Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

[***** Typowanie - 20 kolejka *****]

• wichura Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] 12.03.10, 16:01
        > 1. Odra - Piast 2:1
        > 2. Jagiellonia - Wisła 1:1
        > 3. Cracovia - Korona 2:1
        > 4. Polonia W - Ruch 0:0
        > 5. Polonia B - Legia 0:1
        > 6. Śląsk - Lechia 2:1
        > 7. Arka - Zagłębie 1:0
        > 8. Bełchatów - Lech 2:3
      • Gość: IRENA Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] IP: *.devs.futuro.pl 12.03.10, 22:04
        1. Odra - Piast
        2. Jagiellonia - Wisła
        3. Cracovia - Korona 1-2
        4. Polonia W - Ruch 2-1
        5. Polonia B - Legia 1-2
        6. Śląsk - Lechia 2-1
        7. Arka - Zagłębie 1-2
        8. Bełchatów - Lech 2-1
        • Gość: yosemitesam Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.10, 19:29
          Czy IRENA to ten sam gracz co IREN ?
          • Gość: IREN Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] IP: *.devs.futuro.pl 13.03.10, 22:05
            Tak ten sam przepraszam za zmyłkę.
            pozdrawiam
      • Gość: IZA Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] IP: *.devs.futuro.pl 13.03.10, 12:00
        Jestem
        1. Odra - Piast 10-0
        2. Jagiellonia - Wisła 10-0
        3. Cracovia - Korona 0-3
        4. Polonia W - Ruch 2-2
        5. Polonia B - Legia 3-1
        6. Śląsk - Lechia 3-1
        7. Arka - Zagłębie 1-3
        8. Bełchatów - Lech 2-3
        • seven Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] 13.03.10, 14:45
          jprdl, wczesniej nie zwracalem na to uwagi, ale widze, ze ludzie sie robia
          bezczelni .
          • Gość: Tygrysek Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] IP: *.devs.futuro.pl 13.03.10, 22:23
            Co cię gryzie sewen
            • bombullo Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] 14.03.10, 00:22
              Cos mu sie prdli energicznie.
              Mlody jest w zwiazq z tym podejrzewam problem natury fizjologicznej.
              Z wiekiem nabierze bezczelnosci i bedzie git!

Powaznie jednak,Wisla w dolq...i wszystko jasne!
              • seven Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] 14.03.10, 13:51
                wy chyba jestescie obaj slepi. gosc IZA czy jak mu tam typuje dzien po meczu
                wynik z dobrym rozstrzygnieciem, zwykle chamstwo wobec innych grajacych.
                • bombullo Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] 14.03.10, 16:02
                  "Siben" o czyi slepocie klikotasz?
                  tygrysek slepy!?
                  Jazem tyz nie zauwazyl zebym cos przeslepil.
                  Jka u Ciebie "sjem" 10:O jest aqratny wynik i na dodatek dzien po
                  meczu to kto tu jest slepy?
                  A maybe ciebie myszygene nie o biezaca kolejke biega?

IZA jest "gosciowa" rodzaju females i jest tygryska plemnika siostra!

Urban Jan jest wyautowany,podobniez.
                  Czekamy na Tarasiewicza i na Bakero i na Skorze!

miki keep usmiech na face!
                  • seven Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] 14.03.10, 16:16
                    za typ 10-0 dla odry jest jeden punkt, bo to dobrze wytypowane rozstrzygniecie,
                    wiec juz sie grupowo nie osmieszajcie broniac oszusta.
                    • Gość: Tygrysek Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] do sevena IP: 81.219.166.* 14.03.10, 19:39
                      Nie irytuj się kolego,to widać że żart te 10-0.Nie ukrywa daty
                      typowania!Uśmiechnij się i wyluzuj zamiast obrażać .
                      Widać datę posta,a kol jose czuwa i na pewno zaliczy to do żartu.
                      pozdrawiam
                      • seven Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] do seven 14.03.10, 21:10
                        widze, ze szybko osiagnelismy w rozmowie poziom absurdu. niewiarygodne jak latwo
                        wychodzi niektorym usprawiedliwianie czyjegos chamstwa.
                        • Gość: Tygrysek Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] do seven IP: 81.219.166.* 14.03.10, 21:37
                          Brak inteligencji nie musisz udowadniać swym zachowaniem.
                          Myślałem że typerzy to jedna rodzina,ale widać się mylę!
                          Mimo wszystko życzę ci dobrego samopoczucia i trafnych typowań.
                          • seven Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] do seven 15.03.10, 00:20
                            widzę, że lubisz sie wypowiadać w tematach, o których nie masz pojęcia. ale mam
                            dobrą radę - miarkuj się i nie ośmieszaj dalej.
              • Gość: Tygrysek Re: [***** Hej bombullo *****] IP: 81.219.166.* 14.03.10, 19:48
                To wyszło tak jak z tą blondi,którą policjant zatrzymał,i mówi jej-nie ma pani w
                kole powietrza,ona wychodzi fury(126p)spogląda na koło i odpowiada-proszę pana
                ale tylko na dole kola!
                pozdrawiam
                ps. jak lotto
                • Gość: Wiślaczka Re: [***** Hej bombullo *****] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 22:28
                  Dajcie już spokój i nie kłóćcie się! :) Przecież to nasze typowanie ma być
                  zabawą a nie przedmiotem jakiegoś konfliktu! Pozdrawiam wszystkich typowaczy :))
                  • Gość: Tygrysek Re: [***** Hej bombullo *****] IP: 81.219.166.* 14.03.10, 22:46
                    Zgadzam się z tobą lecz jak taki stary(staż)gracz takimi epitetami się posługuje
                    i udaje blondynkę to wybacz!
                    Ja tez pozdrawiam wszystkich typerków
                    • bombullo Re: seven,daj se luz... 15.03.10, 02:14
                      ..IZA zazartowala wynikami po 10:0 nie myslac o punktach.Na forszjur,
                      jak to nasze rodzime Polonozuchy za Atlatykiem gaworza,tak bylo.
                      Strasznie malostkowy jestes ziomalu.Przeciez IZA nie zagraza twojej
                      pozycji w "typowaniu" jezeli juz to predzej moja osobistosc Ciebie
                      moze zagrazac.
                      Cos mi "czlowiekiem mniejszym od ZERA" zalatuje,moj ty miki!

Ps1.Tak a'proposem klikajac jest to pomysl z tymi 10:0 albo 0:10

Ps2.tygrysek co sie "Kolejorzowi" stalo?Kibice Wisly dzieqja
                      kopaczom z KPP i chyba mgr.Skorza bo ten wynik uratuje mu posade
                      we "Wisle".Aczkolwiek jestesmy w strachu,ze Urbana Jana zatrudni...
                      qerva az boje sie kliknac!
                      Cracovia jak Ci sie podobala?Gdzie Twoj wynik specyialisto?IZA
                      tyz "dokladnie" klikla!
                      U mnie juz "letni czas" jest i 6 godzin miedzynami!
                      buzi wzystkim bardzo energicznie

• Gość: Tygrysek Re: seven,daj se luz... IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.10, 08:53
                        Gdyby sędzia nie podrukował a ponoć był z warszawki,to i wynik był by
                        inny.Bramkarz ewidentnie był faulowany na 5,a ten burak nie chciał tego
                        widzieć.Mało widział fauli gospodarzy.Trudno się z koniem kopać. A co do Krakowi
                        to wynik był o niebo lepszy od gry.Ale gratuluję bo cyferki się liczą.Zobaczymy
                        czy to z arką powtórzą czy to tylko wypadek przy pracy!Co do sevena to facet dal
                        ciała jak blondynka!
                        Myślę że mu przejdzie jak zmieni kolor włosów.
                        pozdrowienka
                        A co z josem że milczy.
                        • yosemitesam Re: seven,daj se luz... 15.03.10, 13:22
                          Odnośnie typowań po czasie: zwracam uwagę na czas postów, możecie być pewni, że nikt się nie prześliźnie choćby spóźniony tylko o minutę. Mam jednak prośbę aby przy typowaniu z opóźnieniem przy meczach już zakończonych (a także już tych rozpoczętych) zostawiać po prostu puste miejsce. Tak będzie bardziej elegancko.
                      • seven Re: seven,daj se luz... 15.03.10, 13:57
                        bombullo napisał:

> ..IZA zazartowala wynikami po 10:0 nie myslac o punktach.Na forszjur,
                        > jak to nasze rodzime Polonozuchy za Atlatykiem gaworza,tak bylo.
                        > Strasznie malostkowy jestes ziomalu.Przeciez IZA nie zagraza twojej
                        > pozycji w "typowaniu" jezeli juz to predzej moja osobistosc Ciebie
                        > moze zagrazac.
                        > Cos mi "czlowiekiem mniejszym od ZERA" zalatuje,moj ty miki!

ogólnie rzecz biorąc albo można to uznac za chamstwo albo wmawiać sobie że to
                        żart, wasz wybór i wasza naiwność, ale nie życzę sobie obrażania mnie. to samo
                        dotyczy również i tego muła tygryska, któremu zresztą nie będę już osobno
                        odpisywał, szkoda mojego czasu na kopanie się z koniem.
                        • bombullo Re: Reinkarnacja na koniec! 15.03.10, 16:15
                          mul i blondynka!

yose wytumaczyl zreszta czy bylo co tumaczyc?Po czasie jest sie
                          OUT!!Dacyt!
                          • Gość: Tygrysek Re: bombullo IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.10, 00:20
                            Ja myślałem że Kraków to miasto inteligentnych ludzi,a tu muły i blondynki.Myślę
                            że to tylko naleciałości,bo prawdziwi Krakowiacy to potrafią myśleć i się zachować.
                            Zaś typowanie 1-0 z góry w dół to o czymś świadczy.
                            • bombullo Re: tygrysek 16.03.10, 01:04
                              Swiadczy o przemoznej checi wygrania bo wiadomo,ze taki wynik jest
                              czestym w "Pomaranczy" ale nie zrobil jeszcze z sevenem numero Uno.
                              seven jest oryginalny Krakus tyle,ze mlody i zgodnie z coniektorymi
                              wszedzie widzi spiskowa teorie dziejow.
                              Amen,amenus czyli koniec tematu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka