Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych przed ...

IP: *.onlinemartin.org 09.03.10, 19:45

Gdyby historię wstydzewa ułożyć z puzzli miałaby ona trzy może cztery
    elementy a potrafiłby ją ułożyć średnio rozwinięty szympans z wrocławskiego
    zoo.

Obserwuj wątek
      • Gość: Alien Re: Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych prze IP: *.lodz.msk.pl 09.03.10, 19:49
        Na kolana i do japy wy koszerne patałachy
        • Gość: zxc Re: Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych prze IP: *.icpnet.pl 09.03.10, 21:43
          Gość portalu: Alien napisał(a):
          > Na kolana i do japy wy koszerne patałachy

ale gościu, do kogo ty piszesz? do Łksu czy Widzewa?
          Bo tak z zewnątrz to wy wszyscy w Łodzi jesteście żydy. Przynajmniej jedni
          drugich tak określacie...
      • Gość: Łowca idiotów Re: Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych prze IP: *.net.euron.pl 09.03.10, 20:10
        kompleks widzewa jest nieuleczalny ,ale cierpią na niego tylko
        osobniki z IQ poniżej 20 punktów na szczęście! PS .piszesz z tej
        klatki we wrocławskim ZOO?
      • mariusz5891 Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych przed ... 09.03.10, 20:19
        Pokazujecie zdjęcia kibiców Widzewa a to łksiacy burzyli i oni zostali zatrzymani
        • Gość: Tylko ŁKS Re: Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 13:43
          a wy jak zwykle niewiniątka, a kto zdemolował pół Zabrza ? może też ełkaesiacy ?
          jesteście żałośni, banda kapusiów, konfidentów i cieniasów.
          • Gość: k1 Re: Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych prze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.10, 13:47
            Co ma piernik do wiatraka?
      • Gość: gość To dymili kibole łks IP: *.4web.pl 09.03.10, 20:24
        Nie wiem dlaczego do informacji o zamieszkach pod stadionem MOSiR w Łodzi
        przy okazji 60 derbów tego miasta dajecie zdjęcia spokojnych kibiców
        Widzewa. Otóż pragnę szanowną redakcję poinformować, że dynili
        pseudokibice łks. Fani Widzewa postali jakieś dwie godziny na skrzyżowaniu
        Mickiewicza i Włókniarzy i spokojnie rozeszli się do domów.
      • Gość: ttt Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych przed ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.10, 20:43
        za to że policja za aprobatą władz miasta pozwoliła w ogóle zebrać się kibicom
        pod Centralem powinien polecieć komendant policji.Same władze i policja to
        sprowokowały.
        Swoją drogą do kiboli demolujących radiowozy powinno się strzelać z ostrej
        amunicji.Dwie ,trzy takie akcje i by się uspokoiło
        • antygrzybiarz Re: Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych prze 10.03.10, 06:49
          Sprowokował to UMŁ, bo pozwolił wam dalej wegetować.....
      • Gość: ja Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych przed ... IP: *.retsat1.com.pl 09.03.10, 20:44
        spokojnie postali 2 godziny i w międzyczasie zdewastowali stację
        benzynową, podpalili pustostan itd. czy wy czasem nie mieliście przyjść
        bez barw? xd
      • Gość: www Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych przed ... IP: *.toya.net.pl 09.03.10, 21:28
        Brawo Panie Prezydencie.Za nich Pan poreczył,ale co jest warte słowo szmaty.Ciekawe jak Pan sie z tego wytłumaczy..bo oni obiecali ???
        • antygrzybiarz Re: Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych prze 10.03.10, 06:50
          Prezydent poręczył za kibiców klubu Pejs Polesie???
      • Gość: Ktoś Ludzie, nie róbcie wsi! IP: 74.81.224.* 09.03.10, 21:58
        Widzew mam wpisany w dowodzie osobistym, więc się nie czepiajcie, że jakaś
        piąta kolumna. Ale jak zobaczyłem to zdjęcie, to mi się natychmiast z czymś
        skojarzyło. Otóż, jak pierwszy raz byłem w USA, w Nebrasce, to widziałem marsz
        fanów Huskers na stadion. Też szła kolumna, w barwach drużyny. A chcecie
        wiedzieć, na czym polegała różnica? (1) Nie było suk policyjnych, (2) Ludzie
        szli spokojnie, całymi rodzinami.
      • Gość: piszczel 1-4 Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych przed ... IP: 109.243.127.* 09.03.10, 22:06
        To zdjecie z 2008r. Widać redaktorek chce zeby za burdy wywołane przez PSS
        odowiedział Widzew.
        • Gość: gość do pi... IP: *.toya.net.pl 10.03.10, 14:14
          pi... chuju ,skąd wiesz jak było,przecież siedziałeś w domu w fotelu.
      • Gość: Puffy Ja nie mogę, jakie dzieci na tym zdjęciu! IP: *.chello.pl 10.03.10, 01:00
        Za napinką kibicowską teraz stoją takie kajtki? Bo ja już nie wiem, po tej
        fotce, to śmiać mi się mega chce...
      • Gość: gość Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych przed ... IP: *.toya.net.pl 10.03.10, 11:57
        Kibole wstydzewa to pały.
      • witaminka123 Re: Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych prze 11.03.10, 08:57
        To nie kibice ciężko ich tak nazwać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka