wichura Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] 12.03.10, 16:01 > 1. Odra - Piast 2:1 > 2. Jagiellonia - Wisła 1:1 > 3. Cracovia - Korona 2:1 > 4. Polonia W - Ruch 0:0 > 5. Polonia B - Legia 0:1 > 6. Śląsk - Lechia 2:1 > 7. Arka - Zagłębie 1:0 > 8. Bełchatów - Lech 2:3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IRENA Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] IP: *.devs.futuro.pl 12.03.10, 22:04 1. Odra - Piast 2. Jagiellonia - Wisła 3. Cracovia - Korona 1-2 4. Polonia W - Ruch 2-1 5. Polonia B - Legia 1-2 6. Śląsk - Lechia 2-1 7. Arka - Zagłębie 1-2 8. Bełchatów - Lech 2-1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.10, 19:29 Czy IRENA to ten sam gracz co IREN ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IREN Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] IP: *.devs.futuro.pl 13.03.10, 22:05 Tak ten sam przepraszam za zmyłkę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZA Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] IP: *.devs.futuro.pl 13.03.10, 12:00 Jestem 1. Odra - Piast 10-0 2. Jagiellonia - Wisła 10-0 3. Cracovia - Korona 0-3 4. Polonia W - Ruch 2-2 5. Polonia B - Legia 3-1 6. Śląsk - Lechia 3-1 7. Arka - Zagłębie 1-3 8. Bełchatów - Lech 2-3 Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] 13.03.10, 14:45 jprdl, wczesniej nie zwracalem na to uwagi, ale widze, ze ludzie sie robia bezczelni . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tygrysek Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] IP: *.devs.futuro.pl 13.03.10, 22:23 Co cię gryzie sewen Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] 14.03.10, 00:22 Cos mu sie prdli energicznie. Mlody jest w zwiazq z tym podejrzewam problem natury fizjologicznej. Z wiekiem nabierze bezczelnosci i bedzie git! Powaznie jednak,Wisla w dolq...i wszystko jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] 14.03.10, 13:51 wy chyba jestescie obaj slepi. gosc IZA czy jak mu tam typuje dzien po meczu wynik z dobrym rozstrzygnieciem, zwykle chamstwo wobec innych grajacych. Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] 14.03.10, 16:02 "Siben" o czyi slepocie klikotasz? tygrysek slepy!? Jazem tyz nie zauwazyl zebym cos przeslepil. Jka u Ciebie "sjem" 10:O jest aqratny wynik i na dodatek dzien po meczu to kto tu jest slepy? A maybe ciebie myszygene nie o biezaca kolejke biega? IZA jest "gosciowa" rodzaju females i jest tygryska plemnika siostra! Urban Jan jest wyautowany,podobniez. Czekamy na Tarasiewicza i na Bakero i na Skorze! miki keep usmiech na face! Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] 14.03.10, 16:16 za typ 10-0 dla odry jest jeden punkt, bo to dobrze wytypowane rozstrzygniecie, wiec juz sie grupowo nie osmieszajcie broniac oszusta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tygrysek Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] do sevena IP: 81.219.166.* 14.03.10, 19:39 Nie irytuj się kolego,to widać że żart te 10-0.Nie ukrywa daty typowania!Uśmiechnij się i wyluzuj zamiast obrażać . Widać datę posta,a kol jose czuwa i na pewno zaliczy to do żartu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] do seven 14.03.10, 21:10 widze, ze szybko osiagnelismy w rozmowie poziom absurdu. niewiarygodne jak latwo wychodzi niektorym usprawiedliwianie czyjegos chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tygrysek Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] do seven IP: 81.219.166.* 14.03.10, 21:37 Brak inteligencji nie musisz udowadniać swym zachowaniem. Myślałem że typerzy to jedna rodzina,ale widać się mylę! Mimo wszystko życzę ci dobrego samopoczucia i trafnych typowań. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: [***** Typowanie - 20 kolejka *****] do seven 15.03.10, 00:20 widzę, że lubisz sie wypowiadać w tematach, o których nie masz pojęcia. ale mam dobrą radę - miarkuj się i nie ośmieszaj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tygrysek Re: [***** Hej bombullo *****] IP: 81.219.166.* 14.03.10, 19:48 To wyszło tak jak z tą blondi,którą policjant zatrzymał,i mówi jej-nie ma pani w kole powietrza,ona wychodzi fury(126p)spogląda na koło i odpowiada-proszę pana ale tylko na dole kola! pozdrawiam ps. jak lotto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślaczka Re: [***** Hej bombullo *****] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 22:28 Dajcie już spokój i nie kłóćcie się! :) Przecież to nasze typowanie ma być zabawą a nie przedmiotem jakiegoś konfliktu! Pozdrawiam wszystkich typowaczy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tygrysek Re: [***** Hej bombullo *****] IP: 81.219.166.* 14.03.10, 22:46 Zgadzam się z tobą lecz jak taki stary(staż)gracz takimi epitetami się posługuje i udaje blondynkę to wybacz! Ja tez pozdrawiam wszystkich typerków Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: seven,daj se luz... 15.03.10, 02:14 ..IZA zazartowala wynikami po 10:0 nie myslac o punktach.Na forszjur, jak to nasze rodzime Polonozuchy za Atlatykiem gaworza,tak bylo. Strasznie malostkowy jestes ziomalu.Przeciez IZA nie zagraza twojej pozycji w "typowaniu" jezeli juz to predzej moja osobistosc Ciebie moze zagrazac. Cos mi "czlowiekiem mniejszym od ZERA" zalatuje,moj ty miki! Ps1.Tak a'proposem klikajac jest to pomysl z tymi 10:0 albo 0:10 Ps2.tygrysek co sie "Kolejorzowi" stalo?Kibice Wisly dzieqja kopaczom z KPP i chyba mgr.Skorza bo ten wynik uratuje mu posade we "Wisle".Aczkolwiek jestesmy w strachu,ze Urbana Jana zatrudni... qerva az boje sie kliknac! Cracovia jak Ci sie podobala?Gdzie Twoj wynik specyialisto?IZA tyz "dokladnie" klikla! U mnie juz "letni czas" jest i 6 godzin miedzynami! buzi wzystkim bardzo energicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tygrysek Re: seven,daj se luz... IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.10, 08:53 Gdyby sędzia nie podrukował a ponoć był z warszawki,to i wynik był by inny.Bramkarz ewidentnie był faulowany na 5,a ten burak nie chciał tego widzieć.Mało widział fauli gospodarzy.Trudno się z koniem kopać. A co do Krakowi to wynik był o niebo lepszy od gry.Ale gratuluję bo cyferki się liczą.Zobaczymy czy to z arką powtórzą czy to tylko wypadek przy pracy!Co do sevena to facet dal ciała jak blondynka! Myślę że mu przejdzie jak zmieni kolor włosów. pozdrowienka A co z josem że milczy. Odpowiedz Link Zgłoś
yosemitesam Re: seven,daj se luz... 15.03.10, 13:22 Odnośnie typowań po czasie: zwracam uwagę na czas postów, możecie być pewni, że nikt się nie prześliźnie choćby spóźniony tylko o minutę. Mam jednak prośbę aby przy typowaniu z opóźnieniem przy meczach już zakończonych (a także już tych rozpoczętych) zostawiać po prostu puste miejsce. Tak będzie bardziej elegancko. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: seven,daj se luz... 15.03.10, 13:57 bombullo napisał: > ..IZA zazartowala wynikami po 10:0 nie myslac o punktach.Na forszjur, > jak to nasze rodzime Polonozuchy za Atlatykiem gaworza,tak bylo. > Strasznie malostkowy jestes ziomalu.Przeciez IZA nie zagraza twojej > pozycji w "typowaniu" jezeli juz to predzej moja osobistosc Ciebie > moze zagrazac. > Cos mi "czlowiekiem mniejszym od ZERA" zalatuje,moj ty miki! ogólnie rzecz biorąc albo można to uznac za chamstwo albo wmawiać sobie że to żart, wasz wybór i wasza naiwność, ale nie życzę sobie obrażania mnie. to samo dotyczy również i tego muła tygryska, któremu zresztą nie będę już osobno odpisywał, szkoda mojego czasu na kopanie się z koniem. Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Reinkarnacja na koniec! 15.03.10, 16:15 mul i blondynka! yose wytumaczyl zreszta czy bylo co tumaczyc?Po czasie jest sie OUT!!Dacyt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tygrysek Re: bombullo IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.10, 00:20 Ja myślałem że Kraków to miasto inteligentnych ludzi,a tu muły i blondynki.Myślę że to tylko naleciałości,bo prawdziwi Krakowiacy to potrafią myśleć i się zachować. Zaś typowanie 1-0 z góry w dół to o czymś świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: tygrysek 16.03.10, 01:04 Swiadczy o przemoznej checi wygrania bo wiadomo,ze taki wynik jest czestym w "Pomaranczy" ale nie zrobil jeszcze z sevenem numero Uno. seven jest oryginalny Krakus tyle,ze mlody i zgodnie z coniektorymi wszedzie widzi spiskowa teorie dziejow. Amen,amenus czyli koniec tematu. Odpowiedz Link Zgłoś