Gość: tdf IP: *.icpnet.pl 22.02.04, 19:15 Dobre jak zwykle, zwłaszcza Peja błysnął dobrym tekstem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zmz Re:Rutkowski, Wujec: Bad Boys 2 IP: *.nsk.net.pl 22.02.04, 19:22 Luźne... lecz Atlanta wcale na tym nie wyszła źle... ale serio luźne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kck Re:Rutkowski, Wujec: Bad Boys 2 IP: *.pl / 82.160.4.* 22.02.04, 20:38 Yeah... Peja zabłysnął świetnym słowiańskim humorem. Tak trzeba z tymi pseudogwiazdami z Los Angeles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re:Rutkowski, Wujec: Bad Boys 2 IP: *.icpnet.pl 22.02.04, 20:57 wallace ben ma 206 cm wzrostu a okur 211:))ale to szczegol:)pozdrawiam.final- LA:knicks:))!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobo Re: Rutkowski, Wujec: Bad Boys 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 23:46 Kocham tych gości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
woyek hyhyhy 23.02.04, 00:33 Cytuje "New York Knicks dołączyli do czołówki dzięki handlowej wirtuozerii Isiaha Thomasa.New York Knicks dołączyli do czołówki dzięki handlowej wirtuozerii Isiaha Thomasa." cos szanowna redakcja chce sie podlizac jego Prezesencji ;) pozdro ps. Prezesie gdzie jestes ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: union jack Re: prezesie gdzie JESTEŚ? IP: *.icpnet.pl 26.02.04, 15:39 podobno redakcja blokuje Prezesa bojąc się konkurencji...jak inaczej wytłumaczyć brak Isiah na forum w tym tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arakot_ Re: Rutkowski, Wujec: Bad Boys 2 IP: *.promax.media.pl 23.02.04, 01:30 Jak zawsze z humorem i co najważniejsze – ciekawie! Nic dziwnego, że każdy poniedziałek zaczynam od lektury felietonu Panów Rutkowskiego i Wujka. Szkoda, że ta miernota od polskiej koszykówki, tak odstaje poziomem od swych redakcyjnych kolegów... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx Re: Larry Brown IP: *.client.comcast.net 23.02.04, 01:57 "Trener Larry Brown po latach spędzonych wspólnie z Allenem Iversonem jest wielki znawcą "trudnych" koszykarzy." znawca to moze jest, ale nie wie jak z takim charakterem wspoldzialac, takze cos mi sie wydaje ze dupa zbita. chlopaki zaczna cmuchac ziolo i po sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mihu Re: Rutkowski, Wujec: Bad Boys 2 IP: *.icpnet.pl 23.02.04, 02:27 no nie powiem, w tym tygodniu calkiem nieźle!!! :) artykuł spoko! a co na to Isiah? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz22W-wa Re: Rutkowski, Wujec: Bad Boys 2 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.04, 02:30 Jak dla mnie 3+, czekam jednak na Isiaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobe Bryant Dziennik Kobe'ego IP: *.laczpol.net.pl 23.02.04, 10:19 Hi.Pozdrawiam Peje , pozdrawiam T-maca , i The Answer , i innych potencjalnych przyszłych Lakers...muszę was rozczarować , czuję sie dobrze , jestem w coraz lepszej formie ,i tylko kataklizm mógłby nam odebrac mistrzostwo , więc nigdzie się nie wybieram. Ci którzy snują te fantastyczne spekulacje chyba nie wierzą , ze mógłbym grać np w Orlando ... Moim osobistym bohaterem transferowym jest natomiast Michael Dolec , znany twardziel , dobry w obronie , słabszy w ataku , ale zawsze wart 3 "obiecujacych" Okurów .Michael zostal oddany z ThomasaNowego Jorku do Atlanty .Niestety , dzialacze (to odpowiednie slowo) z Hawks jak się dowiedzieli , ze moze nawet trzeba by bylo placić mu pensję , w panicznym strachu postanowili sie go - jak Rasheeda , ktory nawet rozegral jeden mecz w barwach Hawks - oddać , wszystko jedno gdzie i za co.Nie znalezli kupca wystarczająco wczesnie (przed zakonczeniem okna transferowego ) wiec po prostu go zwolnili. Na to tylko czekało Denver , które między innymi z takich niechcianych zbudowalo zespól , i ma najlepsze wyniki od lat. Na marginesie , to SuperPistons własnie przegrało z asami z Orlando , T-mac nie musiał sie wysilać , wystarczylo rzucić 3 kosze i 12 wolnych , razem niecale 20. ps. Quiz dla Jordanofilow : kto jest rekordzista NBA w ilosci rzuconych trójek w jednym meczu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szak-przyjaciel Re: Dziennik Kobe'ego IP: *.cigna / 217.96.11.* 23.02.04, 12:18 Michael Adams - 15 (Denver-Utah 1986 rok) I co, lyso ci Kobi Bobi ??? Wyniku oficjalnie nie zapisano bo na sali byla awaria pradu, zgaslo swiatlo, przerwano mecz, rozegrano jeszcze raz i Adams rzucil tylko 9 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobe Bryant Re: Dziennik Kobe'ego IP: *.laczpol.net.pl 23.02.04, 12:23 Oficjalny rekord , taki z pradem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szak-przyjaciel Re: Dziennik Kobe'ego IP: *.cigna / 217.96.11.* 23.02.04, 12:39 Nie podskakuj Gwalcicielu, bo cie w koncu z Fisherem dorwiemy samego w kanciapie i ci do dupy nakopiemy to zrozumiesz ze Lakers to moja druzyna (ja tu bylem pierwszy). Aa, nie wiem czy cie poinformowano ze zarzadzeniem klubu wprowadzono zmiany w kontraktach i masz od jutra o 5 rzutow mniej na mecz, przestajesz rozgrywac i ustalilem juz z Garym i Derekiem, ze gramy na mnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobe Bryant Re: Dziennik Kobe'ego IP: *.laczpol.net.pl 23.02.04, 12:52 Póki co rzuciłem wczoraj 4 dyszki , wiem , że niektórych to boli.hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laker Panowie Redakcja IP: *.laczpol.net.pl 23.02.04, 10:51 Wczorajsze statystyki : młody i zdolny Mehmet Okur - 6 pt , czesc worka kartofli Żelijko Rebraca - 18 pt , mysle że przypasowaliście te sformuowania do tematu , fakt wymiana była dla Pistons daleko bardziej korzystna , ale porównanie Okura , drewniaka z krwi i kości z Rebracą nie jest wcale takie oczywiste na korzyść tego pierwszego. No a Rasheeda lekko wybielacie , fakt że Bill byl Bad Boyem , i to w prawdziwym tego słowa znaczeniu , ale Rasheed jest absolutnym rekordzista NBA pod wzgledem przewinień technicznych , lepszy nawet od Dennisa , który zwykł siadać na środku parkietu , kiedy się zmęczyl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PANI Znawca Re: Rutkowski, Wujec: Bad Boys 2 IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.04, 11:00 Ford jakby dobry był to niemiałby przerwy prawie 10 lat.Spróbuję z tym Lakerem,że to Dan Majerle.Ale to tylko zgadywanka.Myślałam,że Sheed ma żonę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laker Sheed IP: *.laczpol.net.pl 23.02.04, 11:14 Sheed nie ma żony , ma dziewczyne. Jego dziewczyna ma na imie Maria-Juana , z hiszpańska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobe Bryant Quiz IP: *.laczpol.net.pl 23.02.04, 11:34 Nie , to nie jest Dan Majerle , odpowiedz podam za tydzien , z nowym pytaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonski Re: Quiz IP: *.inet.gliwice.pl / *.gl.digi.pl 23.02.04, 13:36 rekordzista jest chyba Kobe. 12 trojek w meczu. O ile mnie pamiec nie myli. Poprzedni rekord -11- nalezal do Dennisa Scotta. I kobe go pobil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szak-przyjaciel Re: Quiz IP: *.cigna / 217.96.11.* 23.02.04, 13:59 No NIE, Kobe znalazl jakiegos vonskiego goscia (albo sam sie pod niego podszyl), ktory odpowiedzial na pytanie, na ktore NIKT nie znal odpowiedzi, poniewaz bylo bardzo trudne i wymagalo szerokiej wiedzy o EnBiJej. Nastepne pytanie Kobe'go bedzie takie: jakiej druzynie Kobe rzucil 12 trojek podczas meczu Lakers-Seattle ??? Teraz ja mam naprawde trudne pytanko, dla prawdziwych znawcow. Jak temat trojek to niech bedzie. W MECZU Z JAKA DRUZYNA Shaquille (sam nie wiem jak sie moje imie poprawnie pisze) O'neal RZUCIŁ PIERWSZA TROJKE W KARIERZE ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe Dumars Re: Quiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 14:48 Shaq rzucil pierwsza i jedyna 3ke Milwaukee w 96. Do zobaczenia Shaq w finalach(bo z calym szacunkiem stary kumplu Isiah to my wygramy w tym sezonie East),ale uporaj sie z tym zarozumialcem Kobe,zeby nie bylo jak przegracie,ze konflikt liderow przeszkodzil w mistrzostwie:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szak-przyjaciel Re: Quiz IP: *.cigna / 217.96.11.* 23.02.04, 15:30 Kurcze, jak zaczalem czytac odpowiedzi to bylem naprawde pod wrazeniem... Po czym jak odkrylem ze to wszystko ze sciagawek z netu to troche mniej sie juz cieszylem. Myslalem ze odpowie ktos kto to wie, bo widzial. To nie byla zwykla trojka, ale rzut z 9 metrow z dwoma obroncami o tablice. Be yatch ! Pora na trudniejsze pytanko: Kto byl najbardziej niezwyklym trenerem Shaqa od wykonywania rzutow wolnych w czasach gdy gral jeszcze w Orlando. Sprawdze odpowiedzi w srode lub piatek. Nie mam dostepu do netu (Kobe mi podpierdzielil laptopa, a ze jestem troche "mniej szczuply" od niego to go nie dorwalem). A z tym kibicowaniem Lakersom to sobie darujcie. W tym roku jestem za Denver. Tam gra moj ziomal Boykins, z ktorym cwicze zapasy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro_spd Re: Quiz IP: 217.96.111.* 23.02.04, 14:50 1 vs. Milwaukee 2/16/96 to nie było trudne pytanie - wystarczyło mniej niż 30 sekund na znalezienie odpowiedzi - jak sie trochę siedzi na ejbiej.kom to można wszystko poszykać ekspresem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro_spd Re: Quiz IP: 217.96.111.* 23.02.04, 14:52 tak to jest jak wyborcza ładuje się 10 razy wolniej niż wszystkie zagraniczne stronik - może admini wyborczej coś zrobią z tym fantem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro_spd Re: Quiz IP: 217.96.111.* 23.02.04, 14:55 a w karierze w nba miał do tej pory 20 prób (w tym roku jeszcze się nie bawił w pudłowanie z dystansu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobe Bryant Re: Szak :) IP: *.laczpol.net.pl 23.02.04, 15:35 Kumplu . twoje nazwisko pisze się Shaquille O'Neal , mowi sie do ciebie Shaq , Diesel , Dominator , ale raczej nie szak . Moze pamietasz tez cos , czego nie znajdziesz na stronie , np , czym nasz Dennis Rodman drugi (po Rasheed'zie ) uzasadnial swoja nieprzezwyciężoną chęć , żeby sobie usiasć na parkiecie w czasie meczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Szak :) IP: *.gdynia.mm.pl 24.02.04, 01:25 Ehh ten Rodman, o ile pamietam wykonywalem wlasnie rzuty wolne gdy on siedzial na parkiecie jak gdyby nigdy nic. Potem, gdy ktos zapytal go o ten incydent odpowiedzial mniej wiecej cos takiego : "W przepisach NBA nie ma zakazu siadania na parkiecie". To byl wlasnie caly Denis. Pozdrawiam kibicow z Polski, Zawsze Wasz, MJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobe Bryant MJ IP: *.laczpol.net.pl 24.02.04, 15:01 Tak , tyle ze pamietam , ze robil to w LA , ale faktycznie jestem pod wrazeniem.Zgadnijcie kto zostal zawodnikiem tygodnia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz22W-wa Re: MJ IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.02.04, 20:37 Chyba Eric Montross... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devean Re: Rutkowski, Wujec: Bad Boys 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 19:20 Nie zaden Shaq, czy Kobe jest najlepszym graczem Lakers...To ja nim jestem!!! Tylko ten Phil Jackson za mna nie przepada. Woli stawiac na staruchow Foxa i Russella, ktorzy zanim dobiegna do polowy rywali, to juz reszta wraca z powrotem. Racja...ostatnio nie bylem w najlepszej formie, ale gdy powoli juz do niej z powrotem dochodzilem to pojawil sie ten szczwany lis- Rick i wygryzl mnie ze skladu, co juz kompletnie mnie pograzylo. Wczoraj np. rzucilem 0 pkt. co zdarzylo mi sie juz po raz trzeci w tym roku :( Ale zobaczycie ze rok. Rick juz kompletnie sie rozsypie i w pierwszej piatce Lakers bedzie miejsce tylko dla mnie. Troche sie obawiam tego gnojka Luke'a Waltona...mimo iz Phil nigdy nie przepadal za debiutantami, to jego wyjaktowo faworyzuje. Bede musial go nastraszyc, ze jesli nie przestanie tak dobrze grac to mu nakopie...Pozdro for all z LA. Bedziemy mistrzem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe Dumars Re: Rutkowski, Wujec: Bad Boys 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 19:48 Widzę, że pojawienie się Isiah Thomasa nie dość, że podniosło jeszcze bardziej poziom tego forum. To jeszcze co raz więcej kolegów po fachu zaczeło tu zaglądać. Nice!!! Miło patrzeć, że w tym kraju nad Wisłą(gdzie tylko garstka wybrańców może oglądać ligę w tv) ludziska się wiedzą o co chodzi w baskecie. Więc pozdrawiam się Shaq, Isiah, Kobe i inni. Respect Yo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: Rutkowski, Wujec: Bad Boys 2 IP: *.swspiz.ostrowwlkp.pl 24.02.04, 08:54 Jak zwykle majstersztyk teskt swietny dzieki panowie za swietna lekturke !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq ile kosztuja bilety? IP: *.icpnet.pl 24.02.04, 21:15 Czy ktos sie orientuje ile kosztowaly ostatnio(lub sa przewidywane w tym roku) bilety na finaly NBA (a wlasciwie na ostatnie mecze)? Mysle o najtanczych miejscach, z kt. jeszcze w miare przyzwoicie widac, wiec nie w pierwszych rzedach oczywiscie :( A moze wiecie, w kt. hali ktore miejsca sa dobre/zle (sposrod tych, w kt. praktycznie moga odbyc sie finaly) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: ile kosztuja bilety? IP: *.poz.cdp.pl / *.poz.cdp.pl 25.02.04, 10:15 WEJDZ SOBIE NA WWW.NBA.COM I TAM NA STRONE KLUBU JAKIEGO CHCESZ I JUZ MASZ CENY I MAPKE HALI POD ODPOWIEDNIM LINKIEM. Odpowiedz Link Zgłoś