Gość: Coolek IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 22:37 Dobra wiadomosc. Obnizyli ceny biletow( z poczatku mialy kosztowac 20 i 25pln) na 15 i 8 pln. Pytanie do kibicow: Kto wygra? Ja stawiam na T. Golloba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomcio Re: Final IMP IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 23:43 Nie chciałbym krakać, ale ostatnio Tomkowi coś nie idzie. Nawet u nas przgrywa. Może to jakaś słabsza forma na koniec sezonu. Nie stawiałbym tak łatwo na jego zwycięstwo, ale było by miło gdyby u nas wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Final IMP 10.08.01, 16:15 No ale nikt nie zaprzeczy ze tytul mu sie (i tyko mu)bezsprzecznie nalezy na czapce Kadyrowa(dobrze napisalem?) powinno w centralnym miejscu byc jego nazwisko wypisane zlotymi literami a tytul IMP przyznany honorowo przyznany do konca kariery.Swoja droga IMP powinny miec cykl na wzor GP wtedy nikt by Tomkowi nie podskoczyl a tak zawsze cos wypadnie.Wiem ze nie ma na to miejsca ale gdyby nie robic eliminacji tylko od razu na 3-4 turnieje a zawodnikow brac z KSM z poprzedniego sezonu-mysle ze bylo by to lepsze i wiecej kibicow by przychodzilo niz na eliminacje IMP. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Final IMP IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 17:28 Ja już bilet kupiłem w marcu 2001 (kupując karnet) i teraz dowiedziałem sie,że PRZEPŁACIŁEM. Stawiam w środę na Pepe(wierzę,żę się nie zawiodę). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Final IMP 10.08.01, 17:54 To masz niestety podobny problem jak z Zielona Gora-uwazam ze rzeczywiscie karnetowcy sa olewani przez zarzad -dowiedzialem sie ostatni ze w Grudziadzu program jest do karnetu za friko mysle ze tak chocby kilka razy powinni zrobic teraz wlodarze Bractwa/Poloni[trzeba szanowac sponsora :)))]aby zrekompensowac karnetowca ta strate.Jak by sie telefony rozdzwonily do zarzadu w tej sprawie to moze cos by zrobili-to taka rada dla posiadaczy karnetow. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Final IMP IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 23:49 Ja też stawiam na T.Golloba. I chyba pójdę zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: Final IMP 13.08.01, 17:58 Oby tylko była pogoda. Miejmy również nadzieję, że Tomek z Pepe się wspólnie nie pozabijają. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Final IMP IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 19:20 Mam nadzieje ze Pepe. W zasadzie to nie wiem czemu lubie tego zawodnika. Mam wrazenie ze dla niego liczy sie tylko kasa. Nie ma takiego sentymentu do klubu jak Gollob. Mimo to bede mu kibicowal Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Final IMP 13.08.01, 22:03 No temu dziwic sie co nie ma bo Gollob to bydgoszczanin a Pe-pe z Zielonej Gory zdaje sie pochodzi.A co do kasy to oni zarabiaja na reszte zycia przewaznie wiec musza duzo. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś