Gość: BEREK IP: 212.242.213.* 12.02.04, 01:18 chętnie bym skomentował ten artykuł, ale poczekam, aż ktoś napisze, że jest pierwszy!! No to czekam... i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yeah Re: Adam Romański, Krzysztof Nałęcz: Powrót z mar IP: *.promax.media.pl / 192.168.2.* 12.02.04, 07:26 Romański ty nieobiektywny grubasku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joker Re: Adam Romański, Krzysztof Nałęcz: Powrót z mar IP: *.k5.pl / 192.168.14.* 12.02.04, 08:41 Nie mam zwyczaju komentować artykułów, ale jestem ciekaw o czym pisałby Pan "redaktor" gdyby to Śląsk wygrał w sobote, ewentualnie któryś z zawodników Trefla potraktował np. Tomczyka, tak jak Hyży Masiulisa? Zmiana trenera w drużynie z dołu tabeli (nastąpiła wczoraj, więc artykuł chyba pisany na kolanie)? Hmm,rzeczywiście wydarzenie tygodnia;)Panowie Rutkowski i Wujec odpowiadają, może Panu też wystarczy czasu i odwagi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Adam Romański, Krzysztof Nałęcz: Powrót z mar IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.04, 09:39 Czarni wygrają we Wrocławiu??? Tak jak kiedyś Noteć. Redaktorze Romański,pan się chyba zamienił na głowy z nie powiem czym. Typuj pan dalej, panie Ekspert. W tym sezonie jeszcze we Wrocławiu gra Start i AZS Koszalin. Cały świat odkrywczych stwierdzeń leży u pańskich fachowych stóp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goranka Re: Adam Romański, Krzysztof Nałęcz: Powrót z mar IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.04, 12:34 Brawo! Niezly tekst! Grubasek odczepil sie w koncu (ciekawe na jak dlugo.. ) od Prokomu i usiadl na Slasku! I to w jak mizernym stylu! As usual.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KibicP. Chyba zmienię opinię o Wyborczej!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 11:12 Ja pier***ę... sory, ale ciężko wytrzymać takie farmazony, te ich typowanie - mam wskazówkę dla obstawiających zakłady sportowe - obstawiajcie dokładnie odwrotnie do typów gazety, to wygracie fortunę. Nie idzie drużynie - zwalnia się trenera, a w gazecie gościowi od typowań nie idzie już dłuższy czas - sami wyciągnijcie wnioski. Człowiek chce przeczytać coś o koszykówce napisanego fachowo i rzetelnie, a nie stronniczo i wziętego z kosmosu. Już teraz rozumiem dlaczego niektórzy pisali, że ten pismak pisze o np. Polonii Warszawka jak o Chciacago Bulls za dawnych lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryan Wybacze Romanskiemu wszystko jak IDEA dzis wygra IP: 80.50.5.* 12.02.04, 12:25 Naprawde, wybacze wszystkie bledy w Wyborczej, stronniczosc, ta jego brodke w tv...tylko niech IDEA wygra z Efesem...Pozdrawiam. BTW kto komentuje dzis mecz...Adas????;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek do BERKA IP: *.chello.pl 12.02.04, 14:09 Gość portalu: BEREK napisał(a): > chętnie bym skomentował ten artykuł, ale poczekam, aż ktoś > napisze, że jest pierwszy!! > > No to czekam... i pozdrawiam jestem pierwszy! :) i czekam na komentarz... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasta Re: Adam Romański, Krzysztof Nałęcz: Powrót z mar IP: *.f / *.pl 12.02.04, 15:11 nie jarze,po co w takim razie czytacie jego felietony skoro są niefachowe i stronnicze????Narzekacie na niego a w sumie to jesteście jeszcze gorsi.P.S. Prokom nie ma szans w finale ze Śląskiem (nie jestem fanem Śląska) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrom Re: Adam Romański, Krzysztof Nałęcz: Powrót z mar IP: *.stacje.agora.pl 12.02.04, 17:09 Panowie, nie dyskutuje na ogol, ale pozdrawiam! A co do tyopu Idea - Czarni, to nastapila niestety pomylka, na skutek przeoczenia. Moj blad, sorry. Prawdziwy typ: Idea. Juz poprawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi_anwil Re: Adam Romański, Krzysztof Nałęcz: Powrót z mar IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 16.02.04, 23:34 Ekipa Pana krytykow tez pozdrawia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luc hej slunzaki IP: *.inter-i.wohnheim.uni-mainz.de 12.02.04, 18:26 ale jaja- adrom sie pomylil, a wy od razu inwektywy w jego strone. Ale was boli jak ktos nie chce juz dzisiaj przyznac mistrzostwa Slunskowi (jak wy wszyscy juz to dawno zrobiliscie). Tak panie Romanski- co pan meczow nie oglada?! Nie wie pan, ze Slask to lige to juz dawno wygral, a w swojej hali to moze przegrac ale wylacznie z europejskimi tuzami?! Jak smial pan dziennikarz-amator wytypowac czarnych jako zwyciezcow w pojedynku ze Slunskiem?! Skandal! Zadam co najmniej dymisji! Pajace ze Slunska... Odpowiedz Link Zgłoś