Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

OD...CIE SIĘ OD KRZYNÓWKA !!!

IP: 62.233.151.* 14.02.02, 13:37
    Koleś jest jednym z lepiej wyszkolonych technicznie piłkarzy nie tylko w naszej
    kadrze ale i w Bundeslidze ( to nie tylko moja opinia, ale również fachowców
    np. z "Kickera").Nie są chyba dyletantami dziennikarze, którzy umieszczają go w
    jedenastce kolejki.Poza wyszkoleniem technicznym, wyróżnia się jeszczcze
    walecznością i wytrzymałością i co też nie jest bez znaczenia, jest bardzo
    skromnym zawodnikiem.Tyle peanów na cześć Krzynówka.
    A tak na marginesi, to ten kto oglądał wczorajszy mecz i choć odrobinę zna się
    na piłce, nie będzie miał czelności powiedzieć że Krzynówek nie powinien grać w
    kadrze.A może Panowie Znawcy pokażą mi lepszego zawodnika na tej pozycji ???
    Obserwuj wątek
      • crusader Re: OD...CIE SIĘ OD KRZYNÓWKA !!! 15.02.02, 15:39
        ...Kosowski,może być ?
        • _figli_ Re: OD...CIE SIĘ OD KRZYNÓWKA !!! 15.02.02, 15:44
          Potwierdzam Kosowski to jest gosc na pewno nie gorszy od Jacka, jednak dla
          dobra obydwojga i dla druzyny powinni byc rotowani razem z Krzynowkiem.

pozdrawiam
          • kezlok Re: OD...CIE SIĘ OD KRZYNÓWKA !!! 15.02.02, 17:15
            Polemizowałbym z tym, że Kosowski jest w stanie zastąpic w kadrze chćby
            Krzynówka. To piłkarz (zresztą podobnie jak Żurawski) mocno przereklamowany,
            nie gra równo i niepotrafi zmobilizować się na każdy mecz. W dodatku w trudnych
            momentach nie potrafi podąć odpowiednio odważnej decyzji.
            • _figli_ Re: OD...CIE SIĘ OD KRZYNÓWKA !!! 15.02.02, 17:28
              kezlok napisał(a):

> Polemizowałbym z tym, że Kosowski jest w stanie zastąpic w kadrze chćby
              > Krzynówka. To piłkarz (zresztą podobnie jak Żurawski) mocno przereklamowany,
              > nie gra równo i niepotrafi zmobilizować się na każdy mecz. W dodatku w trudnych
              > momentach nie potrafi podąć odpowiednio odważnej decyzji.

A kto przed powalaniami do kadry Engela potrafil sie mobilizowac czy tez radzic
              sobie w trudnych sytuacjach????

Chlopaki przed Engelem ze zmiennym szczesciem pokazywali sie w Europie a teraz
              zaczynaja pelnic pierwszorzedne funkcje i ma na to wplyw na pewno kadra, zaczeli
              byc pewni siebie.

Tak naprawde uwazam ze kadra bardzo w duzym stopniu przyczynia sie do
              ugruntowania oraz wyciagania na wierzch talentu(zasluga Engela (choc uwazam ze
              sukcesy Adama tez mialy duzy wplyw))

A poniewaz uwazam ze Kamil czy Glowacki maja duzy talent wiec czeste powolywanie
              ich i wystawianie np. do pierwszej 11 moze cos takiego sprawic a co za tym idzie,
              na mundialu bedziemy miec 22 rownych zawodnikow z niezlymi perspektywami na
              przyszlosc...

Aha oczywiscie potwierdzam, ze Krzynowek jest swietny.

pozdrawiam

• Gość: benio Re: OD...CIE SIĘ OD KRZYNÓWKA !!! IP: *.zelt.lodz.pl 15.02.02, 15:52
        Popieram ! I czy jest drugi taki co by miał takie opanowanie piłki lewą nogą ,
        niemówiąc o sile uderzenia piłki tą nogą. Jeszcze niejedną bramkę strzeli dla
        reprezentacji, to wszyscy ci co wypisują bzdury na niego - będą jego fanami i
        będą mówili: Jacek jest najlepszy !
      • obuz Re: OD...CIE SIĘ OD KRZYNÓWKA !!! 15.02.02, 17:00
        I ja tez popieram - Bak i Zdebel moze graja nie bardzo, ale Krzynowek lepiej, a
        moze grac jeszcze duzo lepiej - forma rosnie.
        Kosowski tez zly nie jest - Engel i jego bierze pod uwage.
        • blesio Re: OD...CIE SIĘ OD KRZYNÓWKA !!! 15.02.02, 17:30
          Tak jak Krzynówek potrafi wykonywać wolne czy rogi lewą nogą to Świerczewske,
          Koźmińske, Iwany i Kałużne muszą jeszcze się trochę uczyć. Kosowski może być
          jego zmiennkiem.
          • pernambucano Re: OD...CIE SIĘ OD KRZYNÓWKA !!! 15.02.02, 17:47
            Ja tam do prosiaczka nic nie mam ale uważam, że nadaje się tylko na drugie
            połowy. Na świeżych obrońców za drewniany. Ale jest jeszcze Koźmiński.
            • blesio Re: OD...CIE SIĘ OD KRZYNÓWKA !!! 19.02.02, 15:15
              pernambucano napisał(a):

> Ja tam do prosiaczka nic nie mam ale uważam, że nadaje się tylko na drugie
              > połowy. Na świeżych obrońców za drewniany. Ale jest jeszcze Koźmiński.

Za to Koźmiński jest plastikowy.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka