Gość: cudak IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.10, 07:34 beat la Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NYR leonardo barbosa :) IP: 95.108.47.* 26.05.10, 10:16 najlepiej to nascimento leonardo barbarossa. nie ma jak literowka w kazdym artykule :) z tego, co wiem, pan z 10 ma na imie Leandro. go suns, go celtics, fajnie byloby, gdyby steve nash i grant hill wygrali lige, chociaz to ciagle chyba marzenia scietej glowy. in any other case - naprzod KG i spolka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celt Play-off NBA. Suns i Lakers na remis. Zdecydowa... IP: *.astral.lodz.pl 26.05.10, 10:40 Byle tak dalej Suns! Chrzanić Lakers! I do przodu Celtic! Pokój! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shinzou Play-off NBA. Suns i Lakers na remis. Zdecydowa... IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.10, 13:01 obstawiałem 4-2 dla Suns i 4-2 dla Celtics, już się bałem, że przegrałem (wejdą Lakers) ale wszystko idzie w dobrą stronę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aq Re: Play-off NBA. Suns i Lakers na remis. Zdecydo IP: *.cable.smsnet.pl 26.05.10, 16:58 Moje typy były identyczne. Celtics i Suns to obecnie dwa najfajniejsze zespoły ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Play-off NBA. Suns i Lakers na remis. Zdecydowa... IP: 109.231.56.* 26.05.10, 13:06 Ładny dla oka i ciekawy mecz. Zabójcza ofensywa obu stron w 2. kwarcie - oj leciały 3-ki za 3ką. Nie będzie łatwo pogonić LA na ich własnym parkiecie, ale kto powiedział, że to niemożliwe? Bravo słoneczni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dannygd Sędziowanie wypaczyło po raz kolejny wynik meczu.. IP: *.centertel.pl 26.05.10, 13:22 Uwazam ze dobrze sie stalo ze PHX wygrali 2 mecze i zrobilo sie ciekawie, boli mnie jednak jak wygladalo sedziowanie w Phoenix... To co gwizdali sedziowie wołało o pomste do nieba!!! 23 faule LA do 12 PHX w drugim meczu, czy 28:21 w pierwszym (rowniez "gospodarskim") to była kpina. Mam tu na wzgledzie głównie akcje ofensywne Stoudemira, który brutalnie raz za razem wchodzil pod kosz z lokciami, a faule gwizdane byly Bynumowi (kilka z jego glupoty) i Gasolowi, ktory jest chyba najbardziej fair grajocym podkoszowym graczem calej ligi NBA. Przeciez to kuriozum jest jak sie patrzy na naciagane faule Bryanta, Nasha czy Dragica - powinni dostawac techniczne za to, a nie zaliczony faul przeciwnika, kosz i do tego wolny... Dla mnie powinno sie grac fair i sedziowac rzetelnie, bez faworyzowania gwiazd czy gospodarzy, bo jesli tak maja wygladac wtgrane PHX, to wole zeby wygrali lub przegrali 1 pkt ale bez wsparcia sedziow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noe Re: Sędziowanie wypaczyło po raz kolejny wynik me IP: *.icpnet.pl 26.05.10, 17:17 To samo można było zauważyć w meczach Orlando - Celtics. Sędziowie się totalnie kompromitują. Wystarczy wspomnieć końcówkę meczu nr 2 gdzie w trzech akcjach w których powinna być decyzja dla Orlando była gwizdana dla Celtics. Inna sprawa to puszczanie oka na ostrą grę Howarda. Sędziowie pozwalają mu na grę łokciami, którymi sobie robi miejsce pod koszem przeciwnika, a jeszcze przy okazji zagwiżdżą na nim faul:p ...oglądać się odechciewa. Celtics i tak bez pomocy sędziów są lepsi i obnażyli wszystkie słabości Orlando, ale wynik mógł jednak wyglądać 2-2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fire Play-off NBA. Suns i Lakers na remis. Zdecydowa... IP: *.dhcp-docsis.net.tomkow.pl 26.05.10, 17:40 Mam nadzieje ze Suns wypali Lakersów z PlayOff :] MOcno w nich wierze, mocni są :D A potem tylko Boston, bo Magic wylecą..chociaż nadzieja jest :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Play-off NBA. Suns i Lakers na remis. Zdecydo IP: 80.50.133.* 27.05.10, 01:15 Suns to za dwa mecze będą wypalać ogniska i łowić ryby na wakacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
fotolotek ponad 40 wiecej rzutow wolnych dla Suns 27.05.10, 06:20 Policzmy, ile $ stracilyby ABC (ESPN), TNT i NBA gdyby seria skonczylaby sie w 4-ech meczach... Dwa ostatnie mecze - Suns rzucili 74 wolnych, Lakers - 33. Na serio wierzycie, ze wszystko jest absolutnie bez wplywu Sterna? Yeah, right... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 31311 Re: Play-off NBA. Suns wygrali po raz drugi IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.10, 17:25 piszeksiazke.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
barwro5 Play-off NBA. Suns i Lakers na remis. Zdecydowa... 28.05.10, 06:21 LAKERS-SUN 3:2 ( 103:101) Horror ! lakers prowadzil juz 17 pkt. ale rezerwy Sun sa swietne. Lakers brak lawki i fatalna skutecznosc Aresta, Bynuma, o Brownie, Farmerze, Woltonie, Vujcicu szkoda slow lipa!!! Odpowiedz Link Zgłoś