Gość: mapka67 IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 28.02.10, 00:11 pani justyno szacunek za dokonania to nie podlega dyskusji jest pani wielka i zostawmy te pozasportowe aspekty na póżniej wielcy jednak to dyplomaci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbyszek z Chicago Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę mił... IP: *.hsd1.il.comcast.net 28.02.10, 00:12 JESTES WIELKA. 4 medale w dwoch igrzyskach i drugi zloty w historii - mam nadzieje ze beda Ciebie noisc na rekach w Polsce. Wszyscy Polacy w USA sa bardzo dumni z Twojego sukcesu i rozslawiania Polski na calym swiecie. Zdobylas wiecej medalow niz cala Polska przez lata - WIELKI WYCZYN. Dziekujemy. Wstyd dla polskich niektorych redaktorow, kibicow i Polakow ktorzy besztaja z blotem polskich sportowcow jak im sie nie powiedzie, albo cos tam powiedza, czy zajmuja nie te miejsca. Wstyd ze nie ciesza sie razem z Toba i nie bronia swojej zawodniczki tak jak Norwegowie swoich. Is it not strange that healthy lose all the time to sick competitors? Any normal person would ask a question WHY an American Lance Armstrong won the Tour de France a record-breaking seven consecutive years - and most champions have Asthma and win with perfectly healthy people? I am not an expert but from my live experiences do not trust some doctors and more needs to be done. Also, the Poles should learn to be happy with their competitors achievements and learn to defend them and not to put them down. Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę mił... 28.02.10, 00:13 Wielkie zwycięstwo nad dopingiem. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
dobry-dobry Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę m 28.02.10, 00:21 xolaptop napisał: > Wielkie zwycięstwo nad dopingiem. Brawo! no ja dopingowałem cały czas!!! więc chyba z dopingiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Norwedzy aą... IP: 89.25.234.* 28.02.10, 00:15 Czytam norweskie blogi i opinie. Jestem nimi zniesmaczony, oczerniają Polaków, wyzywają od "oszustów", śmieją się z "biedy Polski i Polaków" i nazywają Polaków "zbieraczami truskawek i jagód". Taki jest niestety ten naród... norweski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klecinianka Re: Norwedzy aą... IP: 90.156.110.* 28.02.10, 00:23 Niech Norwegowie sobie przyomna o czasach, kiedy Oslo nie nazywało się Oslo. Sami byli chłopskim narodem i pozostała częśc skandynawów, szczególnie Duńczycy, miała z nich ubaw:P:P:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerwazy wypowiedzi Justyny jak Lecha Walesy... niedojrzale IP: 66.52.224.* 28.02.10, 14:54 wypowiedzi Justyny sa jak wypowiedzi bylego naszego Prezydenta Lecha Walesy. Czasami bez sensu, czasami pokazujace jego malostkowosc, zapamietliwosc ... Szkoda ze w momencie takiego triumfu Justyna mowi o takich rzeczach. Mial racje ten pan (Korzeniowski ?) ze ona jest jednak niedojrzala emocjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
felek_zdankiewicz Re: Norwedzy aą... 28.02.10, 00:26 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Czytam norweskie blogi i opinie. Jestem nimi zniesmaczony, oczerniają > Polaków, wyzywają od "oszustów", śmieją się z "biedy Polski i Polaków" > i nazywają Polaków "zbieraczami truskawek i jagód". Taki jest niestety > ten naród... norweski! Tomek, cieszmy się sukcesami Justyny! A tym Norwegom, którzy tak o nas piszą: kijek narciarski w dupę i inhalator na dodatek! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Norwedzy aą... IP: 89.25.234.* 28.02.10, 00:30 Zapomniałem dopisać, że niezmiernie się cieszę ze złota Justyny, nawet moja 4-letnia córa jeszcze nie spała i trzymaliśmy oboje kciuki i udało się! :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright po prostu maja rope i 4 mln ludzi, 28.02.10, 00:32 bez tej ropy by wpier..li sledzie trzy razy dziennie przez 365 dni w roku. Malo znaczace plemie gdzies na lodowcu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicked Re: po prostu maja rope i 4 mln ludzi, IP: 85.222.87.* 28.02.10, 01:26 Skończy im się kiedyś ropa, to nabiorą pokory. Mnie też nie podoba się, że wiele polskich mediów i niektóre "autorytety" jechały po Justynie, która jednak ma sporo racji. Ale mam nadzieję, że ci wszyscy poprawni politycznie usuną się teraz w cień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Norwedzy aą... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.10, 01:25 > i nazywają Polaków "zbieraczami truskawek i jagód". Taki jest niestety Też mnie to oburza!!!! Jak można tak nasz dumny naród nazywać?? A propos - masz może możliwość załatwić jakąś fuchę tego typu w Norwegii? Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Re: Norwedzy aą... 28.02.10, 08:37 Gość portalu: marian napisał(a): > Jak można tak nasz dumny naród nazywać?? Co to za powód do dumy, że się jest dumnym??????????????????? Niestety, tylko w chorej wyobraźni mamy inne, realne powody do dumy z naszych sukcesów względem jakiejś przeciętnej, czy względem sąsiadów. W rzeczywistości brak (może lepiej powiedzieć wątłość) naszych dokonań w różnych dziedzinach (gospodarczych, militarnych, cywilizacyjnych, kulturalnych, sportowych, i co tam jeszcze) nadrabiamy nieuzasadnionym poczuciem dumy. Jak byłem małym chłopcem, to dumę bycia Polakiem czerpałem z postaci Wołodyjowskiego. A teraz mi wstyd i uważam Sienkiewicza za jednego z bardziej szkodliwych rodaków! W takiej nieuzasadnionej dumie to przebijają nas Afgańczycy, Serbowie, Kurdowie, Czeczeni, etc. Ja, niestety, nie czuję dumy z bycia Polakiem. Rozumiem, że tak jak w klasie ktoś musi być najwyższy, ktoś najniższy i paru "konusów" bliskich końca w dwuszeregu, tak i Polacy trafili w końcówkę szeregu narodów UE. Czuję zażenowanie, gdy ktoś się na "dumnych Polaków" powołuje. Pusta duma żenuje zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: Norwedzy aą... 28.02.10, 12:45 Ze skomentuje klasykiem: "trafione w sedno tarczy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aradamas Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę mił... IP: *.dsl.teksavvy.com 28.02.10, 00:16 Brawo, Brawo i jeszcze raz brawo. Wspanialy wieczor, i dzieki za te zloto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gratulacje! Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę mił... IP: *.centertel.pl 28.02.10, 00:16 Dziennikarze w kazdej sytuacji szukaja sensacji, nawet jak zdobedziesz brazowy medal to pytaja w pierwszych slowach o DNS..., jak Malysz wygrywa dla kibicow zawody pucharu kontynentalnego w Wisle to pisza o braku miejsc do parkowania, jak ktos zaradzi jakiejs katastrofalnej nadzwyczajnej sytuacji to pytaja dlaczego nie udalo sie zapobiec... tak jakby trzesieniu ziemi, trabie lub innym zjawiskom dalo sie zapobiec lub emocjom ludzkim jakim daly poniesc sie norwezki skladajac protesty. Moze ustawa/rozporzadzenie z kodeksem dziennikarstwa fair play? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klecinianka Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę mił... IP: 90.156.110.* 28.02.10, 00:21 Justyna, jesteś sportowo wielka! Ale też życiowo. Lubię Twoją szczerość. Czasem do bólu;) Ale nie grasz, nie udajesz, jesteś sobą i...jesteś prawdziwa. Powodzenia na każdym froncie. I miłego odpoczynku po TAKIM sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
felek_zdankiewicz Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę m 28.02.10, 00:31 Justyna, tak trzymaj! Wal prawdę w oczy. Jesteś wielka i masz rację. Teraz cię nie będą mogli szarpać. Wyobraź sobie co by się działo gdybyś przegrała złoto. Sfora gryzłaby bez opamiętania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę mił... IP: *.wlan.ucalgary.ca 28.02.10, 00:28 Wygrala, pieknie walczyla (gratuluje!), ale czy trzeba narzekac?? Dziewczyno, nie jeden by chcial byc tam gdzie Ty, wiec nie marudz, badz wdzieczna i ciesz sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inter77 Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę m IP: *.multi-play.net.pl 28.02.10, 08:12 Gość portalu: Asia napisał(a): > Wygrala, pieknie walczyla (gratuluje!), ale czy trzeba narzekac?? > Dziewczyno, nie jeden by chcial byc tam gdzie Ty, wiec nie marudz, > badz wdzieczna i ciesz sie!!! Przecież Ty cudowna Asiu też tam mogłaś być...Wystarczyło tylko przez kilka lat, wstawać codziennie o piątej rano przez 300 dni w roku i zapieprzać po osiem godzin dziennie na treningach...Nie narzekaj, nie marudź i ciesz się. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright Rob co chcesz, oprocz jednego - 28.02.10, 00:29 nie zadzieraj z trenerem. WYGRALAS LOS na loterii. Jesli masz takiego przyjaciela, to go holub. Odpowiedz Link Zgłoś
norab1 To niesamowite zwyciestwo.Gratulacje 28.02.10, 00:30 Ostatnie 100m.przejdzie do histori Polskiego Sportu Dziekuje za niesamowite przezycia Justyno. Odpowiedz Link Zgłoś
darren.p Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę mił... 28.02.10, 00:35 , a Marit nie ma Tour de Ski - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 00:43 Rzeczywiście tak powiedziała? Jeśli tak, to widać, że bolą ją te 3 złote medale Norweżki. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 02:03 Przykre, że chce zwyciężać? Stary, nie za bardzo rozumiesz, o co w sporcie chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
oloros Gratulacje!!!!!!!!!! 28.02.10, 00:45 ale Justyna dopiero zaczyna kariere - przed nia Soczi - przejdie do historii tego sportu jako jedna z najwiekszych - bedzie legenda nigdy nie marylem uprawiajac ten sport od wielu lat ze doczekam takich sukcesow Polki - w kraju gdzie nie zorganiowano nawet do tej pory jednego Pucharu Swiata a w tle pobiegly pozostale dziewczyny fenomenalnie - zwlaszcza Kornelia ktora wesla do czolowki swiatowej - beda sie juz z nia liczyc tylko zeby tego zapalu nie zmarnowac - w polsce jak wszedzie jest duzo utalentowanych biegaczek Odpowiedz Link Zgłoś
komucholep Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę m 28.02.10, 00:47 darren.p napisał: > , a Marit nie ma Tour de Ski - Po co pokory? Lubię Justynę taką jaka jest, czyli bez fałszywej skromności. Wie, że jest najlepsza. Poza tym, wygrała z norweskimi "astmatyczkami". Niech Marit pokaże co potrafi w PŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.10, 01:22 Chyba wszyscy juz zapomnieli, ze ta "ach jaka szczera i uczciwa" dziewczyna z Kasiny Wilekiej sama byla zawieszona za doping i tylko redukcja kary umozliwilo jej start w poprzednich igrzyskach. Nazwanie Korzeniowskiego, 4krotnego zwyciestwa Igrzysk, bufonem jest wyrazem braku pokory, brakiem szacunku oraz akceptacji wynikow innych. Tak samo jak debilna wypowiedz, ze Marit nie wygrala Tour de Ski - oj bole te przegrane pojedynki w poprzednich wyscigach. Kowalczyk jest dla mne WIELKA sportsmenka, ale za to malym czlowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ała Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.10, 02:32 A mi się ta wypowiedź bardzo podobała. Była szczera, lekko złośliwa i całkowicie prawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: not-me Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę m IP: *.acn.waw.pl 28.02.10, 06:07 Pokornych gryzą psy. Odpowiedz Link Zgłoś
jochweta Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę m 28.02.10, 07:29 Gość portalu: matt napisał(a): > Kowalczyk jest dla mne WIELKA sportsmenka, ale za to malym czlowiekiem całkowicie się z Tobą zgadzam. nie podoba mi się jej zachowanie, jest typowo polskie: obrzucić kogoś błotem a na pewno coś zostanie. Teraz Kowalczyk jest wielką sportsmenką, złotą medalistką olimpijską (o włos, ale jest) i chwała jej za to. ale jest też ta druga strona medalu :) a kim zostanie Kowalczyk, gdy przestanie wygrywać? tylko sfrustrowanym, złośliwym i pyszczącym kobieciatkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ypsylon Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę m IP: *.chello.pl 28.02.10, 07:32 Późna pora zaciemnia postrzeganie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę m IP: *.rev.stofanet.dk 28.02.10, 01:13 darren.p aż ciśnie mi się na usta darren.p ty d.... "Cudze chwalicie swego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę m IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.10, 12:43 Justyna ma paskudną wadę. Nie umie przegrywać. Brak klasy i ta jej zawiść. Takie to mało sportowe. Dla mnie mistrzem jest Małysz, talent w parze z koleżeństwem, życzliwością i wielką klasą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Jak to "po ceremonii medalowej"? IP: *.chello.pl 28.02.10, 00:41 Rozdanie medali o 3:30 czasu polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piaseczno-Ursynów Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę mił... IP: 85.222.87.* 28.02.10, 00:42 Bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piaseczno-Ursynów Bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo IP: 85.222.87.* 28.02.10, 00:43 :)Hura:) Odpowiedz Link Zgłoś
maz9 Kowalczyk na każdym kroku zazdrości Bjoergen 28.02.10, 00:43 ...jej złotych medali.Prawda jest taka że w biegu na 30 km Bjoergen popełniła błąd taktyczny wyskakując do przodu 5 km przed metą. Kowalczyk jadąc za nią odpoczywała. Bjoergen pełniła rolę "zająca". Kowalczyk miała więc okazję zrewanżować się za przegraną w pierwszym konkursie i wykorzystała to. Myślę,że dla Bjoergen inhalator nic nie pomaga.Jest po prostu bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
anders76 Re: Kowalczyk na każdym kroku zazdrości Bjoergen 28.02.10, 01:04 Myslec ci wolno co tylko zapragniesz, ale nie kazdy rozumuje tak jak ty. Pewnie sam zazdroscisz obu zawodniczkom. Björgen padla ofiara swojej taktyki, zawsze wozila sie w czolowce dajac innym pracowac, teraz tez przez czas dluzszy jechala na Justynie i dostala zaplacone ta sama moneta, nie wytrzymala psychicznie cienia Justyny i probowala uciec za szybko, Nawet na koncowce Justyna ja wytrzymala i dolozyla na ostatnich metrach. Nie pomoglo rozpaczliwe klapanie nartami. Odpowiedz Link Zgłoś
maz9 Re: Kowalczyk na każdym kroku zazdrości Bjoergen 28.02.10, 01:24 Bjoergen myślała że ucieknie Justynie podobnie jak było we wcześniejszym kunkursie ale za wcześnie zaatakowała i to był jej błąd. Ja cały czas trzymałem kciuki za Justynę ale jej wypowiedzi psują atmosferę. Bjoergen pokazała klasę i pogratulowała jej na mecie.Kowalczyk odpłaciła się bazarowym awanturą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Kowalczyk na każdym kroku zazdrości Bjoergen IP: *.ver.abpl.pl 28.02.10, 08:20 Nieprawda. Kowalczyk poruszyła sprawę inhalatorów dopiero po tym jak Bjoergen zakwestionowała czystość jej biegu w biegu łączonym. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie, co i innym przypominam ku przetrodze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Kowalczyk na każdym kroku zazdrości Bjoergen IP: *.tosa.pl 28.02.10, 01:07 Prawda jest taka, że g...o wiesz na ten temat !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca Re: Kowalczyk na każdym kroku zazdrości Bjoergen IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.02.10, 01:15 jasne,Ty najlepiej wiesz co mozna,a czego nie.Ciekawe czemu cała kadra Norweska to astmatycy.I kobiety i faceci.Przypadek na 100%...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex1 Re: Kowalczyk na każdym kroku zazdrości Bjoergen IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.10, 01:20 ..a Ty penisz role buraka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXX Re: Kowalczyk na każdym kroku zazdrości Bjoergen IP: *.rev.stofanet.dk 28.02.10, 01:21 maz9 - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex1 Re: Kowalczyk na każdym kroku zazdrości Bjoergen IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.10, 01:22 ..a Ty pelnisz role buraka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarow12 Re: Kowalczyk na każdym kroku zazdrości Bjoergen IP: *.chello.pl 28.02.10, 02:00 ... a kogo to obchodzi? Czy kogoś obchodziła taktyka Justyny kiedy przegrywała, że np. ją źle dobrała? Justyna wygrała i tyle. Zwycięzców się nie sądzi. Daruj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xex Totalny ignorant IP: *.ny325.east.verizon.net 28.02.10, 02:59 > Myślę,że dla Bjoergen inhalator nic nie pomaga.Jest po prostu bardzo dobra. No ale niestety nie ma znaczenia, co ty sobie ubzdurałeś. Bjoergen nie była taka dobra bez inhalatora, który dostała parę miesiecy temu. Teraz znowu nawet nie była zmęczona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do maza9 Re: Kowalczyk na każdym kroku zazdrości Bjoergen IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.10, 03:00 a ty na każdym kroku zazdrościsz Justynie. Ile medali zdobyłeś (aś) aby tak się czepiać Kowalczyk? Gdybym był taki jak ty zapytałbym ile płaci ci Norweżka za tak9ie wpisy <i> Bjoergen pełniła rolę "zająca". </i> jak była na tyle niemądra (podobnie jak JK w sprincie), to mogła doczekać się rewanżu <i>Myślę,że dla Bjoergen inhalator nic nie pomaga</i> jak by nie pomagał, to by nie stosowała. Inhalator pozwala nabrać więcej powietrza do płuc. Ile to znaczy dla biegaczy (nie tylko narciarskich) - możesz się przekonać biegnąc kilka minut dość szybkim tempem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HECTOR Re: Kowalczyk na każdym kroku zazdrości Bjoergen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 03:47 Do maz9!!! Nie masz pojęcia co pleciesz na forum!!!Cała koalicja norwesko- fińska może mówić o szczęściu,że udało się urwać Kowalczyk dwa pewne złote medale.W mojej ocenie Justyna Kowalczyk jest absolutnie najlepszą biegaczką na świecie w trzech konkurencjach biegowych. Tego splendoru Justynie nikt nie odbierze nawet Twoje DURNE UWAGI!! Skandynawkom zdecydowanie pomaga inhalacja i to jest SKANDAL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Kowalczyk na każdym kroku zazdrości Bjoergen IP: *.159.16.59.static.crowley.pl 28.02.10, 10:09 Ciekawy byłbym reakcji Norwegów gdyby to Justyna przedłożyła wyniki badań lekarskich potwierdzające u niej astmę, co uprawniało by ją do inhalowania się sterydami, a Marit tego była pozbawiona ?. Sport wyczynowy zmierza w złym kierunku !. Być może astmatycy powinni walczyć w osobnych grupach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Re: Kowalczyk na każdym kroku zazdrości Bjoergen IP: *.blich.krakow.pl 28.02.10, 14:24 Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > Ciekawy byłbym reakcji Norwegów gdyby to Justyna przedłożyła wyniki badań > lekarskich potwierdzające u niej astmę, co uprawniało by ją do inhalowania się > sterydami, a Marit tego była pozbawiona ?. Sport wyczynowy zmierza w złym > kierunku !. Być może astmatycy powinni walczyć w osobnych grupach. Właśnie. Ciekawe też jest co tu na forum Polacy pisaliby o Justynie, gdyby to ona miała "astmę", a nie Bjoergen. Pewnie wiadro pomyj by na nią wylali. A Norwegowie stoją za Bjoergen murem, jakby nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf maz9 jesteś śmieszny IP: *.infocoig.pl 28.02.10, 10:52 a Bjoergen złoto w sprincie zdobyła tylko dlatego, że Kowalczyk fatalnie pojechała ostatni zakręt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę mił... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.10, 00:54 dokładnie, zgadzam się. Strasznie zadziorna ta Justynka nasza. Więcej pokory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę m IP: *.ists.pl 28.02.10, 01:20 Wsadź sobie w doopę swoją pokorę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę m IP: *.rev.stofanet.dk 28.02.10, 01:25 Justyna ma charakter i to się chwali. Od niej trzeba się uczyć poczucia własnej wartości, a nie całe życie Polacy mają się zachowywać jak ratlerki i pokornie mówić, że deszcz pada kiedy plują w oczy. BRAWO JUSTYNA Odpowiedz Link Zgłoś
born.again.atheist Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę m 28.02.10, 02:01 pokora jest jest bardzo dobra ale dla przecietniakow. Krolowa moze ja sobie odpuscic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.10, 10:16 U mistrzyni olimpijskiej? Pokora? Wszystko w porządku z Tobą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak z Vancouver Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę mił... IP: *.bchsia.telus.net 28.02.10, 00:54 Pani Justyno chyle glowe nad pani wielkoscia.Bylem jednym z tych ktorzy nie wierzyli w pani mozliwosci.Slowo przepraszam niczego tu nie zalatwi ale od dzisjaj bez wzgledu na dalsze sukcesy jest i bedzie pani dla mnie wybitnym sportowcem i obiecuje ze bede to powtarzal kazdemu kto odwazy sie pania krytykowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: górnik królowa justyna IP: *.chello.pl 28.02.10, 00:55 ZDROWIA ZDROWIA ŻYCZĄ GÓRNICY I ŚWIATA:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolc was zalewa Re: królowa justyna IP: *.ed.shawcable.net 28.02.10, 01:14 Zwyciezcow sie nie sadzi. Justyna jest wielka. Gratulacje. Wszystkim malkontentom i zazdrosnikom, takze na tym forum, na pohybel. Prezesa Pkol-u Nurowskiego zawodnicy powinni na taczkach wywiezc. ZM-Sowska i PZPR-owska menda , agent WSI (pseud."TUR") ma sie dobrze w Pkolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andykot Re: królowa justyna IP: *.aster.pl 28.02.10, 01:24 A co ci śmieciu zawinił Nurowski? Czy chodzi tylko o to, aby kogoś opluć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolc was zalewa piotr nurowski IP: *.ed.shawcable.net 28.02.10, 04:32 glupis Antykot. Myslisz ze prezesem to sie tak zostaje na piekne oczy? Trzeba sie "zasluzyc". Polska rzadzi i dzieli stanowiskami postkomunistyczna mafia, nalezysz do niej? Narzekasz na brak olimpijskich sukcesow, czyja to wina, tylko zawodnikow? sportowapublicystyka.blox.pl/2009/11/PKOL-dzieli-sportowcow-na-dobrych-i-przecietnych.html perlyprzedwieprze.salon24.pl/41513,macierz-czesc-pierwsza-cd www.pardon.pl/artykul/783/wsi_inwigilowaly_cimoszewicza Odpowiedz Link Zgłoś
arsen44 Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę mił... 28.02.10, 01:08 Tym razem sterydy pokonane. A czy ktoś wie dlaczego zwyciężali Jędrzejczak i Korzeniowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SC Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę mił... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 01:20 Wspaniały finisz i zwycięstwo.Gratulacje.Nareszcie złoty medal po tylu latach oczekiwania."Klątwa Fortuny" zdjęta.Oby inni zawodnicy sportów zimowych brali przykład z Adama i Justyny.Bo jak na trzydziesto ośmio milionowy kraj z aspiracjami sześć medali to trochę mało.Chociaż to i tak kosmos w porównaniu do poprzednich Olimpiad zimowych.Natomiast te kilkanaście medali (chyba czternaście) zdobytych łącznie na wszystkich Olimpiadach to wynik tragiczny. Zobaczcie-tylko na tej Olimpiadzie np.Niemcy zdobyli już ich kilkanaście. Jedna jaskółka wiosny nie czyni,ale jesteśmy na dobrej drodze.Poza emocjami czysto sportowymi zupełnie nie na miejscu są dziwne zachowania oraz wypowiedzi niektórych naszych działaczy, trenerów i prezesów.Gołym okiem widać jakieś konflikty i animozje. Te problemy powinny zostać rozwiązane po turnieju u nas na miejscu,a nie na oczach kibiców zakłucając aspekt czysto sportowy. Jest to też wina natarczywych dziennikarzyjak zwykle szukających afer.Jest to po prostu niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhgyt Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę mił... IP: *.gv.shawcable.net 28.02.10, 01:21 hej Justyna wszyscy wiedza ze jestes mistrzynia i jestes wspaniala i to sie liczy wiec nie daj sie wciagnac w szambo pozasportowe po prostu twoje imie ci na to niepozwala zostaw to dla glupcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syka Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę mił... IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.10, 01:58 Zresztą nie wiadomo, czy w przyszłości sama Kowalczyk nie będzie korzystać z ułatwień dla astmatyczek. - Zrobiliśmy badania na astmę - opowiada Polka. - I proszę mi wierzyć, że jako zupełnie zdrowa osoba, zabrakło mi pół procenta, żeby wyszła astma. Badanie polega na przyjęciu leków i sprawdzeniu, o ile powiększyła się pojemność płuc. Za pierwszym razem mi tak wyszło. Jestem przekonana, że gdybyśmy próbowali, poćwiczyli, potrenowali jak do tego badania podejść, to byśmy do czegoś doszli i też bym miała astmę. Jak tak łatwo załapać się astmę to o czym my tutaj rozmawiamy jedyne co Polacy powinni zrobić to gratulować i bronic swoich zawodników bo każdy ma prawo do głosu czy to Polak czy Norweg. A niestety nasze państwo i ludzie tutaj żyjący tylko potrafią narzekać jak u nas jest w kraju źle to właśnie przez takich idiotów co jeszcze na Kowalczyk najeżdżają zawsze Polska dla innych państw będzie pośmiewiskiem ze nie potrafimy się zjednoczyć. BRAWO PANI JUSTYNO GRATULACJE!!!! Tak mi się teraz przypomniało jak to Adaś zdobył drugie złoto a ci wszyscy redaktorzy sportowi od razu DEBILN*E pytania CZY TO JUŻ OSTATNIA OLIMPIADA Z TWOIM ODZIAŁEM tylko nasz kraj i nasi specjaliści tak potrafią zaskoczyć pytaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYKA Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę mił... IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.10, 01:59 Zresztą nie wiadomo, czy w przyszłości sama Kowalczyk nie będzie korzystać z ułatwień dla astmatyczek. - Zrobiliśmy badania na astmę - opowiada Polka. - I proszę mi wierzyć, że jako zupełnie zdrowa osoba, zabrakło mi pół procenta, żeby wyszła astma. Badanie polega na przyjęciu leków i sprawdzeniu, o ile powiększyła się pojemność płuc. Za pierwszym razem mi tak wyszło. Jestem przekonana, że gdybyśmy próbowali, poćwiczyli, potrenowali jak do tego badania podejść, to byśmy do czegoś doszli i też bym miała astmę. Jak tak łatwo załapać się astmę to o czym my tutaj rozmawiamy jedyne co Polacy powinni zrobić to gratulować i bronic swoich zawodników bo każdy ma prawo do głosu czy to Polak czy Norweg. A niestety nasze państwo i ludzie tutaj żyjący tylko potrafią narzekać jak u nas jest w kraju źle to właśnie przez takich idiotów co jeszcze na Kowalczyk najeżdżają zawsze Polska dla innych państw będzie pośmiewiskiem ze nie potrafimy się zjednoczyć. BRAWO PANI JUSTYNO GRATULACJE!!!! Tak mi się teraz przypomniało jak to Adaś zdobył drugie srebro a ci wszyscy redaktorzy sportowi od razu DEBILN*E pytania CZY TO JUŻ OSTATNIA OLIMPIADA Z TWOIM ODZIAŁEM tylko nasz kraj i nasi specjaliści tak potrafią zaskoczyć pytaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKA Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Nie będę mił... IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.10, 02:02 Zresztą nie wiadomo, czy w przyszłości sama Kowalczyk nie będzie korzystać z ułatwień dla astmatyczek. - Zrobiliśmy badania na astmę - opowiada Polka. - I proszę mi wierzyć, że jako zupełnie zdrowa osoba, zabrakło mi pół procenta, żeby wyszła astma. Badanie polega na przyjęciu leków i sprawdzeniu, o ile powiększyła się pojemność płuc. Za pierwszym razem mi tak wyszło. Jestem przekonana, że gdybyśmy próbowali, poćwiczyli, potrenowali jak do tego badania podejść, to byśmy do czegoś doszli i też bym miała astmę. Jak tak łatwo załapać się astmę to o czym my tutaj rozmawiamy jedyne co Polacy powinni zrobić to gratulować i bronic swoich zawodników bo każdy ma prawo do głosu czy to Polak czy Norweg. A niestety nasze państwo i ludzie tutaj żyjący tylko potrafią narzekać jak u nas jest w kraju źle to właśnie przez takich idiotów co jeszcze na Kowalczyk najeżdżają zawsze Polska dla innych państw będzie pośmiewiskiem ze nie potrafimy się zjednoczyć. BRAWO PANI JUSTYNO GRATULACJE!!!! Tak mi się teraz przypomniało jak to Adaś zdobył drugie srebro a ci wszyscy redaktorzy sportowi od razu DE****E pytania CZY TO JUŻ OSTATNIA OLIMPIADA Z TWOIM ODZIAŁEM tylko nasz kraj i nasi specjaliści tak potrafią zaskoczyć pytaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
maz9 @ska sam widzisz,że Justyna też 28.02.10, 02:11 próbowała się dostać do legalnych sterydów i niewiele brakowało a innych oczernia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ska Re: @ska sam widzisz,że Justyna też IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.10, 02:44 nie próbowała tylko dala przykład ile potrzeba aby być chorym ale tak jak pisałem nasza Polska mentalność i jak pokazuje to Twój przykład czytanie ze zrozumieniem i wspieranie naszych to niezbyt mocna twoja strona. Żenada co to za kraj co ludzie nie potrafią nawet wyciągnąć wniosków z czyjejś wypowiedzi ale pociesze Cie na redaktora sportowego to się nadajesz z takim mysleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: @ska sam widzisz,że Justyna też IP: *.167.216.81.static.h.siw.siwnet.net 28.02.10, 03:01 Za to ty nie masz zadnych ograniczen, cpaj spokojnie ale uwazaj na jakosc, bo chyba masz kiepski towar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HECTOR Re: @ska sam widzisz,że Justyna też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 04:39 Do maz9 !!! Proponuję Tobie abyś udał(a) się do najbliższego psychoanalityka po poradę medyczną.Daję Ci gwarancję skuteczności terapii na Twoje kompleksy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hr.kalashnikoff Podwojne zwyciestwo 28.02.10, 02:49 Bardzo dobrze, ze Dzastina naglosnila sprawe inhalowania sie Norwegow ich brudnego sportu. Nie mozna siedziec cicho, warto o tym mowic a nie udawac, ze falszywi astmatycy wspierani przez firmy farmaceutyczne i naukowcow na zamowienie sa OK. Epokowe zwyciestwo! Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: Podwojne zwyciestwo 28.02.10, 07:21 Niech astmatyków wyślą na zawody paraolimpijskie, w końcu są to inwalidzi. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklina-klimkiewicz Re: Podwojne zwyciestwo 28.02.10, 08:31 Chociaż wszędzie chcę widzieć pozytywy, to niestety, ta powszechna astma tuż przed igrzyskami to skandal.Szczęście,że można mieć taką klasę by z takim szprycowaniem wygrać bez dopingu.Tym przyjemniej,ze to rodaczka.Gratulacje! B.Klimkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matej przeinaczenie, obejrzyjcie ten wywiad na TVP.pl IP: *.ip-point.pl 28.02.10, 02:52 sport.tvp.pl/vancouver2010/dyscypliny/biegi-narciarskie/wideo Odpowiedz Link Zgłoś