Dodaj do ulubionych

Cześć :)

07.07.13, 14:45
Dopiero zaczęłam czytać posty na forum, dlatego nie bardzo wiem czy jest jakiś post gdzie można się przedstawić i coś o sobie powiedzieć :) Nie chciałabym się brzydko wcinać w dyskusje prosto pola
Mam na imię Jula przeczytałam wszystkie książki MM kilka razy, moją ulubioną jest Pulpecja.
W wolnym czasie maluję, to moja pasja
Bardzo mi miło :)
Obserwuj wątek
    • ananke666 Re: Cześć :) 07.07.13, 18:39
      Wcinaj się na zdrowie :) Nikt nie zje, za to rzuci powitalnym jelitkiem :)
    • dakota77 Re: Cześć :) 08.07.13, 06:01
      Witaj Jula i baw sie dobrze :)
      • panna_beata Re: Cześć :) 11.09.13, 13:21
        Szukałam takiego wątku!
        Cześć i czołem! Czytuję forum od dawna, jeszcze pod nazwą "Fani MM", przerwałam w momencie, gdy McDusia podgrzała atmosferę na tyle, że zrobiło się tu za gorąco - co poskutkowało finalnie zmianą nazwy i admina. Ale kiedy na NAKW-ie pojawiła się analiza McDusi, to czytałam ze wzruszeniem - i rozpoznaniem - cytaty forumowe. :) Parę dni temu zajrzałam tu "na chwilę" i nie mogę przestać czytać dyskusji! Jestem pod wrażeniem ogromnych zmian "inplus": kultury wypowiedzi, sympatycznej (nie: "ciepłej" :P) atmosfery. A ponieważ Jeżycjadę znam nieomal na wyrywki, to jestem wręcz przeszczęśliwa, że można tu odkrywać ją na nowo, czytać konstruktywną krytykę, zanurzać się wręcz w dywagacjach na temat postaci i wątków. Czytając Was, zrozumiałam z ulgą, że słusznie czułam wielokrotnie niepokój, dlaczego nie widzę tego ciepła i tej dzielności w rodzinie B. Czyli wszystko ze mną dobrze... :) Zachwycają mnie określenia, jakich używa się tu na określanie postaci - Św. Gabryjela czy CKNUK - cuda! Wielokrotnie podczas czytania dyskusji na forum szukałam przycisku "Lubię to!", choć naprawdę - kocham!
        Żeby nie przedobrzyć - pozdrawiam, kłaniam się nisko i proszę o przyjęcie mnie do społeczeństwa forumowego ESD. :)
        • dakota77 Re: Cześć :) 11.09.13, 13:44
          Witaj, milego czytania- mam nadzieje, ze z nami zostaniesz :)
        • emae Re: Cześć :) 11.09.13, 13:46
          Witaj, jak miło! :) Naści jelitko i miłego pisania!
          • panna_beata Re: Cześć :) 11.09.13, 14:02
            emae napisała:

> Witaj, jak miło! :) Naści jelitko i miłego pisania!

Dziękuję za jelitko! Marzyłam niekiedy, by być nim obrzucona! :)
            • emae Re: Cześć :) 11.09.13, 14:50
              panna_beata napisała:

> Dziękuję za jelitko! Marzyłam niekiedy, by być nim obrzucona! :)
              >
              ;) Mogę pożyczyć płaszcz, jeśli chcesz. Idealny na randkę z jakimś Brodaczem:
              forum.gazeta.pl/forum/w,25788,131153878,131153878,Uwaga_Nagroda_dla_emae_za_stutysieczny_post_.html
              • panna_beata Re: Cześć :) 11.09.13, 14:56
                emae napisała:

> panna_beata napisała:
                >
                > > Dziękuję za jelitko! Marzyłam niekiedy, by być nim obrzucona! :)
                > >
                > ;) Mogę pożyczyć płaszcz, jeśli chcesz. Idealny na randkę z jakimś Brodaczem:
                > forum.gazeta.pl/forum/w,25788,131153878,131153878,Uwaga_Nagroda_dla_emae_za_stutysieczny_post_.html

Dziękuję!!! *cieszy się jak głupia* A ma ktoś do kompletu perfumy Kwiat jabłoni? :)
                • zla.m Re: Cześć :) 11.09.13, 19:19
                  Miałam Kwiat jabłoni, ale odkąd Laura zBorejczała, to zamiast podkradać Natalii zagraniczne paskudztwa, podbiera Kwiata...
        • hania_jk Re: Cześć :) 11.09.13, 21:10
          Cześć Panno Beato!

Ja tu częściej podczytuję niż piszę, ale też chciałam Cię powitać :)

PS Lubisz kabaret Potem? :)
          • panna_beata Re: Cześć :) 11.09.13, 21:44
            hania_jk napisała:

> Cześć Panno Beato!
            >
            > Ja tu częściej podczytuję niż piszę, ale też chciałam Cię powitać :)
            >
            > PS Lubisz kabaret Potem? :)

Nie lubię. Kocham!
            • hania_jk Re: Cześć :) 12.09.13, 00:52
              Ja też, ja też ;)
              • slotna Re: Cześć :) 12.09.13, 09:30
                I ja! Kocham, lubie, znam na pamiec :)
                • hania_jk Re: Cześć :) 12.09.13, 11:53
                  Ale super! W realu znam tylko jedną osobę, która ich lubi, chociaż nie kocha, tak jak ja.
                  Ale bym sobie chętnie z Wami Potemami/o Potemach pogadała, może jakieś podforum? :D
    • vi_san Re: Cześć :) 11.09.13, 18:11
      Kubek melisski? Proszę uprzejmie. Witamy w zacnym gronie. :)
      Wcinaj się spokojnie, to wolny kraj i wolne forum, każdy może gadać z każdym i nawet się kłócić! Byle uprzejmie! "Za pozwoleniem, ale przestań truć!" np... :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka