muvon200 02.05.10, 20:38 no cóż lepiej nic nie piszcie ok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salzbeer Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 02.05.10, 20:55 Niech piszą. Ciekawe jak Głupi i Głupszy będą tłumaczyć lanie jakie dostały gwiazdeczki z toruńskiego śmietnika. Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 02.05.10, 20:57 ja wiem. Cos będą bredzić o sporze zawodników z zarządem czy cóś no nie padało, nie wiało, nie świeciło, nie było dziur no to co innego? Układ panie układ Odpowiedz Link Zgłoś
nionio41 Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 02.05.10, 21:13 Śmietnik to twój dom, co oczywiste boś sam jest śmieciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZ. Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 IP: *.chello.pl 02.05.10, 21:23 nionio41 napisał: > Śmietnik to twój dom, co oczywiste boś sam jest śmieciem. nionio-NIO bądż chociaż raz normalnym człowiekiem,pogódż się z porażką i nie obrażaj innych. Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 02.05.10, 21:26 własnie niestety biała inwazja w połowie meczu juz nie dopingowała. Stać ich bylo tylko na "je...ć Bydgoszcz, j...ć" i "1 2 3 bydgoskie psy" I to cała biała inwazja. Jesli do tego dodam rozwalenie płotu na sektorze bo nie chcieli ich wypuścic wcześniej to b edzie cały obraz białej inwazji. Chłopaki śpiewacie o honorze? Miejcie ten honor w ciężkich dla drużyny chwilach Myślę, że na moto za tydzień nie więcej jak 4000 ludków Odpowiedz Link Zgłoś
nionio41 Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 02.05.10, 21:52 Kolejny, po Heniu, "bydgoski obiektywny". Jak są obrażani to nie omieszkają o tym wspomnieć, ale jak sami obrażają, to ... tego nie widzą, nie słyszą. Proponuje obejrzeć sobie retransmisje z tego meczu, a usłyszysz jak "kulturalnie" bydgoscy fani krzyczą "je...ć Toruń je...ć" Zresztą ty muvon jesteś świetnym przykładem bydgoskiego obiektywizmu, więc nie dziwi mnie twój komentarz. Przypomnę ci tylko, że jak swego czasu prosty bydgoski Heniek stwierdził że Toruń Plaza będzie sklepem dla wsioków ty broniłeś go że to nic obraźliwego bo tego określenia nie ma w słowniku. Kiedy ja w rewanżu zaproponowałem ci że będę cię nazywał kutaf..em, słowem którego też nie ma w słowniku, stwierdziłeś mniej-więcej że sam będę sobie wystawiał tym laurkę. Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 02.05.10, 22:21 jasne że obrażamy. Nikt nie przeczy. Ja za to jestem sobie piknikiem z karnetem i cieszę się ze zwycięstwa. Napisałem o tym dlatego, że macie się za najlepszych kibiców itp a tu prosze nie umiecie kibicowac swojej drużynie w cięzkich chwilach. Nikt z białych nawet się nie cieszył z dwóch zwycięstw. A warto było poklaskac bo pięknie to chłopaki z Australii zrobili Ej ale o co Ci chodzi z tym Heńkiem. Faceta tu na razie nie ma. Pewnie wraca z meczu na swoją wioskę. Wyluzuj. Nie zmienisz tego że Polonia przejechała się jak walec po Apatorze nawet pisaniem, że jesteśmy przeciętną drużyną. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 05.05.10, 17:26 muvon, zakladajac ten watek pokazales kolejny raz ze jestes prymityw > własnie niestety biała inwazja w połowie meczu juz nie >dopingowała. a dlaczego to wy przestaliscie dopingowac w zeszlym roku jak wiadomo bylo ze przegraliscie u siebie? leciales cichutko do domu, dlaczego? Jesli do tego dodam rozwalenie płotu na sektorze bo nie chcieli ich > wypuścic wcześniej to b edzie cały obraz białej inwazji. Chłopaki śpiewacie o honorze? Miejcie ten honor w ciężkich dla drużyny chwilach a co powiesz jak waszebydlaki zachowuja sie w Toruniu? a co powiesz jak jakis bydgoski kretyn rzucil w torunski sektor butelka z benzyna i zapalila sie odziez naszego kibica? a co powiesz jak wasze przyglupy rzucaja lozyskami w zawodnika ktory odwazyl sie odejsc z klubu. co powiesz jak wyzywaliscie golloba, jak podawaliscie jego adres zamieszkania aby mu dopiec bo zdecydowal sie odejsc? > Myślę, że na moto za tydzień nie więcej jak 4000 ludków widze ze jestes w pelni szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
nionio41 Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 02.05.10, 21:33 Heniuś, czy "niechcąco" umknęło ci to co napisał twój ziomek, slazbeer? Eee skąd, tu pełna akceptacja. Przecież on z Bydzi, jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZ. Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 IP: *.chello.pl 02.05.10, 22:24 nionio,a ty co wyskakujesz z Heniusiem ,nie jestem nim i nie znam aktualnie żadnego Heniusia.Czy w To-runiu runie nawet żużel? Odpowiedz Link Zgłoś
nionio41 Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 02.05.10, 21:24 Każdego roku nasi muszą przynajmniej raz się skompromitować. Niepokojące jest jednak to, że tak jak do tej pory kompromitowali się w spotkaniach z silnymi rywalami (Włókniarz, Leszno, Falubaz), tak teraz zostali wdeptani w ziemię przez przeciętną drużynę. To dopiero początek zabawy w żużel, ale już widać, że początek mało efektywny. Gratulacje dla Polonii za brutalne pobicie naszych "gwiazd". Może to i skutki tego blamażu w postaci cięć finansowych nauczą ich że do każdego meczu należy pochodzić profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 02.05.10, 21:27 tak teraz zostali wdeptani w ziemię prze > z > przeciętną drużynę tak tak a krowa to piękny ptak. Tylko skrzydeł brak Odpowiedz Link Zgłoś
nionio41 Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 02.05.10, 21:36 Przeciętną, przeciętną. To, że wygraliście ze słabym na starcie Unibaxem, nie znaczy że będziecie się bić o medale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 78 Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.05.10, 21:44 miedziak + jagus lacznie 1pkt. Miazga. Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 02.05.10, 22:23 a czy ja pisze o medalach? Ja piszę, że walec sie po was przejechał 26 punktów. Sam wiesz jaka to róznica. Nie sięgam dalej. Dziś wygraliśmy z wielką przewagą z drużyna której kibice lekceważyli sobie nas i nabijali sie na każdym kroku., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crespo Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 IP: *.tvk.torun.pl 02.05.10, 22:18 Nie wypada po tym wp....lu jaki Bydgoszcz spuściła Toruniowi nazywac ich przeciętna druzyna- zwłaszcza że na tak wczesnym etapie sezonu nie byłaby to miarodajna opinia. A tak na marginesie muvon- wygrywac z klasą tez trzeba umieć a ty zachowujesz sie jak ludzie do których adresujesz ten wątek. Co do Unibaxu to na ten moment gołym okiem widac ze cos w tej druzynie nie gra i moze smary jakie dzis dostali podziałaja jak zimny prysznic. Holder i Ward zdaje się nadal myslami sa przy zeszłym sezonie (ciekawi mnie czy wczoraj przed meczem trenowali w Moskwie i o której wyszli), Jagus się miota poszukujac formy a Miedziak z Sullivanem na razie sa mistrzami Motoareny. To potworny wstyd zeby jedynym który podjał walke w derby był uważany za najemnika Andresen. W kontekscie marnej frekwencji zarząd powinien podjąc zdecydowane kroki- na początek dac odpocząc Ward'owi i wypróbować Jensena, oraz w ramach przeprosin dla kibiców zdecydowanie obniżyc ceny na nastepny mecz (takie moje mrzonki- przynajmniej na to drugie w ogóle nie licze) Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 02.05.10, 22:26 nie o wygrywanie ani drużyne idzie a o obraźliwe i pełne lekceważenia wpisy Kida i Szlachcica na temat nas i naszej druużyny. Dlatego taki tytuł wątku i tylko do nich ta mowa Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Kid Szlachcic :)))))))))))))))))))))0 02.05.10, 22:27 z resztą się zgadzam choc to nie moja drużyna i może nie wiem o wszystkim. Nie da się ukryć, że cos trzeba zrobić Odpowiedz Link Zgłoś