Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kolejny raz problem z kodami...

23.04.10, 13:38
    nie wiem czy problem leży po stronie orange albo po stronie organizatora ale
    smsy z kodami nie wracaja - mija 15-20 minut i nic, prosiłbym o ingerencje w
    tej sprawie bo ile razy w edycji człowiek ma to samo przechodzić
    Obserwuj wątek
      • p_kozak 40 min i nic !!!!!!!!!!!! 23.04.10, 13:59
      • p_kozak Re: kolejny raz problem z kodami... 23.04.10, 14:47
        1,5 GODZINY, tyle zajmuje droga dla smsa, ciekawe co sie bedzie dzialo na
        mundialu...
        • pawelucky Re: kolejny raz problem z kodami... 23.04.10, 15:19
          Nie wiem co jest nie tak ale u mnie jest eleganco od początku tej rundy
          bez zadnych opuznien.
          • p_kozak Re: kolejny raz problem z kodami... 23.04.10, 16:17
            zalezy z jakiej sieci sie korzysta... ja z orange a w tym przypadku kolejny
            sezon ten sam problem, czy to az takie trudne ze nie mozna tego zlikwidowac?
            oczywiscie zawsze wysylam dzien albo i dwa wczesniej smsy bo widzac ze system
            jest wadliwy to trzeba miec cos w zapasie ale jak sie smsy skoncza i trzeba
            czasem szybko podjac decyzje o kolejnej zmianie to juz moze byc
            nieciekawie-organizator chyba liczy na to ze ludzie beda wysylac niewiadomo ile
            smsow a dla czlowieka dla ktorego to jest zabawa a nie interes podejmowanie
            decyzji pod wplywem chwili (i tu konieczny szybki niezaplanowany sms) takie cos
            to paranoja
            • wodz01 Re: kolejny raz problem z kodami... 23.04.10, 17:18
              nie rozumiem czemu oprganizatorzy sprzedaja pakiety kodów
              a nie mozna ich wykorzystac na inne loginy niz przypisany pakiet do danego loginu
              to by ten twoj problem rozwiazało

byłoby taniej szybciej i prościej
              pozdrawiam
              • matuszi Re: kolejny raz problem z kodami... 23.04.10, 21:26
                podobny problem mialem ze dwie kolejki temu tylko ze chodzilo o sms-y na
                spknsora...nie przyszły do dziś...ale jak wysyłałem godzine pozniej to nastepny
                sms na zmiany przyszedl po 30 sek jak zawsze. Dzis zrobilem zmiany wyslalem
                sms-a zatwierdzilem zmiany sie zapisaly i z ochota zaczalem ogladac mecz legii
                :)... wchodze na wl zeby zobaczyc w jakich terminach moi beda grali a tu ZONK:
                mam ustawiony sklad z poprzedniej kolejki :/. Mam nadzieje ze admini zareaguja
                bo poprzednio mnie olali.
              • skarp52 Re: kolejny raz problem z kodami... 24.04.10, 11:12
                Absolutnie się z Tobą zgadzam. Generalnie Organizatorzy ignorują uwagi i
                sugestie graczy. Ale obiektywnie trzeba przyznać, że kilkakrotnie reakcja była
                pozytywna, np. wprowadzenie pakietów kodów w ogóle.. To było dobre posunięcie
                tyle tylko, że nie do końca dopracowane. Główne wady to:
                -przypisanie kodów do jednego konta;
                -umieszczenie w pakietach kodów zbędnych (np. logo, dodatkowa drużyna);
                -przepadek kodów nie wykorzystanych do końca rundy;
                Dobrym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie pakietów kodów na określoną kwotę
                zawierających określoną ilość kodów "uniwersalnych". "Uniwersalnych", tzn
                ważnych do wykonania dowolnych operacji (sponsor, zmiany, założenie drużyny
                itd,)na dowolnych kontach. Kody powinny być ważne zarówno w WL jak i w WLM.
                Ponawiam również sugestię, że zmiany wewnątrz składów (bez transferów) powinny
                być bezpłatne.
                I ostania uwaga. Szkoda, że w skutek działań Organizatorów (wycinanie całych,
                czasami bardzo interesujących wątków zamiast pojedynczych postów "oszołomów"
                oraz usuwanie głosów krytycznych) oraz zajadłych nie pozwalających na normalną
                dyskusję wystąpień niektórych uczestników to FORUM STAŁO SIĘ MARTWE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka