tksl 07.01.10, 09:12 taaaak - musze przyznac ze nigdy nie rozumialem tej reklamy... www.youtube.com/watch?v=7j2jtej3xv8 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mkrs Sportowcu, uważaj na Antydoping.pl IP: 195.2.222.* 07.01.10, 09:21 Łojej, pięęękne byłoby odszkodowanie za prezentację błędnych danych w oficjanych dokumentach, gdyby kogoś złapali. Inna rzecz, że trochę współczuję sportowcom. W niektórych przypadkach zdarzało się już nałożenie dyskwalifikacji za nieświadome przyjęcie jakiegoś środka, np. niewymienionego w składzie suplementu diety lub nawet pochodzącego z jakiegoś zanieczyszczenia. Jestem radykalnym przeciwnikiem dopingu, ale jednocześnie zwyczajnie po ludzku szkoda mi tych, którzy do momentu otrzymania wyników sami nie wiedzą, że cokolwiek brali :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Sportowcu, uważaj na Antydoping.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 10:30 pseudoefedryna zakazana, niedługo sportowcy nie będą mogli leczyć przeziębienia :P Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Oni i tak ciągle oszukują. 07.01.10, 10:17 Przecież gdyby nie oszukiwali, nie byłoby list antydopingowych, prawda? ;>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Queen dr Queen zaleca witamine C IP: *.kalisz.mm.pl 07.01.10, 11:43 lepiej się leczyć witaminą C.10 gram i po chorobie.A profilaktycznie po 2 gramy na dzień.Najlepsza jest w proszku,problem w tym że w polskich aptekach tego specyfiku nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkrs Re: dr Queen zaleca witamine C IP: 195.2.222.* 07.01.10, 14:09 Znajdź mi chociaż jedną pracę, która udowadnia zdolność witaminy C do leczenia przeziębień. "Najlepsza jest w proszku" - a jeszcze lepsza ta z błogosławieństwem ojca dyrektora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Queen Re: dr Queen zaleca witamine C IP: *.kalisz.mm.pl 07.01.10, 14:16 Poszukaj sobie prac Linusa Paulinga albo Mathiasa Ratha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wicked Re: Sportowcu, uważaj na Antydoping.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 12:13 Pseudoefedryna sama w sobie to gó*ienko, nie daje specjalnie pozytywnych dopingujących efektów. Ale za to za pomocą prostej reakcji chemicznej, którą może każdy przeprowadzić w domu można otrzymać silny narkotyk - metylokatynon. Jeszcze można zrobić metaamfetaminę ale to już jest trochę trudniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś