Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Vancouver 2010. Petra Majdić: Kciuki za mnie tr...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 01:02
    Ja myślę że całą polska trzymała za ciebie kciuki tak jak za Justynę bo wam
    obu za ten sezon należą się najcenniejsze medale!!!
    Wracaj do zdrowia i na podium na 30, teraz musi być srebro bo złoto będzie Justyny
    Obserwuj wątek
      • pjuk wspaniala Petra 18.02.10, 01:07
        Nie da sie ukryc, ze dla neutralnego kibica (nie Polaka, nie Norwega)
        to Petra byla zwyciezczynia tej konkurencji.

Na 30 bede trzymal kciuki za jej srebro, bo zloto - wiadomo, juz
        zarezerwowane, tak jak wczesniej napisal Maciek.
      • oloros Re: Vancouver 2010. Petra Majdić: Kciuki za mnie 18.02.10, 01:09
        trzy
        ymalem oba kciuki jeden za Justyne drugi
        za Petre - to byl wielki bieg majdic - az strach pomyslc co by sie
        dzialo gdyby nie upadla
        bedziemy cie pamietac Petra
        • Gość: majk Za taką wypowiedź 0 szacunku. Należało się?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 06:37
          Ofiara losu na zakręcie się wywaliła (jako jedyna) i biadoli. Żal.ru
      • Gość: v Vancouver 2010. Petra Majdić: Kciuki za mnie tr... IP: 142.52.81.* 18.02.10, 01:13
        Ten co to pisal albo klamie albo nie widzial zdjecia Majdic
        wracajacej na trase po upadku. Tam wyraznie widac, ze skarpa jest
        oznakowana.
        Ogolna uwaga po czytaniu sportowego portalu.
        Reporterzy Gazety sa aroganccy, nieprofesjonalni, infantylni,zle
        poinformowani.
      • Gość: Tico Vancouver 2010. Petra Majdić: Kciuki za mnie tr... IP: *.centertel.pl 18.02.10, 01:13
        Nic się Majdić nie należy za grzechy z PŚ, wtykanie kijków w oczy rywalek lub
        chamskie zajeżdżanie im drogi nic jej się nie należy...Skandal to jest to że
        wszystkie rywalki potrafiły się na trasie otrzymać tylko nie ona....i to jej
        wieczne narzekanie...
      • Gość: jsk architekten Vancouver 2010. Petra Majdić: Kciuki za mnie tr... IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.10, 01:50
        Petra Majdić: Kciuki za mnie trzymali trenerzy rywalek
        BLA, BLA, BLA....
        • Gość: BulBul Re: Vancouver 2010. Petra Majdić: Kciuki za mnie IP: *.jinonice.cuni.cz 18.02.10, 09:52
          W swiecie sportowcow to czasami zdarza sie rowniez empatia, jakiej
          piwcowcy nie znaja.
          Jesli nic innego, to wypowiedz Majdič/Majdicz jest piekna promocja
          sportu.
      • Gość: mb Oj, jaka ta Pani arogancka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 03:10
        Medal z brylantami? Ja bym jej dał skierowanie do okulisty, żeby nie
