Gość: d IP: *.zone3.bethere.co.uk 28.10.09, 19:57 d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siekiera-live Turnieju Reprezentacji Narodowych: Polska - Cze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 20:07 Dwóch po 16 i jeden 12 to już jest 44 bramki.Matmy się uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Turniej Reprezentacji Narodowych: Polska - Czec... IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.09, 20:33 Relacja powinna być Zczubowska! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Polska - Czechy 28.10.09, 20:41 Z Czechami przegraliśmy w piłę, w rugby. To i Wenta przegra o pietruszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
agent_tomek O który bank chodzi? 28.10.09, 23:31 (...) na koszulkach reprezentantów brakowało logo sponsora. Bank Pekao BP nie przedłużył umowy. O który bank chodzi? Jak na razie to autor stworzył nam jakiś dziwny twór: połączenie PKO BP SA z Pekao SA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek Re: O który bank chodzi? IP: 81.168.254.* 29.10.09, 07:56 no wlasnie, przeciez nie ma takiego banku jak Pekao BP :) znow dziennikarze sie popisali znajomoscia rzeczywistosci. oni chyba w ogole nie czytyaja tego co wypoca :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyrygent Re: O który bank chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 12:52 wybiórcza potrafi odkrywać dno. dno w dnie. odlot. dwa największe banki poddają fuzji... Odpowiedz Link Zgłoś
olias Piłkarze Wenty wygrywają po horrorze 29.10.09, 06:50 PKO BP? nie chce wspierać ręcznej? dobrze że mi przypomnieli o swoim istnieniu. mam zmienić bank na inny, bo ci za dużo zdzierają. coś niesamowitego. co miesiąc za samo posiadanie karty do bankomatu (nawet nie kredytowej) kradną mi po 20 zł. Inne "opłaty" też takie bandyckie. ... dobrze że mi przypomnieliście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polska - Czechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 09:48 czemu nie ma relacji dla tych którzy nie posiadają Polsatu cyfrowego ? już wolę oglądać na tvp, które ma relacje również online. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wislander Wielka prośba do kibiców!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.09, 14:05 W najbliższy piątek wybieram się do Areny, by dopingować naszą wspaniałą drużynę. Mam prośbę do wszystkich o gorący doping i ZOSTAWIENIE TRĄBEK w domach!! Dość hałasowania i buczenia-pora na wielki i godny doping naszej Reprezentacji!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAULA:*FANKA Piłkarze Wenty wygrywają po horrorze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.10, 22:18 To był emocjonujący mecz, lecz Polska nie grała najlepiej.Za grę pochwalić trzeba przede wszystkim Krzysztofa Lijewskiego.on jest świetny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szmal też grał dobrze,ale i tak najlepiej grał Krzysiu!!!!!!!!!!!KOCHAM GO!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś