11.05.09, 16:58 Żżownicę, to jeszcze, żabę bym chyba zauważyła... Raz sójek złapał żabę. Żaba przerażona, A on zaczął ją dziobać dziobem od ogona. Dziobie ją, dziobie, dziobie, podziobał ją trocha, A wtem żaba powiada: Stary, mów mi Zocha! Odpowiedz Link Zgłoś
leloop Re: Fotozagadka 11.05.09, 18:34 chyba zab sie wylize :) mial szczescie, ze Cie spotkal. moja zabka tez miala szczescie pewnego dnia gdy napotkala na swojej drodze kota, bylam w poblizu ... niestety w nocy juz mnie nie bylo i teraz zabka zasila hortensje podobnie jak nieostrozny drozd :( nienawidze moich kotow wiosna :( tyle razy tlumaczylam, ze lapie sie myszy a nie ptaszki, zabki, jelonki ... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Fotozagadka 11.05.09, 18:37 Moja kota powyżej owadów nie ryzykuje, jak była malutka, też ją sójka chciała zjeść... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Fotozagadka 11.05.09, 20:44 Inne stwory img231.imageshack.us/my.php?image=p10401961.jpg img401.imageshack.us/my.php?image=p10401221.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Fotozagadka 11.05.09, 20:55 skrzydlaty ok, ale ten slimak!!! JAKI WIELKI! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Fotozagadka 11.05.09, 21:02 Winniczek chyba, nie? Aż go nie zutylizowałam... Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Fotozagadka 11.05.09, 21:13 ślimakus giganteus:)Mam nadzieję, że to nie taki potwór zaatakował mojego kota ostatnio- biedaczysko wrócił rano oblepiony mułem z rzeki, ledwo żywy. Ciągle jest w szoku, za każdym razem, gdy mnie zobaczy biegnie z wrzaskiem: weź mnie na rączki!!!Prawdę mówiąc, zaczęłam się ukrywać:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Fotozagadka 14.05.09, 09:38 Jeszcze jeden stwór. Chciał mnie zjeść, jak przyczepiałam pnącza do płota. Foto kiepskie, bo miałam tylko małpkę, a ona pięć minut myśli, zanim zrobi zdjęcie. img136.imageshack.us/my.php?image=p5130064.jpg Odpowiedz Link Zgłoś