        wypadała z trasy...
        • Gość: Jarek Re: Oj, jaka ta Pani arogancka IP: 83.238.165.* 18.02.10, 09:11
          Już postanowiłem. Nie będę więcej czytał komentarzy pod artykułami. Szkoda
          czasu. Z taką bandą IDIOTÓW (!!!) nie często się człowiek spotyka (przepraszam
          tych normalnych). Zostańcie tutaj sami, wylewajcie swoje frustracje i żale,
          siedząc z d... w fotelu. Macie prawo. Kogo to w końcu obchodzi?
          Żegnam!
      • Gość: majka karły śmia krytykować Petrę! IP: *.toya.net.pl 18.02.10, 03:20
        Z piwskiem, popierdując na fotelu jeden z drugim oglądał heroiczny bój Petry,
        gdy ta na przekór samej sobie i swego obolałego, udręczonego ciała, na przekór
        fatum, które nad nią wisi na wielkich imprezach, wyrywała medal swym rywalkom.
        Wy macie czelność umniejszać jej sukces? PETRA JEST NAJWIĘKSZĄ GWIAZDĄ TEGO
        BIEGU CHOĆ STANĘŁA NA NAJNIŻSZYM STOPNIU PODIUM, DLA MNIE I DLA WIELU TO ONA
        JEST MISTRZYNIĄ SPRINTU. WIELKI SZACUNEK PETRA.SŁOWENIO MASZ OGROMNE
        SZCZĘŚCIE, ŻE MASZ TAK WSPANIAŁA I WIELKĄ ZAWODNICZKĘ!
        • Gość: tony.halik Re: karły śmia krytykować Petrę! hehehe IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.10, 03:41
          majka: bla bla bla! i tyle. Bo rozumiem, że Ty jechałaś z Petrą na nartach kiedy
          my pierdzieliśmy? osobne bla bla bla dla wielkiej Petry która się oj przewróciła
          bo nie umie jeździć?
          • Gość: majka Re: karły śmia krytykować Petrę! hehehe IP: *.toya.net.pl 18.02.10, 05:03
            widzę, że cenzurka działa-tony,wypchaj się trocinami i wystaw w muzeum, albowiem będzie z ciebie więcej pożytku niż w obecnej postaci.
            • Gość: ee Re: karły śmia krytykować Petrę! hehehe IP: *.chello.pl 18.02.10, 09:38
              majka otrzasnij sie, sadzac po twojej reakcji tez nie wiele jestes warta [w
              obecnej formie rzecz jasna]
              • Gość: majka Re: karły śmia krytykować Petrę! hehehe IP: *.toya.net.pl 18.02.10, 22:05
                ciebie zapewne na więcej byłoby stać z tymi czterema połamanymi żebrami-niech
                zgadnę-stać cię byłoby na "ee". Większą uwagę zwracaCie na to, że popełniła błąd
                niż na to, że z taką koszmarną kontuzją wywalczyła medal. Krytykanci Majdic na
                pewno są warci więcej siedząc przed telewizorem i nabijając się z ludzkiego
                dramatu i heroizmu. Waszą specjalnością jest "ee".NIESTETY TAKIEJ KONKURENCJI NA
                IO NIE MA ŻAŁOŚNI PAJACE!
                • Gość: aaaaaa stara przekupa !!!!!! IP: *.c194.msk.pl 19.02.10, 01:01
                  Gość portalu: majka napisał(a):

> ciebie zapewne na więcej byłoby stać z tymi czterema połamanymi żebrami-niech
                  > zgadnę-stać cię byłoby na "ee". Większą uwagę zwracaCie na to, że popełniła błą
                  > d
                  > niż na to, że z taką koszmarną kontuzją wywalczyła medal

jakie polamane zebra ???
                  przestan juz wreszcie pindolic, glupia kwoko
                  oficjalnie podano, po badaniach, ze nie stwierdzono u niej zadnych zlaman
                  • slowenia Re: stara przekupa !!!!!! 19.02.10, 10:31
                    Gość portalu: aaaaaa napisał(a):

> jakie polamane zebra ???
                    > oficjalnie podano, po badaniach, ze nie stwierdzono u niej zadnych zlaman

W oficjalnym komunikacie Słoweńskiego Komitetu Olimpijskiego jest informacja
                    o tym, że ma złamane cztery żebra i jedno z nich przebiło płuco, w związku z
                    czym wylądowała w szpitalu z podpiętym cewnikiem i drenami.
        • Gość: berkowaty Petra IP: *.static.adslpremium.ch 18.02.10, 10:20
          podpisał się czterema łapami...

Petra była wspaniała. To naprawdę Wielka Mistrzyni

Bart
        • Gość: Rico Re: karły śmia krytykować Petrę! IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.10, 10:23
          Kopara by ci opadla jakby Justyna wpadla do tego kanadyjskiego rowu.
          Pierwsze oddzialy nadwislanskich burakow z szabelkami w reku
          dewastowaly by juz przedmiescia Vancouver.
      • Gość: Leccinum Nie wpadajcie w histerię, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 06:38
        Majdic się trochę skompromitowała tym upadkiem. Ktoś ją zepchnął z tej skarpy?
        Nikt inny tam nie spadł.
        Jej wypowiedzi świadczą o narcystycznym braku krytycyzmu wobec siebie.
        • Gość: majka Re: Nie wpadajcie w histerię, IP: *.toya.net.pl 18.02.10, 06:58
          tak,tak, podobnie skompromitował się Gruzin umierając na torze saneczkowym.
          Ludzie miejcie w sobie trochę empatii i szacunku dla sportowców, którzy
          zastawiają swoje zdrowie na trasach i torach po to, byśmy mieli się czym
          pasjonować. DOCEŃCIE TO!
          • Gość: ranton Re: Nie wpadajcie w histerię, IP: *.chello.pl 18.02.10, 07:53
            jejku, a ktos im każe zostawiac tam swoje życie i zdrowie? majka, wyluzuj
            • Gość: jacek226315 Re: Nie wpadajcie w histerię, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 08:28
              a tobie cnotliwa kwoko ktos kaze ogladac telewizje.Ciekwaym jakie
              masz niuniu zainteresowania? Wlasnie to jest polactwo,a potem sie
              dziwimy,ze nas nikt nie lubi.Troche kultury i taktu niereformowalny
              narodzie
          • Gość: aaaaaa Re: Nie wpadajcie w histerię, IP: *.c194.msk.pl 18.02.10, 10:14

> Ludzie miejcie w sobie trochę empatii i szacunku dla sportowców, którzy
            > zastawiają swoje zdrowie na trasach i torach po to, byśmy mieli się czym
            > pasjonować. DOCEŃCIE TO!

a co, amatorski sport powrocil ???
            sra..e w banie
            • Gość: jacek226315 Re: Nie wpadajcie w histerię, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 12:58
              za takich jak ty "aaaaa" trzeba sie wstydzic przebywajac za
              granica.Juz ci piwsko wypijane pod budka rozum zalalo.Cale zycie
              latasz za obore i dorobiles sie tv. Wstyd byc Polakiem
            • Gość: majka Re: Nie wpadajcie w histerię, IP: *.toya.net.pl 18.02.10, 22:08
              sr..ie w banie to z pewnością twoja dyscyplina-niestety na IO takiej nie
              ma-PROFESJONALISTO!
              • Gość: aaaaaa Re: Nie wpadajcie w histerię, IP: *.c194.msk.pl 19.02.10, 01:09

> sr..ie w banie to z pewnością twoja dyscyplina-niestety na IO takiej nie
                > ma-PROFESJONALISTO!

po pierwsze przekupo masz chyba cos nie tak z glowa
                bo to "sra..ie w banie" odnosilo sie do ciebie, wlasciwie do twojego
                stwierdzenia, ze sportowcy wylacznie mysla o tym, jak by tu zrobic dobrze kibicom

a po drugie, jestes bezczelnym klamca, stale powtarzajac, ze Majdic miala
                zlamane 4 zebra - a wszedzie mozna przeczytac, ze po badaniach lekarskich nie
                stwierdzono u niej zadnych zlaman
                • slowenia Re: Nie wpadajcie w histerię, 19.02.10, 10:32
                  Gość portalu: aaaaaa napisał(a):

> a po drugie, jestes bezczelnym klamca, stale powtarzajac, ze Majdic miala
                  > zlamane 4 zebra - a wszedzie mozna przeczytac, ze po badaniach lekarskich nie
                  > stwierdzono u niej zadnych zlaman

w oficjalnym komunikacie Słoweńskiego Komitetu Olimpijskiego jest informacja
                  czym wylądowała w szpitalu z podpiętym cewnikiem i drenami.
        • Gość: CZESIO Re: Nie wpadajcie w histerię, IP: *.nowinynet.pl 18.02.10, 10:26
          Miałeś ty narty człowieku kiedykolwiek na nogach.każdemu się zdarza
          wywalić.Problem w tym,że nie zabezpieczono rowu z kamieniami w który się
          zsunęła!Ty z takim bólem już siedziałbyś w przychodni zdrowia po zwolnienie
          lekarskie...
      • Gość: Rocklin Re: Vancouver 2010. Petra Majdić: Kciuki za mnie IP: *.nplay.net.pl 18.02.10, 07:47
        "Och... powinnam dostać złoty medal, że w ogóle wystartowałam.."

Paniątko... może inni też powinni dostać po medalu, że w ogóle wystartowali.
        Jakoś dużo narzekania w tych biegach. Najpierw Justyna, teraz Majdic
      • maz-46 Vancouver 2010. Petra Majdić: Kciuki za mnie tr... 18.02.10, 08:09
        Przestańcie szakale ujadać nad Majdić!
        Ona jest prawdziwą bohaterką tych zawodów. Ten medal to nagroda za hart ducha,
        za walkę z bólem i za ogromną ambicję. Mam nadzieję, że w Słowenii zostanie
        odpowiednio doceniona.
        Taki fatalny upadek mógł się przytrafić każdemu. Gdyby obiekty były
        przygotowane jak na igrzyska przystało, to nic by się nie stało ani jej, ani
        nie zginąłby gruziński saneczkarz.
        Te igrzyska przerosły Kanadyjczyków, takiej prowizorki dawno nie widzieliśmy...
        • Gość: Warka z Tych Re: Vancouver 2010. Petra Majdić: Kciuki za mnie IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.10, 09:12
          maz-46 napisał:
          > Przestańcie szakale ujadać nad Majdić!......
          > Ten medal to nagroda za hart ducha,za walkę z bólem i za ogromną
          > ambicję......Te igrzyska przerosły Kanadyjczyków, takiej
          > prowizorki dawno nie widzieliśmy...

pod ten głos podpinam się w całości... widzieliśmy mndlejącą Majdić,
          wolontariusze? podają wodę do picia [żeby się udusiła], nie mają
          noszy do przeniesienia jej [to samo jest na trasie zjazdu], tragedia
          jak się patrzyło,Olimpiada w Zakopcu zorganizowana przez Bachledę-
          Curuś i Synuś to byłoby coś!
        • ewa646 Petra przesadziła z tą oceną ...przykre! 18.02.10, 10:27
          Taka wypowiedź Petry jest bardzo nie sportowa! Myślę, że wczoraj
          większość polskich kibiców z szacunkiem kibicowała także jej - mimo
          oczywistej sympatii dla Justysi. To jest sport i w takich warunkach
          wszystko może się zdarzyć - czasami o sukcesie decyduje szczęście.
          Nasi komentatorzy z wielkim uznaniem wypowiadali się o Majdić - ta
          jej wypowiedź jest bardzo zaskakująca - u mnie dużo przez to
          straciła. Może Justynka z nią by nie wygrała, ale Norweżka pokonała
          ją na ostatnich metrach, co Kowalczyk oceniła jako swój błąd i brak
          dobrej pracy nóg. Mogła też użalać się nad sobą, że złoto
          przeleciało jej koło nosa przez źle przygotowaną trasę. Pełen
          szacunek dla samokrytyki Justyny, a Majdić życzę zdrowia, ale
          oceniam negatywnie. Gratulacje dla Justyny!
          • Gość: BulBul Re: Petra przesadziła z tą oceną ...przykre! IP: *.jinonice.cuni.cz 18.02.10, 12:15
            A co niesportownego Petra powiedziała? Že maja Marit i Justynce
            medale oddać? Nic takiego w tym wywiadze nie miało miejsca.
            To "złoto z dodatkiem" nie była kpina z rywalek, tylko jej zachwyt
            nad własnym osiagnieciem. NIe wierzyła, ze jej sie uda, ale pokonała
            trase i bol oraz w konsekwencji wywalczyła wymarzony medal. Tylko
            to, zadnych pretensji do rywalek tam nie bylo.
            • ewa646 Re: Petra przesadziła z tą oceną ...przykre! 18.02.10, 13:07
              Okeślenie "kciuki trzymali trenerzy rywalek" sugeruje, że wszyscy
              cieszyli się z jej upadku - to obrażające i niesprawiedliwe. Miała
              pecha i to jest jej pech - myślę, że większość kobiców szczerze
              żałowała Petry i ją podziwiała. Prawdziwy sportowiec chce walczyć
              jak równy równy ze sprawnym przeciwnikem, a nie z kontuzjowaną,
              obolałą koleżanką - to pewne. Nie zmienię zdania, że Petra obraziła
              swoich przeciwników.
              • Gość: BulBUl Re: Petra przesadziła z tą oceną ...przykre! IP: *.jinonice.cuni.cz 18.02.10, 13:17
                Ups, nie jestem Polakiem, ale wydaje mi sie, ze "trzymać kciuki"
                jednak nie oznacza tego, co napisała pani. :-)
              • aiczka Re: Petra przesadziła z tą oceną ...przykre! 18.02.10, 14:08
                > Okeślenie "kciuki trzymali trenerzy rywalek" sugeruje, że wszyscy
                > cieszyli się z jej upadku
                Nie. To określenie sugeruje, że wszyscy życzyli jej powodzenia.

Za sjp.pwn.pl/haslo.php?id=63282 :
                Trzymać (za kogoś) kciuki «zaciskać zgięty kciuk w dłoni, życząc, aby się komuś powiodło przy załatwianiu jakiejś sprawy, na egzaminie itp. (gest najczęściej stosowany w środowisku młodzieżowym)»
              • Gość: turysta80 Re: Petra przesadziła z tą oceną ...przykre! IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.10, 19:07
                "kciuki trzymali trenerzy rywalek"
                Moim zdaniem trzymali za nią kciuki żeby jej się powiodło, a nie dlatego że
                wzrastają szanse ich zawodniczek.
          • bzyku_bzyku nic takiego nie powiedziala ! ! ! ! 19.02.10, 01:16
            ewa646 napisała:

> Taka wypowiedź Petry jest bardzo nie sportowa! Myślę, że wczoraj
            > większość polskich kibiców z szacunkiem kibicowała także jej - mimo
            > oczywistej sympatii dla Justysi. To jest sport i w takich warunkach
            > wszystko może się zdarzyć - czasami o sukcesie decyduje szczęście.
            > Nasi komentatorzy z wielkim uznaniem wypowiadali się o Majdić - ta
            > jej wypowiedź jest bardzo zaskakująca - u mnie dużo przez to
            > straciła.

Majdić nic takiego nie powiedziala, to GW pisze pierdoly. !
            Powiedziala na mecie, ze ten brazowy medal jest DLA NIEJ jak zloty posypany
            diamentami.

cytat w oryginale: "20 let delam za to. Čudež je bil, da sem sploh
            prišla na štart. Ta medalja je posuta z diamanti"

Jest chyba roznica, panowie - pozal sie Boze - dziennikarze z GW ?
        • Gość: CZESIO Re: Vancouver 2010. Petra Majdić: Kciuki za mnie IP: *.nowinynet.pl 18.02.10, 10:38
          No i porównajmy Jej start do przejazdu Ligockiego.Wywalił się,nie ukończył
          przejazdu,z uśmiechem na twarzy przybijał piątkę ze swojakami.Co tam.Nic się nie
          stało.A jakieś tam ambicje sportowe? Przecież jesteśmy na fajnej imprezie i co
          najważniejsze - nie za swoje! SPORTOWIEC i sportowiec...
      • Gość: opty Vancouver 2010. Petra Majdić: Kciuki za mnie tr... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.10, 08:19
        Petra, ja też za Ciebie trzymałam kciuki, tak jak za naszą Justynę :)
        to,że nie dałaś sie i dobiegłaś na trzecim miejscu jest ogromnym
        wyczynem, dlatego gratuluję Ci z całego serca :))))
      • Gość: :-) jak sie ciagle je hamburgery to dupa rosnie IP: 77.87.0.* 18.02.10, 08:23
        wiec pozniej sa problemy z koordynacja
      • Gość: habib Vancouver 2010. Petra Majdić: Kciuki za mnie tr... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.10, 08:36
        Za to kocham igrzyska. Za oglądanie ludzi, którzy mają tak silny charakter jak
        Majdic. Przecież ona po biegu prawie umarła...Tego charakteru niestety często
        brakuje Polakom.
        To jest piękne, nie da się tego porównać z żadnym pucharem świata.
        Albo za stres jaki towarzyszy startą chwile wcześniej był zjazd kobiet i
        zawodowa przecież alpejka, wywróciła się przed pierwszą bramką. Niechcianym
        być w jej skórze, ale to pokazuje jak się można zagotować.
      • Gość: Normalny Vancouver 2010. Petra Majdić: Kciuki za mnie tr... IP: *.ethnet.com.pl 18.02.10, 08:49
        Wspaniala sprinterka. Oczysicie medal wysadzany brylantami dla niej i dla kazdej innej pierdoly, ktora sama, bez popchniecia, kuzwa wypada z trasy. Skromna to ona nie jest, jesli sama okresla siebie mianem bohaterki. A te aktorskie dojscie do podium - ZENADA. Nie znosze takich bucow i aktorzykow.
        • Gość: BulBul Re: Vancouver 2010. Petra Majdić: Kciuki za mnie IP: *.jinonice.cuni.cz 18.02.10, 09:44
          Nie widziałes, panie "Normalny", jak ten upadek wygladał, prawda?
      • Gość: ds Petra byłaś WIELKA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 09:06
        Wielki szacunek za hart ducha i piękną walkę.
      • impostor Vancouver 2010. Petra Majdić: Kciuki za mnie tr... 18.02.10, 09:14
        odnosze wrazenie, ze zrozumienie przenosni przerasta mozliwosci co
        poniektorych na tym forum...
      • cezar85 bla,bla,bla 18.02.10, 09:24
        po slowensku
        • Gość: BulBul Re: bla,bla,bla IP: *.jinonice.cuni.cz 18.02.10, 09:42
          .. a co własnie pan Poeta chciał tym swietnym wpisem powiedzieć?
          A "bła bła bła" jest lepiej?
      • Gość: yagmur petra majdič - bohaterka IP: *.dynamic.dsl.t-2.net 18.02.10, 09:27
        pewnie wygralaby te zawody, gdyby nie biegla z 4 zlamanymi zebrami.
        • Gość: aaaaaa Re: petra majdič - bohaterka IP: *.c194.msk.pl 18.02.10, 10:20
          Gość portalu: yagmur napisał(a):

> pewnie wygralaby te zawody, gdyby nie biegla z 4 zlamanymi zebrami.

cos ty, przeciez kregoslup tez miala zlamany
          • Gość: BulBul Re: petra majdič - bohaterka IP: *.jinonice.cuni.cz 18.02.10, 12:20
            To nie, a zebra tak. Taki jest wynik badan po zawodzie. Plus
            nejaki "pneumo-" i cos tam.
            Pozdrawiam.
            • slowenia Re: petra majdič - bohaterka 18.02.10, 15:03
              Pneumo coś tam to odma płucnej, po tym jak jedno ze złamanych żeber przebiło jej
              płuco...
              • w_r_e_d_n_y konfabulujcie sobie w domu z rodzina 19.02.10, 01:24
                slowenia napisał:

> Pneumo coś tam to odma płucnej, po tym jak jedno ze złamanych żeber przebiło je
                > j
                > płuco...

dosc juz tego pierd...olenia o zlamanych zebrach ;-(
                oficjalnie lekarze stwierdzili, ze nie ma zadnych zlaman, tylko ogolne potluczenia
                zreszta, juz widze lekarza ktory da zgode na start zawodnikowi ze zlamanymi
                zebrami i to jeszcze czterema !!!
                poj....ebalo was czy myslicie, ze wszyscy tu to durnie ?
                • slowenia Re: konfabulujcie sobie w domu z rodzina 19.02.10, 10:29
                  w_r_e_d_n_y napisał:

> oficjalnie lekarze stwierdzili, ze nie ma zadnych zlaman, tylko ogolne
                  potlucze nia

Rozmiem, że to oficjalnie tobie lekarze powiedzieli ?

Bo w oficjalnym komunikacie Słoweńskiego Komitetu Olimpijskiego jest informacja
                  czym wylądowała w szpitalu z podpiętym cewnikiem i drenami. Na szczęście goi się
                  dość dobrze i wczoraj lekarze mieli sprawdzać, czy da się cewnik już usunąć.

> poj....ebalo was czy myslicie, ze wszyscy tu to durnie ?
                  Po stylu twojej wypowiedzi widać, że wszyscy to nie, ale ty na pewno tak...
                  • w_r_e_d_n_y Re: konfabulujcie sobie w domu z rodzina 20.02.10, 01:46
                    slowenia napisał:

> Bo w oficjalnym komunikacie Słoweńskiego Komitetu Olimpijskiego jest informacja
                    > o tym, że ma złamane cztery żebra i jedno z nich przebiło płuco, w związku z
                    > czym wylądowała w szpitalu z podpiętym cewnikiem i drenami. Na szczęście goi si
                    > ę
                    > dość dobrze i wczoraj lekarze mieli sprawdzać, czy da się cewnik już usunąć.

qvra czlowieku, miales kiedys zebro zlamane ?
                    4 zebra i przebite pluco, to bys sie zesr...al przy kazdym oddechu
                    a lekarz ktory by jej z taka kontuzja pozwolil na bieg, zamiast ja polozyc w
                    szpitalu do lozka, powinien byc pozbawiony prawa wykonywania zawodu i isc siedziec

wiec nie pindol glodnych kawalkow
      • Gość: Autor A po wywiadzie okazało się, że jednak ma połamane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 10:08
        żebra i że z dalszych występów w tym sezonie nici.

www.rtvslo.si/sport/preostali-sporti/olimpijske-igre-2010/majdiceva-s-4-zlomljenimi-rebri-in-cevko-po-medaljo-iger-zanjo-konec/223844
        Tym samym Justyna zdobyła Kryształową Kulę, szkoda że w takich okolicznościach.
      • Gość: antropoid Vancouver 2010. Petra Majdić: Kciuki za mnie tr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 10:36
        Duże uznanie dla Majdić. Pomijając już okoliczności upadku (rzeczywiście
        popełniła błąd, lecz te popełniają wszyscy, najlepsi również), przygotowanie
        tych igrzysk jest skandalicznie słabe. Jak można na wirażu, po zewnętrznej
        stronie zostawić niezabezpieczoną taką skarpę, przecież wiadomo, że walka
        idzie o medale, zawodnicy jadą bardzo szybko. To jest zwykłe prowokowanie
        nieszczęścia. W dodatku po zawodach Majdić kazano maszerować kilkadziesiąt
        metrów do podium, po jakiś wiecheć, choć było widać, że ledwo trzyma się na
        nogach. Jeśli do tego dodać "śmiercionośny" tor saneczkarski, marnie
        przygotowaną, pełną wertepów trasę zjazdu alpejek, na której rozbijały się
        kolejne zawodniczki, czy codzienne kłopoty techniczne na torze łyżwiarskim, to
        mamy mocno nieciekawy obraz całości. Poza tym nie wiedziałem, że w Kanadzie
        nie znają noszy, tak na trasach alpejskich, jak i biegowych, pechowców
        "zwłóczy" się z trasy na rękach, co tylko potęguje ich ból. Chyba sporo
        oszczędzano na organizacji tych ZIO, bo jest ona co najwyżej na mierny z plusem...
      • Gość: wlodek Vancouver 2010. Petra Majdić: Kciuki za mnie tr... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.10, 11:26
        Panowie dziennikarze jak zwykle wykazali się słabą znajomością
        angielskiego Majdić powiedziała, że dla niej ten brązowy medal jest
        jak dwa medale w tym złoty z diamentami.
      • Gość: Małgosia Vancouver 2010. Petra Majdić: Kciuki za mnie tr... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.10, 11:32
        Jugosławia powinna być dumna z takiej zawodniczki-jestem pełna
        podziwu dla niej.Życzę jej dużo zdrowia.
        • Gość: BulBul Re: Vancouver 2010. Petra Majdić: Kciuki za mnie IP: *.jinonice.cuni.cz 18.02.10, 12:22
          Hehe, Jugosławia. :-)
      • kingusia711 Re: Vancouver 2010. Petra Majdić: Kciuki za mnie 18.02.10, 11:35
        Brawo Brawo Brawo!
      • patryk_z_wawy Vancouver 2010. Petra Majdić: Kciuki za mnie tr... 18.02.10, 12:32
        ten model z brylantami powinien lekarz dostac, ze naszprycowal slowenke
        niewiadomo czym, ze byla w stanie walczyc dalej
        • Gość: BulBul Re: Vancouver 2010. Petra Majdić: Kciuki za mnie IP: *.jinonice.cuni.cz 18.02.10, 12:41
          Hehe, na ten temat mozna zorganizować miedzynarodowa konferencje,
          co? Moze nawet w Katowicach. :-)
        • Gość: jacek226315 Re: Vancouver 2010. Petra Majdić: Kciuki za mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 13:10
          och wiadomo czym "patryku_z wawy" Zrobili jej blokade.Gdzybys byl
          rzeczywiscie z wawy to bys wiedzial,ale latajac za stodole i za
          plugiem skad mozesz takie rzeczy wiedziec

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka