Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0

02.05.10, 20:38
    no cóż lepiej nic nie piszcie ok?
    Obserwuj wątek
      • salzbeer Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 02.05.10, 20:55
        Niech piszą. Ciekawe jak Głupi i Głupszy będą tłumaczyć lanie jakie
        dostały gwiazdeczki z toruńskiego śmietnika.
        • muvon200 Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 02.05.10, 20:57
          ja wiem. Cos będą bredzić o sporze zawodników z zarządem czy cóś no nie padało,
          nie wiało, nie świeciło, nie było dziur no to co innego? Układ panie układ
        • nionio41 Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 02.05.10, 21:13
          Śmietnik to twój dom, co oczywiste boś sam jest śmieciem.
          • Gość: AZ. Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 IP: *.chello.pl 02.05.10, 21:23
            nionio41 napisał:

> Śmietnik to twój dom, co oczywiste boś sam jest śmieciem.

nionio-NIO bądż chociaż raz normalnym człowiekiem,pogódż się z
            porażką i nie obrażaj innych.
            • muvon200 Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 02.05.10, 21:26
              własnie niestety biała inwazja w połowie meczu juz nie dopingowała. Stać ich
              bylo tylko na "je...ć Bydgoszcz, j...ć" i "1 2 3 bydgoskie psy" I to cała biała
              inwazja. Jesli do tego dodam rozwalenie płotu na sektorze bo nie chcieli ich
              wypuścic wcześniej to b edzie cały obraz białej inwazji. Chłopaki śpiewacie o
              honorze? Miejcie ten honor w ciężkich dla drużyny chwilach

Myślę, że na moto za tydzień nie więcej jak 4000 ludków
              • nionio41 Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 02.05.10, 21:52
                Kolejny, po Heniu, "bydgoski obiektywny". Jak są obrażani to nie omieszkają o
                tym wspomnieć, ale jak sami obrażają, to ... tego nie widzą, nie słyszą.
                Proponuje obejrzeć sobie retransmisje z tego meczu, a usłyszysz jak
                "kulturalnie" bydgoscy fani krzyczą "je...ć Toruń je...ć" Zresztą ty muvon
                jesteś świetnym przykładem bydgoskiego obiektywizmu, więc nie dziwi mnie twój
                komentarz. Przypomnę ci tylko, że jak swego czasu prosty bydgoski Heniek
                stwierdził że Toruń Plaza będzie sklepem dla wsioków ty broniłeś go że to nic
                obraźliwego bo tego określenia nie ma w słowniku. Kiedy ja w rewanżu
                zaproponowałem ci że będę cię nazywał kutaf..em, słowem którego też nie ma w
                słowniku, stwierdziłeś mniej-więcej że sam będę sobie wystawiał tym laurkę.
                • muvon200 Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 02.05.10, 22:21
                  jasne że obrażamy. Nikt nie przeczy. Ja za to jestem sobie piknikiem z karnetem
                  i cieszę się ze zwycięstwa. Napisałem o tym dlatego, że macie się za najlepszych
                  kibiców itp a tu prosze nie umiecie kibicowac swojej drużynie w cięzkich
                  chwilach. Nikt z białych nawet się nie cieszył z dwóch zwycięstw. A warto było
                  poklaskac bo pięknie to chłopaki z Australii zrobili
                  Ej ale o co Ci chodzi z tym Heńkiem. Faceta tu na razie nie ma. Pewnie wraca z
                  meczu na swoją wioskę. Wyluzuj. Nie zmienisz tego że Polonia przejechała się jak
                  walec po Apatorze nawet pisaniem, że jesteśmy przeciętną drużyną.
              • szlachcic Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 05.05.10, 17:26
                muvon, zakladajac ten watek pokazales kolejny raz ze jestes prymityw

> własnie niestety biała inwazja w połowie meczu juz nie
                >dopingowała.

a dlaczego to wy przestaliscie dopingowac w zeszlym roku jak wiadomo
                bylo ze przegraliscie u siebie?
                leciales cichutko do domu, dlaczego?

Jesli do tego dodam rozwalenie płotu na sektorze bo nie chcieli ich
                > wypuścic wcześniej to b edzie cały obraz białej inwazji. Chłopaki
                śpiewacie o honorze? Miejcie ten honor w ciężkich dla drużyny
                chwilach

a co powiesz jak waszebydlaki zachowuja sie w Toruniu? a co powiesz
                jak jakis bydgoski kretyn rzucil w torunski sektor butelka z benzyna
                i zapalila sie odziez naszego kibica? a co powiesz jak wasze
                przyglupy rzucaja lozyskami w zawodnika ktory odwazyl sie odejsc z
                klubu.
                co powiesz jak wyzywaliscie golloba, jak podawaliscie jego adres
                zamieszkania aby mu dopiec bo zdecydowal sie odejsc?

> Myślę, że na moto za tydzień nie więcej jak 4000 ludków

widze ze jestes w pelni szczescia

• nionio41 Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 02.05.10, 21:33
              Heniuś, czy "niechcąco" umknęło ci to co napisał twój ziomek, slazbeer? Eee
              skąd, tu pełna akceptacja. Przecież on z Bydzi, jak ty.
              • Gość: AZ. Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 IP: *.chello.pl 02.05.10, 22:24
                nionio,a ty co wyskakujesz z Heniusiem ,nie jestem nim i nie znam
                aktualnie żadnego Heniusia.Czy w To-runiu runie nawet żużel?
          • nionio41 Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 02.05.10, 21:24
            Każdego roku nasi muszą przynajmniej raz się skompromitować. Niepokojące jest
            jednak to, że tak jak do tej pory kompromitowali się w spotkaniach z silnymi
            rywalami (Włókniarz, Leszno, Falubaz), tak teraz zostali wdeptani w ziemię przez
            przeciętną drużynę. To dopiero początek zabawy w żużel, ale już widać, że
            początek mało efektywny. Gratulacje dla Polonii za brutalne pobicie naszych
            "gwiazd". Może to i skutki tego blamażu w postaci cięć finansowych nauczą ich że
            do każdego meczu należy pochodzić profesjonalnie.
            • muvon200 Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 02.05.10, 21:27
              tak teraz zostali wdeptani w ziemię prze
              > z
              > przeciętną drużynę

tak tak a krowa to piękny ptak. Tylko skrzydeł brak
              • nionio41 Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 02.05.10, 21:36
                Przeciętną, przeciętną. To, że wygraliście ze słabym na starcie Unibaxem, nie
                znaczy że będziecie się bić o medale.
                • Gość: 78 Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.05.10, 21:44
                  miedziak + jagus lacznie 1pkt. Miazga.
                • muvon200 Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 02.05.10, 22:23
                  a czy ja pisze o medalach? Ja piszę, że walec sie po was przejechał 26 punktów.
                  Sam wiesz jaka to róznica. Nie sięgam dalej. Dziś wygraliśmy z wielką przewagą z
                  drużyna której kibice lekceważyli sobie nas i nabijali sie na każdym kroku.,
            • Gość: Crespo Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 IP: *.tvk.torun.pl 02.05.10, 22:18
              Nie wypada po tym wp....lu jaki Bydgoszcz spuściła Toruniowi nazywac ich
              przeciętna druzyna- zwłaszcza że na tak wczesnym etapie sezonu nie byłaby to
              miarodajna opinia.
              A tak na marginesie muvon- wygrywac z klasą tez trzeba umieć a ty zachowujesz
              sie jak ludzie do których adresujesz ten wątek.

Co do Unibaxu to na ten moment gołym okiem widac ze cos w tej druzynie nie gra i
              moze smary jakie dzis dostali podziałaja jak zimny prysznic. Holder i Ward zdaje
              się nadal myslami sa przy zeszłym sezonie (ciekawi mnie czy wczoraj przed meczem
              trenowali w Moskwie i o której wyszli), Jagus się miota poszukujac formy a
              Miedziak z Sullivanem na razie sa mistrzami Motoareny. To potworny wstyd zeby
              jedynym który podjał walke w derby był uważany za najemnika Andresen. W
              kontekscie marnej frekwencji zarząd powinien podjąc zdecydowane kroki- na
              początek dac odpocząc Ward'owi i wypróbować Jensena, oraz w ramach przeprosin
              dla kibiców zdecydowanie obniżyc ceny na nastepny mecz (takie moje mrzonki-
              przynajmniej na to drugie w ogóle nie licze)
              • muvon200 Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 02.05.10, 22:26
                nie o wygrywanie ani drużyne idzie a o obraźliwe i pełne lekceważenia wpisy Kida
                i Szlachcica na temat nas i naszej druużyny. Dlatego taki tytuł wątku i tylko do
                nich ta mowa
              • muvon200 Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 02.05.10, 22:27
                z resztą się zgadzam choc to nie moja drużyna i może nie wiem o wszystkim. Nie
                da się ukryć, że cos trzeba zrobić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka