Gość: kibic IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 01:18 Express wycofał sie ze sponsorowania Protasa. O co chodzi, nie mają szmalu, czy on jest dla nich za cieńki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SDB Re: PROTASIEWICZ BEZ EXPRESSU !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 17:12 Mmmm kuszaca szansa dla GW :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: PROTASIEWICZ BEZ EXPRESSU !!! 15.02.02, 22:06 Dobrze. W końcu może pepe uwolni się od pewnych rzekłbym podejrzanych kręgów. Odejście od Expressu to dobry początek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARTHEZZ Re: PROTASIEWICZ BEZ EXPRESSU !!! IP: *.ab-byd.edu.pl 23.02.02, 11:01 FAKT FAKTEM ZE SZEFEM EXPRESSU JEST BARDZO BOGATY BYDGOSZCZANIN KTORY DO ANIOLKOW NIE NALEZY.ALE NIE WIEM CZY WIECIE KOGO PROTAS BYL SWIADKIEM NA SLUBIE! Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: PROTASIEWICZ BEZ EXPRESSU !!! 23.02.02, 12:36 Gość portalu: BARTHEZZ napisał(a): ALE NIE WIEM CZY WIECIE KOGO PROTAS BYL SWIADKIEM NA SLUBIE ???????? kogo ??????? Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: PROTASIEWICZ BEZ EXPRESSU !!! 23.02.02, 12:37 To kt teraz Protaska bedzie sponsorował? Jak mu nie będzie szło to bedzie zganiał na to, że nie ma kasy. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: PROTASIEWICZ BEZ EXPRESSU !!! IP: *.hipernet.ras.pl 24.02.02, 20:33 Swiadkiem byl, obilo mi sie o uszy u lewatywy..Heniu Lewandowski...moze pomylilem gangstera..;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TUCHOLAK Re: PROTASIEWICZ BEZ EXPRESSU !!! IP: *.tuchola.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 12:06 NIE MARTWCIE SIĘ O PIOTRKA,CO BĘDZIE Z TOMKIEM? TV" WIZJA" SPLAJTOWAŁA,GĄSIOREK SIEDZI,BROWARY W ODSTAWCE,A TU JESZCZE TRZEBA BĘDZIE DOKARMIAĆ STARSZEGO BRATA.NO I WRACA PEWNIE TATA.... Odpowiedz Link Zgłoś