rubeus 03.03.04, 20:21 Lubie sobie czasem pooglądać na Eurosporcie relacje z zawodów w snookera - a zwłaszcza pokazy różnych sztuczek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gawronka Re: Trick Shot'y 04.03.04, 16:41 Ja też trochę lubiłam, ale trzeba dobrze trafić - czasami cała zabawa polega na tym, że zawodnik gada przez pół godziny i czaruje publiczność, a trick mu i tak nie wychodzi albo wychodzi inaczej :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Trick Shot'y 05.03.04, 11:00 z tego co się orientuję, to zawodnik ma określony czas na pokazanie swoich sztuczek. Im więcej pokaże, im bardziej są trudne lub skomplikowane, tym lepiej dla niego. Przeważnie zawodnik pokazuje 3 do 5 tricków. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Trick Shot'y 09.03.04, 13:59 a mnie nie pasjonują trick shoty. niby zabawne, ale jednocześnie siakieśtotakie udawane. wolę patrzeć na minę O'Sullivana jak mu się skucha zdarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Trick Shot'y 09.03.04, 14:07 etam... mina jak mina :) wolałbym usłyszeć to, co mruczy wtedy pod nosem :) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Trick Shot'y 09.03.04, 20:21 A ja i tak wolę ten błysk w oku, gdy mu WYCHODZI! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Trick Shot'y 10.03.04, 08:56 a od 20. marca znowu zawody w Dublinie. ciekawe, czy Eurosport będzie relacjonował? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Trick Shot'y 10.03.04, 09:14 podczas Masters coś wspominali, że na przełomie marca i kwietnia coś pokażą :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilipiec Re: Trick Shot'y 28.03.04, 12:00 rigel napisał: > etam... mina jak mina :) > wolałbym usłyszeć to, co mruczy wtedy pod nosem :) "b*stard ball, bleeding hell" :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulania Cudze chwalicie... 30.03.04, 15:22 Eeee,tam rozpisujecie sie o jakimś O'Sullivanie, a przecież wiadomo, że njalepszy w te klocki jest nasz Polaczek - Bogdan Wołkowski!! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Cudze chwalicie... 30.03.04, 15:38 aha. znaczy ja bym chciała zobaczyc taką partię snookera O'Sullivan kontra Wołkowski... Odpowiedz Link Zgłoś
lilipiec Re: Trick Shot'y 30.03.04, 18:16 Tia - trickshoterzy dzielą się na gawędziarzy (głównie Angole) i trickshoterów właściwych (reszta świata). Warto pamiętać, że akurat w tej dziedzinie Polacy są naprawdę mocni. Ok - jeden Polak - Bogdan Wołkowski. Trzy razy z rzędu wygrał mistrzostwa świata - dosłownie miażdżąc konkurencję. Facet jest naprawdę kreatywny. Kiedyś po nieudanym triku porwał białą bilę ze stołu u ją nadgryzł:) Okazało się, że znajomy cukiernik spreparował ją specjalnie dla niego. Niezłe, co? Odpowiedz Link Zgłoś
ulania Re: Trick Shot'y 31.03.04, 11:47 Niezłe, tylko że ta bila była tak twarda, że o mało sobie nie połamał zębów... Odpowiedz Link Zgłoś
malcoolm Re: Trick Shot'y 05.04.04, 22:27 znacie jakas stronke co mozna zassac filmiki z dobrymi zagraniami & trick shot'ami ? Odpowiedz Link Zgłoś