Gość: kasiko2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 22:27 Czy ktoś był w Makarskiej z Gandalfem? Proszę o opinie o biurze i trochę wrażeń z pobytu. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Makarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 14:53 Byłam w 2003 r. w sierpniu. Mieszkaliśmy w willi Zvonko, bardzo czysto, pokój z aneksem kuchennym, łazienką i tarasem. Bardzo nam się podobało. Biuro jest ok, nie mieliśmy żadnych problemów, polecamy je znajomym i tak jedni pojechali w 2004, drudzy w 2005 i wszyscy zadowoleni. A Chorwacja i Makarska super. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
leedee Re: Makarska 13.02.06, 22:56 W MAkarskiej z Gandalfem byłam we wrzesniu 2005 i musze powiedziec ze to chyba jedne z moich najwspanialszych wakacji... Mieszkałam w Villi Bogomila, w pokoju z łazienka , coprawda bez aneksu ale był na korytarzu, na 3 pokoje, więc nie było żadnych problemów...Bardzo udane wakacje, wszystko wg programu,wg oferty biura, przemili rezydenci, autokar wygodny..jednym słowem- gorrraco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś