Gość: ~bk IP: 156.17.231.* 05.11.09, 20:37 no i super:) ja jestem niezmiernie zadowolony ze ona taka kase zgarnia, bo jest bardzo dobra w tym co robi tylko tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ratata Wielka kasa Radwańskiej dzięki premii od WTA IP: *.chello.pl 05.11.09, 20:39 Zapracowała to ma.... gratulacje, czekamy z niecierpliwością na kolejny sezon:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Isia trzymam zawsze kciuki !! IP: 91.193.160.* 05.11.09, 21:38 Gratuluje i powodzenia - obys jak najwiecej dawala powodow do zadowolenia wszystkim prawdziwym kibicom. Mocniej ode mnie chyba nikt nie trzyma za Ciebie kciukow (no moze Twoja rodzina :) PS. Jesli moge cos zasugerowac co daloby jeszcze wiecej przyjemnosci kazdemu kibicowi podczas ogladania CIebie - prosze delikatniej ze slownictwem na korcie. Super z CIebie laska - nie pasuje to slownictwo... Pozdrawiam i mam nadzieje ze w koncu CIe zobacze podczas gry na zywo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Re: Isia trzymam zawsze kciuki !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 10:29 Nie zarobiła , tylko dostała . DOSTAŁA . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeniek Zapracowała?! IP: *.dslaccess.co.uk 06.11.09, 01:27 Bez żartów! Ludzie, jak możecie przyklaskiwać takim sytuacjom?! Gó...ara pyka sobie piłkę rakietą - owszem, robi to bardzo dobrze, ale jakie ma znaczenie to coś, co ona robi? No więc, pyka sobie, jeździ po świecie, i nie dość, że z tego żyje, to jeszcze żyje po królewsku. I to w takim wieku. Ja ma dwa fakultety, stanowisko kierownicze za sobą, i ledwie wiążę koniec z końcem. A jej nie dość, że niesprawiedliwie bogata, to jeszcze gra w tenisa, żeby stać się znaną, po czym zostanie celebrytką - i dalej, "dzięki" bezdennej głupocie tłumów, będzie zbijać kasiorkę, tym razem na urodzie i minionej sławie. Ku.wa, nie mogę znieść zarobków sportowców i sławy, a nawet istnienia celebrytów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario- mgr inż. Re: Zapracowała?! IP: 83.238.13.* 06.11.09, 09:48 Kolego nie przesadzaj. Tez mam dwa fakultety i uwielbiam gre Radwanskich. I jakos bezproblemowo udaje mi sie przezyc do pierwszego :) Zamiast dwoch fakultetow mogles "machac" rakieta. Tylko ze do wszystkiego trzeba miec talent glowe i psychike. Gdybys gral w tenisa lub uprawial jakikolwiek sport to bys o tym wiedzial. Byle kto nie osiagnie w sporcie niczego. Nawet w boksie potrzebna jest inteligencja i madrosc do przechytrzenia przeciwnika. W zdrowym ciele zdrowy doch - taka idea przyswiecala juz starozytnym Grekom. Celebrowali oni zwyciezcow igrzysk ktorzy juz wtedy byli narodowymi bohaterami i budowano im pomniki. Kilku naszym sportowcom miedzy innymi Radwanskiej Isi (Ulka na blysk Twojej formy tez czekam) wybudowalbym pomniki. Dzieki nam rośnie nasza duma narodowa ktorej nam brakuje. A Polak potrafi... Niestety nie wiedza o tym nasi politycy ktorzy caly czas wchodza w 4 litery np USA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario mgr inż. Re: Zapracowała?! IP: 83.238.13.* 06.11.09, 09:49 W zdrowym ciele zdrowy duch - tak mialo brzmiec oczywiscie to zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wl Re: Zapracowała?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 12:00 Gdybyś był 10 na świecie w swojej profesji, to napewno byś zarabiał na luksusy. Tenisiści z 4 czy 5 setki, jeśli nie mają sponsora, dokładają do interesu. Czy zastanawiałeś się ile Radwańscy musieli kasy wyłożyć, aby Aga była tam gdzie jest? Cała rodzina się na to składała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Zapracowała?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 13:30 > Ja ma dwa fakultety, stanowisko kierownicze za sobą, i ledwie > wiążę koniec z końcem. > Ku.wa, nie mogę znieść zarobków sportowców i sławy, a nawet > istnienia celebrytów... Widocznie nie sprawdziłeś się na tym kierowniczym stanowisku i ci podziękowali. Miej pretensje do siebie. Agnieszka, jak się nie sprawdzi na korcie, też nie zobaczy kasy. Nie zadrość. Takie pieniądze są osiągalne tylko dla garstki sportowców - najlepszych z najlepszych. Większość to wyrobnicy sportu, którzy nie spełniają swoich marzeń. Cięzko pracują od wczesnego dzieciństwa, poświęcają dla sportu wszystko i nic z tego nie ma - albo kontuzja eliminująca ze sportu, albo brak oczekiwanych postępów, albo brak szczęścia i zostają z niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
pssz Brawo Isia:) 05.11.09, 20:40 I wcale nie jesteś brzydulą, jak Cię nazywano na niektórych portalach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek_z Re: Brawo Isia:) IP: *.city.mississauga.on.ca 05.11.09, 21:18 eee tam. w tenisa moze niezle gra, ale szpetna to ona jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniakin Re: Brawo Isia:) IP: *.dhcp.inet.fi 05.11.09, 23:36 No to pokaz nam swoje zdjecie, polbogu edku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic-obserwator Re: Wielka kasa Radwańskiej dzięki premii od WTA IP: *.chello.pl 05.11.09, 20:47 Ale nie ma to już nic wspólnego z ideą współzawodnictwa sportowego, a tylko jest to beznamiętne trzepanie kasy wykorzystując sprzyjający los w postaci zaradnych rodziców i jakiegoś tam talentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Wielka kasa Radwańskiej dzięki premii od WTA IP: 82.160.24.* 05.11.09, 21:17 kolego co ty za bzdury piszesz. zaradnosc? to jest biznes ... WTA zarabia taka kasa wiec zawodniczki te z top 10 tez musza takowa zarabiac. tak samo jest z pilkarzami ,koszykarzami, klub zarabia klub placi. jak transfer Ronaldo za 90mln , dla klubu to nie wiele bo oni dobrze wiedza ze ta kwtoa sie syzbko zwroci z samych dzialan marketingowych, ludzi jak glupi beda lykac koszulki,kubeczki i inne duperelki z jego podobizna, a ceny w sklepach klubowych maja taka marze ze leb boli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eto1 Re: Wielka kasa Radwańskiej dzięki premii od WTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.09, 21:20 Nom i tysiącom godzin na treningach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Roooooney rooooooney IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.09, 20:49 brat Rooney'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: off a ty czyim jesteś bratem? IP: *.ovh.net 05.11.09, 21:53 a ty czyim jesteś bratem? sfrustrowanego walikonia, któremu oprócz szybkiej ręki nic nie zostało, dlatego zieje jadem na prawo i lewo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: a ty czyim jesteś bratem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.09, 22:07 kto moj brat sfrustrowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat pedra Re: a ty czyim jesteś bratem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.09, 22:11 ja nie jestem sfrustrowany dlaczego? Po czym wnosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Agnieszka jest bardzo ladna a pedaly i zboczency m IP: *.try.wideopenwest.com 05.11.09, 21:16 Agnieszka jest bardzo ladna a pedaly i zboczency ktorzy nie lubia kobiet mowia bzdury ale trzeba im to wybaczyc bo sa nieszczesliwi.Gratulacje agnieszka..chyba cie kocham:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacuncao popieram, pięknie tu wyszła IP: *.slubice.vectranet.pl 05.11.09, 21:38 :* Odpowiedz Link Zgłoś
yoterbxl Wielka kasa Radwańskiej dzięki premii od WTA 05.11.09, 21:17 A moze by tak Gazeta (moja ulubiona gazeta) zmienila troche ton ... Tutaj chodzi o sukces w sporcie, jednej z dardzo niewielu Polek, ktore cos znacza w tenisie a tu Gazeta pisze "wielka kasa R ...." !!!! Taki tytul jest godny tabloidu (dawniej: brukowca) a nie gazety Wyborczej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniczyna Wielka kasa Radwańskiej dzięki premii od WTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.09, 21:17 Brawo! :)Aby tak dalej. Należy sie za ciężką pracę i wytrwałość. Odpowiedz Link Zgłoś
konkretniekarol Wielka kasa Radwańskiej dzięki premii od WTA 05.11.09, 21:23 Menedżer uważa, że w przyszłym roku Agnieszka może nie być objęta tym systemem. Jego zdaniem Polka skończy bowiem ten rok nie na obecnym 10., ale na 11. miejscu. [...] Jeśli w Bali wygra Francuzka Marion Bartoli lub Australijka Samantha Stosur, Radwańska spadnie w rankingu o jedną pozycję. Jeśli dobrze liczę, to Agnieszka wypadnie z dziesiątki tylko wtedy, gdy Samantha dojdzie do finału w Bali, a (jednocześnie) Marion conajmniej do półfinału - w przyszłym tygodniu Zwornajewa straci sporo punktów za zeszłoroczne Masters i spadnie w okolice 15-16 pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
mtsk1 Re: Wielka kasa Radwańskiej dzięki premii od WTA 05.11.09, 22:40 Nie wiem dlaczego twierdzisz "jednoczesnie Marion...". Jezeli Marion dojdzie do finalu to ma juz zapewnione 420+ punktow , ktore daja jej wyprzedzenie Agnieszki (roznica 345). Stosur musi wygrac turniej bo tylko dodatkowe 600 pkt daja jej awans do 10 (roznica 505 pkt). W przypadku finalu Bartoli-Stosur i zwyciestwie Stosur, Agnieszka spada na 12 pozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
konkretniekarol Re: Wielka kasa Radwańskiej dzięki premii od WTA 05.11.09, 23:42 Wszystko prawda, ale moje obliczenia uwzględniają również wykreślenie w przyszłym tygodniu punktów za zeszłoroczny finał Masters (który odbył się tydzień później niż w tym roku - stąd zamieszanie). Radwańska "zarobiła" wtedy 370 punktów (ale straci tylko 250, bo odzyska 120 za Sydney, które "powróci" do jej rankingu jako szesnasty turniej). Zwornajewa straci (o ile się nie mylę) 990 pkt. (-1050+60), natomiast Bartoli i Stosur nie tracą nic, bo w Masters nie startowały. Ostatecznie Radwańska powinna mieć na koniec roku okrągłe 3200 punktów i do tej wartości odniosłem wyliczenia dotyczące turnieju w Bali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: Wielka kasa Radwańskiej dzięki premii od WTA IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.11.09, 23:49 przecież punkty za poprzedni master zostały już odjęte Odpowiedz Link Zgłoś
konkretniekarol Re: Wielka kasa Radwańskiej dzięki premii od WTA 05.11.09, 23:52 Właśnie to może być luka mojego rozumowania... Pytanie tylko, kiedy zostały odjęte, bo najwidoczniej przeoczyłem ten moment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: Wielka kasa Radwańskiej dzięki premii od WTA IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.11.09, 00:05 na pewno zostały obciete jeszcze przed masterem, razem z punktami za Linz obcięto Adze 620 punktów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wl Re: Wielka kasa Radwańskiej dzięki premii od WTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 00:46 Tak jak piszesz. Punkty zostały odjęte, nie po turnieju,tylko przed. Jeśli chodzi o Bartoli, trzeba jej odjąc 110 pkt. tj. 16 rezultat, czyli musi wygrać , bo finał to zamało, natomiast finał wystarczy Stosur. Odpowiedz Link Zgłoś
konkretniekarol Re: Wielka kasa Radwańskiej dzięki premii od WTA 06.11.09, 09:44 Tak chyba musiało być (trochę dziwnie, że nie trzymają się 52-tygodniowego cyklu - to mnie zmyliło). Wygląda na to, że niepotrzebnie namieszałem, tak czy inaczej dziękuję za rozjaśnienie sytuacji! PS. Samantha i tak właśnie odpadła z turnieju, więc poniższa uwaga jest bez znaczenia, ale skoro traci obecnie 505 punktów do Agnieszki, to 420 za finał w Bali raczej by nie wystarczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chooj Wielka kasa Radwańskiej dzięki premii od WTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.09, 21:30 Czy jej się nie popi.rdoli we łbie od tej kasy? Przecież to jeszcze gó...ara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wl Re: Wielka kasa Radwańskiej dzięki premii od WTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 00:42 Żeby cię dobić, podam że w tym roku z premi WTA przekroczyła 3mln$, a do końca kariery będzie to kilkanaście mln$. A o Agę się nie martw. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Życzę finału Wimbledonu z Karoliną! 05.11.09, 21:52 Samych sukcesów! I wymarzonego finału Wimbledonu Agnieszka - Karolina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Życzę finału Wimbledonu z Karoliną! IP: *.85-237-191.tkchopin.pl 06.11.09, 04:32 buuuuachahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: całkiem niezła laska z tej Radwańskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.09, 22:12 zakrec do niej bankowo sama jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jantos51 Wielka kasa Radwańskiej dzięki premii od WTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.09, 22:23 Dziewczyno! tyle wysiłku włożyłaś w swój sukces a fiskus tylko czeka żeby zgarnąć od ciebie podatek i podzielić się nagrodami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Wielka kasa Radwańskiej dzięki premii od WTA IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.09, 22:50 no.. i do tego śliczna jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liczukrupa Nie ma sie czym chwalic IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.11.09, 23:03 Bo to oznacza, ze bez zdejmowania skarpetek Radwanska nie potrafila by policzyc ile ma lat, a to o jej inteligencji dobrze nie swiadczy. Nie tylko jej- tata tez kumaty zbytnio nie jest jak widac, z menagerem Archutowskim na dokladke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baron Re: Nie ma sie czym chwalic IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.09, 23:41 ona zna 4 jezyki a ty matole ile znasz ?/ ale wypociny piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr inz. poliglota Re: Nie ma sie czym chwalic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 01:10 znam 5. "matole". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liczykrupa Nawet sie podpisac baranie nie umiesz. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.11.09, 02:05 Baran, to sie pisze przez "a" a nie przez "o", rozumiesz cwoku z Pierdziszewa! B A R A N jestes, a nie zaden baron. A teraz baranie bozy powiem <ci> cos w sekrecie; cztery jezyki tak jak ona, to moj kot tez zna, za to <ty> nawet swoim ojczystym posluzyc sie poprawnie nie potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ontos2 Polski, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 08:06 w gębie i dwa w butach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniakin Wielka kasa Radwańskiej dzięki premii od WTA IP: *.dhcp.inet.fi 05.11.09, 23:39 W tenisie to chyba zadnemu z polskich "fanow" nie chodzi o gre, skoro w kazdym temacie pojawiaja sie komentarze na temat urody lub jej braku. Idzcie sobie pryszczate smarkacze na zczuba, albo inne pobandzie. To jest forum o sporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
buda1956 uroda Asi 06.11.09, 00:16 Zupełnie nie rozumiem tych czepiajacych się Asi, z podtekstem rzekomego niedostatku urody ! Przecież na tle przygniatającej wiekszości swoich przeciwniczek jest królewsko dziewczęca, zgrabna jak sa- renka. Zawsze, biorąc pod uwagę wszystkie oglądane przeze mnie jej pojedynki, wybrałbym ją jako kobietę - a nie umięśnione i męskie rywalki. Przyjrzyjcie się uważnie, jaka jest sexy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nestor Re: uroda Asi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.11.09, 02:15 Z porownywaniem Radwanskiej do sarenki to bym byl ostrozny, bo wlasnie przypomniales mi stary zydowski kawal. -Salcie, Ty jestes jak sarenka- mowi Mosiek. -Ze wzgledu na zgrabnosc? - pyta Salcie. -Nie, przez wzglad na owlosione nogi- odpowiada Mosiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: uroda Asi IP: *.try.wideopenwest.com 06.11.09, 05:09 sam jestes owlosiony i to raczej genetycznie...twoj ewolucja stanela wmiejscu jeszcze za neandertalczyka.... ale genetyka moze cos dla ciebie zrobi ...nie martw sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ontos2 A zęby jak perełki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 08:02 Takie białe, nie , takie rzadkie. Dziennikarzyny mają osobliwe poczucie estetyki. Pamiętam jak Rozłucki z GPW został przez jakiegos szanowanego szmatławca uznany za najseksowniejszego mezczyzne roku.Dobry żart tymfa wart:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wam pokażę Wielka kasa Radwańskiej dzięki premii od WTA IP: *.chello.pl 06.11.09, 00:58 radwańska jest brzydka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwet33 Cieszysz sie? IP: *.150.cust.blixtvik.net 06.11.09, 02:44 A Ty jestes slepa/y i smierdzisz glupota. Albo zawiscia, co zreszta na jedno wychodzi. Umyj sie albo idz sie leczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieczysław moczar Re: Wielka kasa Radwańskiej dzięki premii od WTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 01:09 na tym zdjęciu na stronie głównej gazety, wygląda jakby trzymała piłę mechaniczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wielka kasa Radwańskiej dzięki premii od WTA IP: *.itt.com 06.11.09, 01:56 oprocz dochodow sa jescze wydatki a te sa niemale,samoloty, hotele, restauracje, oplaty trenerskie etc, poza tym rowniez podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cocteau ale czy startowe wziela? IP: *.hsd1.nj.comcast.net 06.11.09, 05:37 a startowe wziela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornak20 Wielka kasa Radwańskiej dzięki premii od WTA IP: *.inowroclaw.mm.pl 06.11.09, 05:51 Dlaczego kazdy tej dziewczynie publicznie liczy kasę i zadaje głupie pytania :skąd ona to ma, tylko nasi polscy gryzi piórki zawsze cos szukają proponuję powołac komisję sledczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kangur Wielka kasa Radwańskiej dzięki premii od WTA IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 06.11.09, 06:17 Oj ja w kraju kangurow mieszkam 40lat i w miejscowej prasie prawie sie nie pisze o zarobkach australijskich tenisistow a w polskiej prasie a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nolleb Wielka kasa Radwańskiej dzięki premii od WTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 07:31 dlaczego tak bardzo interesują się ile zarobiła napiszcie raz ile zapłaciła podatku i ile kosztowały ją dojazdy hotele trener i inni przyboczni i tą sumę niech media podają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Wielka kasa Radwańskiej dzięki premii od WTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 09:19 co to wogóle za artykuł. wynika z niego że dla Agnieszki (i chyba ogolnie sportowców) najważniejsza jest kasa!! a może woli wygrywać turnieje i utrzymywać wysoką pozycję w rankingu niż zarobić jakieś tam tysiąc dolarów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yendys Wielka kasa Radwańskiej dzięki premii od WTA IP: 210.56.68.* 06.11.09, 09:31 Jak ten jezyk polski ewoluje, kiedys byla dziewczyna z klasa, teraz z kasa. no coz drobna roznica. PS. slowo kasa jest okropne, wstretne i nie powinno byc uzywane zwlaszcza w mediach, to tylko slang! kasa moze byc tylko pelna lub pusta yendys Odpowiedz Link Zgłoś