Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rutkowski, Wujec: Bad Boys 2

IP: *.icpnet.pl 22.02.04, 19:15
    Dobre jak zwykle, zwłaszcza Peja błysnął dobrym tekstem!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Zmz Re:Rutkowski, Wujec: Bad Boys 2 IP: *.nsk.net.pl 22.02.04, 19:22
        Luźne... lecz Atlanta wcale na tym nie wyszła źle... ale serio luźne
        • Gość: kck Re:Rutkowski, Wujec: Bad Boys 2 IP: *.pl / 82.160.4.* 22.02.04, 20:38
          Yeah... Peja zabłysnął świetnym słowiańskim humorem. Tak trzeba z tymi
          pseudogwiazdami z Los Angeles.
          • Gość: kornik Re:Rutkowski, Wujec: Bad Boys 2 IP: *.icpnet.pl 22.02.04, 20:57
            wallace ben ma 206 cm wzrostu a okur 211:))ale to szczegol:)pozdrawiam.final-
            LA:knicks:))!!!
      • Gość: Sobo Re: Rutkowski, Wujec: Bad Boys 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 23:46
        Kocham tych gości!!!
      • woyek hyhyhy 23.02.04, 00:33
        Cytuje "New York Knicks dołączyli do czołówki dzięki handlowej wirtuozerii
        Isiaha Thomasa.New York Knicks dołączyli do czołówki dzięki handlowej
        wirtuozerii Isiaha Thomasa." cos szanowna redakcja chce sie podlizac jego
        Prezesencji ;) pozdro

ps. Prezesie gdzie jestes ?
        • Gość: union jack Re: prezesie gdzie JESTEŚ? IP: *.icpnet.pl 26.02.04, 15:39
          podobno redakcja blokuje Prezesa bojąc się konkurencji...jak inaczej
          wytłumaczyć brak Isiah na forum w tym tygodniu?
      • Gość: arakot_ Re: Rutkowski, Wujec: Bad Boys 2 IP: *.promax.media.pl 23.02.04, 01:30
        Jak zawsze z humorem i co najważniejsze – ciekawie! Nic dziwnego, że każdy
        poniedziałek zaczynam od lektury felietonu Panów Rutkowskiego i Wujka. Szkoda,
        że ta miernota od polskiej koszykówki, tak odstaje poziomem od swych
        redakcyjnych kolegów... :(((
      • Gość: jinx Re: Larry Brown IP: *.client.comcast.net 23.02.04, 01:57
        "Trener Larry Brown po latach spędzonych wspólnie z Allenem Iversonem jest
        wielki znawcą "trudnych" koszykarzy."

znawca to moze jest, ale nie wie jak z takim charakterem wspoldzialac, takze
        cos mi sie wydaje ze dupa zbita. chlopaki zaczna cmuchac ziolo i po sezonie.
      • Gość: Mihu Re: Rutkowski, Wujec: Bad Boys 2 IP: *.icpnet.pl 23.02.04, 02:27
        no nie powiem, w tym tygodniu calkiem nieźle!!! :) artykuł spoko!
        a co na to Isiah? :)
        • Gość: Lukasz22W-wa Re: Rutkowski, Wujec: Bad Boys 2 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.04, 02:30
          Jak dla mnie 3+, czekam jednak na Isiaha.
      • Gość: Kobe Bryant Dziennik Kobe'ego IP: *.laczpol.net.pl 23.02.04, 10:19
        Hi.Pozdrawiam Peje , pozdrawiam T-maca , i The Answer , i innych potencjalnych
        przyszłych Lakers...muszę was rozczarować , czuję sie dobrze , jestem w coraz
        lepszej formie ,i tylko kataklizm mógłby nam odebrac mistrzostwo , więc nigdzie
        się nie wybieram. Ci którzy snują te fantastyczne spekulacje chyba nie wierzą ,
        ze mógłbym grać np w Orlando ...
        Moim osobistym bohaterem transferowym jest natomiast Michael Dolec , znany
        twardziel , dobry w obronie , słabszy w ataku , ale zawsze wart
        3 "obiecujacych" Okurów .Michael zostal oddany z ThomasaNowego Jorku do
        Atlanty .Niestety , dzialacze (to odpowiednie slowo) z Hawks jak się
        dowiedzieli , ze moze nawet trzeba by bylo placić mu pensję , w panicznym
        strachu postanowili sie go - jak Rasheeda , ktory nawet rozegral jeden mecz w
        barwach Hawks - oddać , wszystko jedno gdzie i za co.Nie znalezli kupca
        wystarczająco wczesnie (przed zakonczeniem okna transferowego ) wiec po prostu
        go zwolnili.
        Na to tylko czekało Denver , które między innymi z takich niechcianych
        zbudowalo zespól , i ma najlepsze wyniki od lat.
        Na marginesie , to SuperPistons własnie przegrało z asami z Orlando , T-mac nie
        musiał sie wysilać , wystarczylo rzucić 3 kosze i 12 wolnych , razem niecale 20.
        ps. Quiz dla Jordanofilow : kto jest rekordzista NBA w ilosci rzuconych trójek
        w jednym meczu ?
        • Gość: Szak-przyjaciel Re: Dziennik Kobe'ego IP: *.cigna / 217.96.11.* 23.02.04, 12:18
          Michael Adams - 15 (Denver-Utah 1986 rok)
          I co, lyso ci Kobi Bobi ???
          Wyniku oficjalnie nie zapisano bo na sali byla awaria pradu, zgaslo swiatlo,
          przerwano mecz, rozegrano jeszcze raz i Adams rzucil tylko 9 ...
          • Gość: Kobe Bryant Re: Dziennik Kobe'ego IP: *.laczpol.net.pl 23.02.04, 12:23
            Oficjalny rekord , taki z pradem.
            • Gość: Szak-przyjaciel Re: Dziennik Kobe'ego IP: *.cigna / 217.96.11.* 23.02.04, 12:39
              Nie podskakuj Gwalcicielu, bo cie w koncu z Fisherem dorwiemy samego w
              kanciapie i ci do dupy nakopiemy to zrozumiesz ze Lakers to moja druzyna (ja tu
              bylem pierwszy).
              Aa, nie wiem czy cie poinformowano ze zarzadzeniem klubu wprowadzono zmiany w
              kontraktach i masz od jutra o 5 rzutow mniej na mecz, przestajesz rozgrywac i
              ustalilem juz z Garym i Derekiem, ze gramy na mnie ...
              • Gość: Kobe Bryant Re: Dziennik Kobe'ego IP: *.laczpol.net.pl 23.02.04, 12:52
                Póki co rzuciłem wczoraj 4 dyszki , wiem , że niektórych to boli.hehe
      • Gość: Laker Panowie Redakcja IP: *.laczpol.net.pl 23.02.04, 10:51
        Wczorajsze statystyki : młody i zdolny Mehmet Okur - 6 pt , czesc worka
        kartofli Żelijko Rebraca - 18 pt , mysle że przypasowaliście te sformuowania do
        tematu , fakt wymiana była dla Pistons daleko bardziej korzystna , ale
        porównanie Okura , drewniaka z krwi i kości z Rebracą nie jest wcale takie
        oczywiste na korzyść tego pierwszego.
        No a Rasheeda lekko wybielacie , fakt że Bill byl Bad Boyem , i to w prawdziwym
        tego słowa znaczeniu , ale Rasheed jest absolutnym rekordzista NBA pod wzgledem
        przewinień technicznych , lepszy nawet od Dennisa , który zwykł siadać na
        środku parkietu , kiedy się zmęczyl...
      • Gość: PANI Znawca Re: Rutkowski, Wujec: Bad Boys 2 IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.04, 11:00
        Ford jakby dobry był to niemiałby przerwy prawie 10 lat.Spróbuję z tym
        Lakerem,że to Dan Majerle.Ale to tylko zgadywanka.Myślałam,że Sheed ma żonę.
        • Gość: Laker Sheed IP: *.laczpol.net.pl 23.02.04, 11:14
          Sheed nie ma żony , ma dziewczyne. Jego dziewczyna ma na imie Maria-Juana , z
          hiszpańska
        • Gość: Kobe Bryant Quiz IP: *.laczpol.net.pl 23.02.04, 11:34
          Nie , to nie jest Dan Majerle , odpowiedz podam za tydzien , z nowym pytaniem.
          • Gość: vonski Re: Quiz IP: *.inet.gliwice.pl / *.gl.digi.pl 23.02.04, 13:36
            rekordzista jest chyba Kobe. 12 trojek w meczu.
            O ile mnie pamiec nie myli. Poprzedni rekord -11- nalezal do Dennisa Scotta.
            I kobe go pobil.
            • Gość: Szak-przyjaciel Re: Quiz IP: *.cigna / 217.96.11.* 23.02.04, 13:59
              No NIE, Kobe znalazl jakiegos vonskiego goscia (albo sam sie pod niego
              podszyl), ktory odpowiedzial na pytanie, na ktore NIKT nie znal odpowiedzi,
              poniewaz bylo bardzo trudne i wymagalo szerokiej wiedzy o EnBiJej.
              Nastepne pytanie Kobe'go bedzie takie: jakiej druzynie Kobe rzucil 12 trojek
              podczas meczu Lakers-Seattle ???
              Teraz ja mam naprawde trudne pytanko, dla prawdziwych znawcow. Jak temat trojek
              to niech bedzie.
              W MECZU Z JAKA DRUZYNA Shaquille (sam nie wiem jak sie moje imie poprawnie
              pisze) O'neal RZUCIŁ PIERWSZA TROJKE W KARIERZE ???
              • Gość: Joe Dumars Re: Quiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 14:48
                Shaq rzucil pierwsza i jedyna 3ke Milwaukee w 96.
                Do zobaczenia Shaq w finalach(bo z calym szacunkiem stary kumplu Isiah to my
                wygramy w tym sezonie East),ale uporaj sie z tym zarozumialcem Kobe,zeby nie
                bylo jak przegracie,ze konflikt liderow przeszkodzil w mistrzostwie:)
                Pozdrawiam.
                • Gość: Szak-przyjaciel Re: Quiz IP: *.cigna / 217.96.11.* 23.02.04, 15:30
                  Kurcze, jak zaczalem czytac odpowiedzi to bylem naprawde pod wrazeniem...
                  Po czym jak odkrylem ze to wszystko ze sciagawek z netu to troche mniej sie juz
                  cieszylem. Myslalem ze odpowie ktos kto to wie, bo widzial. To nie byla zwykla
                  trojka, ale rzut z 9 metrow z dwoma obroncami o tablice. Be yatch !
                  Pora na trudniejsze pytanko: Kto byl najbardziej niezwyklym trenerem Shaqa od
                  wykonywania rzutow wolnych w czasach gdy gral jeszcze w Orlando.
                  Sprawdze odpowiedzi w srode lub piatek. Nie mam dostepu do netu (Kobe mi
                  podpierdzielil laptopa, a ze jestem troche "mniej szczuply" od niego to go nie
                  dorwalem).
                  A z tym kibicowaniem Lakersom to sobie darujcie. W tym roku jestem za Denver.
                  Tam gra moj ziomal Boykins, z ktorym cwicze zapasy ...
              • Gość: pedro_spd Re: Quiz IP: 217.96.111.* 23.02.04, 14:50
                1 vs. Milwaukee 2/16/96
                to nie było trudne pytanie - wystarczyło mniej niż 30 sekund na znalezienie
                odpowiedzi - jak sie trochę siedzi na ejbiej.kom to można wszystko poszykać
                ekspresem.
                • Gość: pedro_spd Re: Quiz IP: 217.96.111.* 23.02.04, 14:52
                  tak to jest jak wyborcza ładuje się 10 razy wolniej niż wszystkie zagraniczne
                  stronik - może admini wyborczej coś zrobią z tym fantem?
                • Gość: pedro_spd Re: Quiz IP: 217.96.111.* 23.02.04, 14:55
                  a w karierze w nba miał do tej pory 20 prób (w tym roku jeszcze się nie bawił w
                  pudłowanie z dystansu)
              • Gość: Kobe Bryant Re: Szak :) IP: *.laczpol.net.pl 23.02.04, 15:35
                Kumplu . twoje nazwisko pisze się Shaquille O'Neal , mowi sie do ciebie Shaq ,
                Diesel , Dominator , ale raczej nie szak . Moze pamietasz tez cos , czego nie
                znajdziesz na stronie , np , czym nasz Dennis Rodman drugi (po Rasheed'zie )
                uzasadnial swoja nieprzezwyciężoną chęć , żeby sobie usiasć na parkiecie w
                czasie meczu?
                • Gość: MJ Re: Szak :) IP: *.gdynia.mm.pl 24.02.04, 01:25
                  Ehh ten Rodman, o ile pamietam wykonywalem wlasnie rzuty wolne gdy on siedzial
                  na parkiecie jak gdyby nigdy nic. Potem, gdy ktos zapytal go o ten incydent
                  odpowiedzial mniej wiecej cos takiego : "W przepisach NBA nie ma zakazu
                  siadania na parkiecie". To byl wlasnie caly Denis.
                  Pozdrawiam kibicow z Polski,

Zawsze Wasz,
                  MJ
                  • Gość: Kobe Bryant MJ IP: *.laczpol.net.pl 24.02.04, 15:01
                    Tak , tyle ze pamietam , ze robil to w LA , ale faktycznie jestem pod
                    wrazeniem.Zgadnijcie kto zostal zawodnikiem tygodnia ?
                    • Gość: Lukasz22W-wa Re: MJ IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.02.04, 20:37
                      Chyba Eric Montross...
      • Gość: Devean Re: Rutkowski, Wujec: Bad Boys 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 19:20
        Nie zaden Shaq, czy Kobe jest najlepszym graczem Lakers...To ja nim jestem!!!
        Tylko ten Phil Jackson za mna nie przepada. Woli stawiac na staruchow Foxa i
        Russella, ktorzy zanim dobiegna do polowy rywali, to juz reszta wraca z
        powrotem. Racja...ostatnio nie bylem w najlepszej formie, ale gdy powoli juz do
        niej z powrotem dochodzilem to pojawil sie ten szczwany lis- Rick i wygryzl
        mnie ze skladu, co juz kompletnie mnie pograzylo. Wczoraj np. rzucilem 0 pkt.
        co zdarzylo mi sie juz po raz trzeci w tym roku :( Ale zobaczycie ze rok. Rick
        juz kompletnie sie rozsypie i w pierwszej piatce Lakers bedzie miejsce tylko
        dla mnie. Troche sie obawiam tego gnojka Luke'a Waltona...mimo iz Phil nigdy
        nie przepadal za debiutantami, to jego wyjaktowo faworyzuje. Bede musial go
        nastraszyc, ze jesli nie przestanie tak dobrze grac to mu nakopie...Pozdro for
        all z LA. Bedziemy mistrzem!
        • Gość: Joe Dumars Re: Rutkowski, Wujec: Bad Boys 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 19:48
          Widzę, że pojawienie się Isiah Thomasa nie dość, że podniosło jeszcze bardziej
          poziom tego forum. To jeszcze co raz więcej kolegów po fachu zaczeło tu
          zaglądać. Nice!!!
          Miło patrzeć, że w tym kraju nad Wisłą(gdzie tylko garstka wybrańców może
          oglądać ligę w tv) ludziska się wiedzą o co chodzi w baskecie.
          Więc pozdrawiam się Shaq, Isiah, Kobe i inni.
          Respect Yo!!!
      • Gość: owca Re: Rutkowski, Wujec: Bad Boys 2 IP: *.swspiz.ostrowwlkp.pl 24.02.04, 08:54
        Jak zwykle majstersztyk teskt swietny dzieki panowie za swietna lekturke !!!
      • Gość: blq ile kosztuja bilety? IP: *.icpnet.pl 24.02.04, 21:15
        Czy ktos sie orientuje ile kosztowaly ostatnio(lub sa przewidywane w tym roku) bilety na finaly NBA (a wlasciwie na ostatnie mecze)? Mysle o najtanczych miejscach, z kt. jeszcze w miare przyzwoicie widac, wiec nie w pierwszych rzedach oczywiscie :( A moze wiecie, w kt. hali ktore miejsca sa dobre/zle (sposrod tych, w kt. praktycznie moga odbyc sie finaly)
        • Gość: Tommy Re: ile kosztuja bilety? IP: *.poz.cdp.pl / *.poz.cdp.pl 25.02.04, 10:15
          WEJDZ SOBIE NA WWW.NBA.COM I TAM NA STRONE KLUBU JAKIEGO CHCESZ I JUZ MASZ CENY
          I MAPKE HALI POD ODPOWIEDNIM LINKIEM.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka