Gość: łodzianin IP: *.onlinemartin.org 09.03.10, 19:45 Gdyby historię wstydzewa ułożyć z puzzli miałaby ona trzy może cztery elementy a potrafiłby ją ułożyć średnio rozwinięty szympans z wrocławskiego zoo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alien Re: Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych prze IP: *.lodz.msk.pl 09.03.10, 19:49 Na kolana i do japy wy koszerne patałachy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych prze IP: *.icpnet.pl 09.03.10, 21:43 Gość portalu: Alien napisał(a): > Na kolana i do japy wy koszerne patałachy ale gościu, do kogo ty piszesz? do Łksu czy Widzewa? Bo tak z zewnątrz to wy wszyscy w Łodzi jesteście żydy. Przynajmniej jedni drugich tak określacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca idiotów Re: Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych prze IP: *.net.euron.pl 09.03.10, 20:10 kompleks widzewa jest nieuleczalny ,ale cierpią na niego tylko osobniki z IQ poniżej 20 punktów na szczęście! PS .piszesz z tej klatki we wrocławskim ZOO? Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz5891 Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych przed ... 09.03.10, 20:19 Pokazujecie zdjęcia kibiców Widzewa a to łksiacy burzyli i oni zostali zatrzymani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko ŁKS Re: Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 13:43 a wy jak zwykle niewiniątka, a kto zdemolował pół Zabrza ? może też ełkaesiacy ? jesteście żałośni, banda kapusiów, konfidentów i cieniasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k1 Re: Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych prze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.10, 13:47 Co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość To dymili kibole łks IP: *.4web.pl 09.03.10, 20:24 Nie wiem dlaczego do informacji o zamieszkach pod stadionem MOSiR w Łodzi przy okazji 60 derbów tego miasta dajecie zdjęcia spokojnych kibiców Widzewa. Otóż pragnę szanowną redakcję poinformować, że dynili pseudokibice łks. Fani Widzewa postali jakieś dwie godziny na skrzyżowaniu Mickiewicza i Włókniarzy i spokojnie rozeszli się do domów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych przed ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.10, 20:43 za to że policja za aprobatą władz miasta pozwoliła w ogóle zebrać się kibicom pod Centralem powinien polecieć komendant policji.Same władze i policja to sprowokowały. Swoją drogą do kiboli demolujących radiowozy powinno się strzelać z ostrej amunicji.Dwie ,trzy takie akcje i by się uspokoiło Odpowiedz Link Zgłoś
antygrzybiarz Re: Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych prze 10.03.10, 06:49 Sprowokował to UMŁ, bo pozwolił wam dalej wegetować..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych przed ... IP: *.retsat1.com.pl 09.03.10, 20:44 spokojnie postali 2 godziny i w międzyczasie zdewastowali stację benzynową, podpalili pustostan itd. czy wy czasem nie mieliście przyjść bez barw? xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych przed ... IP: *.toya.net.pl 09.03.10, 21:28 Brawo Panie Prezydencie.Za nich Pan poreczył,ale co jest warte słowo szmaty.Ciekawe jak Pan sie z tego wytłumaczy..bo oni obiecali ??? Odpowiedz Link Zgłoś
antygrzybiarz Re: Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych prze 10.03.10, 06:50 Prezydent poręczył za kibiców klubu Pejs Polesie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Ludzie, nie róbcie wsi! IP: 74.81.224.* 09.03.10, 21:58 Widzew mam wpisany w dowodzie osobistym, więc się nie czepiajcie, że jakaś piąta kolumna. Ale jak zobaczyłem to zdjęcie, to mi się natychmiast z czymś skojarzyło. Otóż, jak pierwszy raz byłem w USA, w Nebrasce, to widziałem marsz fanów Huskers na stadion. Też szła kolumna, w barwach drużyny. A chcecie wiedzieć, na czym polegała różnica? (1) Nie było suk policyjnych, (2) Ludzie szli spokojnie, całymi rodzinami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszczel 1-4 Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych przed ... IP: 109.243.127.* 09.03.10, 22:06 To zdjecie z 2008r. Widać redaktorek chce zeby za burdy wywołane przez PSS odowiedział Widzew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość do pi... IP: *.toya.net.pl 10.03.10, 14:14 pi... chuju ,skąd wiesz jak było,przecież siedziałeś w domu w fotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puffy Ja nie mogę, jakie dzieci na tym zdjęciu! IP: *.chello.pl 10.03.10, 01:00 Za napinką kibicowską teraz stoją takie kajtki? Bo ja już nie wiem, po tej fotce, to śmiać mi się mega chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych przed ... IP: *.toya.net.pl 10.03.10, 11:57 Kibole wstydzewa to pały. Odpowiedz Link Zgłoś
witaminka123 Re: Kolejne zarzuty dla kibiców zatrzymanych prze 11.03.10, 08:57 To nie kibice ciężko ich tak nazwać... Odpowiedz Link Zgłoś