Gość: leighton IP: 212.87.241.* 15.05.10, 11:33 Roberto! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Johann Re:Znowu wybiorcza podpuszcza poljaczkow, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 11:41 glodnych byle jakiego sukcesu.I znowu pewnie dostaniecie po ryju.Polak nie jest zdolny do sukcesow w tej dziedzinie.Kombajn albo inna mlockarnie prowadzic to tak,do tego sie nadaje.I niech mu to tez starczy, niech zostawi reszte innym narodom , potrafiacym cos osiagac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 555 Re:Znowu wybiorcza podpuszcza poljaczkow, IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.10, 12:03 AGORA zapisuje numery IP. Za parę lat, jak nikt nie będzie anonimowy - DOWIEMY SIĘGDZIE MIESZKASZ CYMBALE I KIM JESTEŚ. GŁUPI JESTEŚ JAK BUT. KUBICA JEST PIERWSZY. ROBERT TO AMBITNY I CZŁOWIEK Z CELAMI. A TY JAKI MASZ CEL ? WALIĆ KONIA PO PRACY ? JEŚĆ SUROWE ZIEMNIAKI Z BIEDY ? Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 GW usunęła mój wpis po Johannie... 15.05.10, 12:10 Choć zwracałem mu uwagę na niestosowność odniesień się do Polaków z małej czcionki i to, że jednak p. Kubica wygrał ten trening. Myślę, że GW to sprzedajni ludzie... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Ten system dopisywanie w GW jest wadliwy... 15.05.10, 12:12 Najpierw pokazuje się mój wpis po Johannie... potem znika w ogóle a w jego miejscu pojawia się jakiś inny ... potem znów się pojawia dalej. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
albinnos Re: GW usunęła mój wpis po Johannie... 15.05.10, 13:10 Co to znaczy " niestosownosc"? Gdzie to stoi napisane, ze musze nazwe waszego kraju pisac z duzej litery? Nie lubie was i to dla mnie powod do malutkiej literki.Jeden z waszych literackich wieszczy ostatnich lat pisal nazwe mojego kraju z malej.No to jest remis.Czlowiek ,dla ktorego forma typu duza czy mala litera SA WAZNIEJSZE OD TRESCI,nie moze mnie instruowac w tej materii.A Kubiczka to miernota jakich malo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: san san Re:Znowu wybiorcza podpuszcza poljaczkow, IP: *.tktelekom.pl 15.05.10, 13:44 Prawdopodobnie w Drezdenku mieszka ten niePolak i nieNiemiec,po prostu zwykły kundel mieszaniec. Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Ale ten trening wygrał. 15.05.10, 12:04 Co by nie mówić o "pOLACZKACH", głupi szwabie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
231955ali Re: Ale ten trening wygrał. 15.05.10, 12:22 Ten caly Johann to ani Niemiec ani Polak tylko chory czlowiek , ktory tymczasowo mieszka w Polsce a "mysli ,ze jest Niemcem "jego zasada napisac cos glupiego i czekac na obelgi poprostu ignorowac barana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BartoszW Re:Znowu wybiorcza podpuszcza poljaczkow, IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.10, 12:20 Musisz mieć małego członka albo twoje osiągnięcia życiowe sprowadzają sie do wypicia flaszki z gwinta. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo Johann, Kubica pokazal ci srodkowy palec hahaha 15.05.10, 12:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Zapisałeś się już do lekarza? IP: *.aster.pl 15.05.10, 12:41 A zapisałeś, ale są duże kolejki i cię psychiatra nie przyjął tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siara siarzewski Re:Znowu wybiorcza podpuszcza poljaczkow, IP: *.116.235.62.lapy235.tnp.pl 15.05.10, 12:50 deutschland is DEAD bo sobie na to zasluzyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Re:Znowu wybiorcza podpuszcza poljaczkow, IP: *.chello.pl 15.05.10, 13:07 Ty sfrustrowany baranie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e;la GP Monako. Kubica prowadzi w trzecim treningu -... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.10, 11:45 W niedzielę wykręci 9 czas. Hurra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuuuu a mnie jest zal :-( IP: *.c194.msk.pl 15.05.10, 12:10 Gość portalu: e;la napisał(a): > W niedzielę wykręci 9 czas. Hurra. tak po ludzku, jest mi cie zal a jeszcze bardziej tego przyszywanego niemca Johnna, siedzacego w Polsce i plujacego na nia wiem ze to nie wasza wina, niemozliwe by ktos byl az tak glupi, wiec po prostu jest mi zal, ze los was tak doswiadzczyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CAS2ER POLE POLE - Zobaczycie !Kubica ma dziś dobry dzień IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.10, 12:04 wystarczyła zmiana opon na 2 MINUTY !!.. przed końcem sesji, żeby zrobić JEDNO - NAJLEPSZE KÓŁKO. To jest Jego dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc GP Monako. Świetna jazda Kubicy w trzecim treni... IP: *.123.145.244.dyn.user.ono.com 15.05.10, 12:06 Brawo Robert.Tym wynikiem zamkniesz mordy rodakom ktorzy nie doceniaja Cie.Pole Position Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: GP Monako. Świetna jazda Kubicy w trzecim tre IP: *.e-wro.net.pl 15.05.10, 12:14 szok,gdyby mu nie przeszkadzali,to byłby jeszcze szybszy! brawo Robert!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Kubiczka,mistrz treningow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 12:15 A jak przychodzi co do czego to doopa zbita , typowy poljaczek, mocny w ryju. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo Re: Kubiczka,mistrz treningow 15.05.10, 12:25 Gość portalu: Johann napisał(a): > A jak przychodzi co do czego to doopa zbita , typowy poljaczek, > mocny w ryju. poki co bidulko, to ty dostales teraz po ryju hłe hle hle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamusia Johanna ... IP: *.echostar.pl 15.05.10, 13:14 "Jasiek, Jaaaasiek! A świniom dał? Cienkie jak sznurki sie porobili!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bauer Janek zurück zu den Erdbeeren! IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.05.10, 13:21 Jak noch einmal cie zlapie an forum to wracasch weg do swoja kleine dorf im Niederschlesien i nie lubie twoja kakao. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: GP Monako. Świetna jazda Kubicy w trzecim tre IP: *.e-wro.net.pl 15.05.10, 12:20 a mogło być jeszcze szybciej! brawo Robert!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bąbel GP Monako. Fantastyczny Kubica! Wygrywa trzeci ... IP: *.147.144.144.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.05.10, 12:20 Brawo! Ale spokojnie, to treningi, w treningach nie ma wygranych, bo nie wiadomo co kto próbował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... GP Monako. Fantastyczny Kubica! Wygrywa trzeci ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 12:23 Brawo Robert, Brawo Renault Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodrigo GP Monako. Fantastyczny Kubica! Wygrywa trzeci ... IP: *.centertel.pl 15.05.10, 12:24 Tej bezpodstawnej, bezsensownej krytyki wobec Kubicy to już czytać się nie da. Robert wyciąga z tego bolidu absolutne maksimum. To śwadczy jak dobrym jest kierowcą. W tym sporcie liczy się moc samochodu, umiejętności i talent to sprawa drugorzędna. Mówicie, że Kubica jest słaby, to Petrow jaki jest? Co? Średnio 8 lub 10 miejsc za Robertem. Ci co krytykują Kubice bez normalnych argumentów, nie mają pojęcia o tym sporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio A kiedy bałwanki nauczą się jednego... IP: 212.191.195.* 15.05.10, 12:27 Że trening nie jest miarodajny z kwalifikacjami? Jeszcze samochody nie są zatankowane do pełna, testuje się ustawienia samochodu... No, ale hurraoptymizm jest... Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: A kiedy bałwanki nauczą się jednego... 15.05.10, 12:33 Gość portalu: Pio napisał(a): > A kiedy bałwanki nauczą się jednego... > Że trening nie jest miarodajny z kwalifikacjami? a kiedy barany naucza sie poprawnie wyslawiac ? Słownik języka polskiego : miarodajny 1. dający gwarancję pewności, zasługujący na wiarę, zaufanie; pewny, sprawdzony, wiarygodny 2. kompetentny, właściwy, autorytatywny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc GP Monako. Fantastyczny Kubica! Wygrywa trzeci ... IP: *.mac.edu.pl 15.05.10, 12:32 błąd w czasie F. Massy, był "wolniejszy" o całe 0.046 s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelf1 Fan Club Roberta i F1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 12:38 Gratulacje Robert Dołączajcie do fan clubu F1 na stronie facebook.com/f1fanclub LINK TUTAJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek To ciekawe, bo Massa ma lepszy czas w tabelce. IP: *.aster.pl 15.05.10, 12:39 Wiec chyba jakiś błąd Odpowiedz Link Zgłoś
etom Re: To ciekawe, bo Massa ma lepszy czas w tabelce 15.05.10, 12:47 Tu jest tabelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jz GP Monako. Fantastyczny Kubica! Wygrywa trzeci ... IP: *.torun.mm.pl 15.05.10, 12:39 masa 1:14.852 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BArt GP Monako. Fantastyczny Kubica! Wygrywa trzeci ... IP: *.perr.cable.virginmedia.com 15.05.10, 13:05 Kubica 1:14.806 Massa 1:14.802 No to kto jest szybszy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelf1 Alonso nie pojedzie w kwalifikacjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 13:08 Więcej na www.f1fanclub.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feelit fone IP: *.017.c66.petrotel.pl 15.05.10, 13:11 Szanse na podium rosną :) Stwórz własną potęgę militarną w najlepszej strategicznej grze na przeglądarkę! Desert Operation Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar85 Kubica najlepszy z drugim czasem? IP: *.bb.sky.com 15.05.10, 13:23 Lepiej drukujá niz nasi sédziowie Odpowiedz Link Zgłoś
wirone Po raz kolejny... 15.05.10, 13:28 Po raz kolejny zapytam: jak można wygrać trening :|? Przecież to nie są żadne zawody. Te wyniki nawet nie są w żaden sposób uwzględniane w statystykach F1. To tak jakby pisać, że Piast wygrał z Lechem, bo na treningu strzelił więcej goli :/ A swoją drogą: 1. Robert Kubica 1:14.806 2. Felipe Massa 1:14.802 no cóż.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: błąd!!!!!!! GP Monako. Fantastyczny Kubica! Wygrywa trzeci ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.10, 13:30 Kubica nie może być 1 z gorszym czasem!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna GP Monako. Fantastyczny Kubica! Wygrywa trzeci ... IP: *.access.telenet.be 15.05.10, 14:19 KUBICA JUTRO WYGRA!!! Odpowiedz Link Zgłoś