Dodaj do ulubionych

Asymetrie w obwodach

25.09.13, 08:38
Macie? Bo ja mam- w udach różnica 1 cm, a w łydkach tak z 0,7. W dodatku to udo, które ma mniej, ma więcej w łydce. Maskujecie takie coś jakoś? Bo u mnie w udach nie widać, ale mam wrażenie że w łydkach tak i lekki kompleks tych łydek mi się wypracował wink
Ponoć jest do wyrównania treningiem (przyrost mięśnia), ale mi się nie chce, aż taki duży ten kompleks to nie jest big_grin
Obserwuj wątek
    • mindtriper Re: Asymetrie w obwodach 25.09.13, 08:40
      Ale ty masz chyba w ogóle grube łydki, więc wyrównanie różnic i tak niewiele zdziała.
      • vilez Re: Asymetrie w obwodach 25.09.13, 08:44
        No trochę grube mam- 34 - 34,7.
    • kasper68 Re: Asymetrie w obwodach 25.09.13, 09:10
      Jak zaczniesz trenować to obwody łydek mogą się dosyć mocno zwiększyć. Mnie po czterech latach biegania obwód łydki urósł do 38 cm, co przy obwodzie kostki 18cm nie wygląda dobrze.
      Trzeba uważać aby nie przesadzić z treningiem bo efekt może być odwrotny do zamierzonego.
      Tego centymetra różnicy na pewno nie widać.
      • vilez Re: Asymetrie w obwodach 25.09.13, 09:13
        No tego się boję, starczy mi ten obwód, co mam wink Miałam ćwiczyć wprawdzie jedną nogę (ale też mi się nie chce wink
        • vilez Re: Asymetrie w obwodach 25.09.13, 09:14
          Ps. Ponoć tak bardzo nie widać, ale ja jakoś widzę (taki schiz, ech...)
    • empirical Re: Asymetrie w obwodach 25.09.13, 09:33
      Tez tak mam, różnica 2 cm w obwodach uda - i co najgorsze, widać to. uncertain Ciekawostka - nawet jak po chorobie byłam bardzo wychudzona, różnica w obwodzie była dalej taka sama.
      • vilez Re: Asymetrie w obwodach 25.09.13, 09:39
        sad
        Ja jestem szczupła, a różnica jest. U mnie to pochodna skrzywienia kręgosłupa, nogi różnie pracują, różne partie mięśni się wyrabiają. Już chyba nie do korekty (ten kręgosłup).
    • mnb0 Re: Asymetrie w obwodach 25.09.13, 10:37
      A po co niby mialabym sobie mierzyc uda???
    • chipsi Re: Asymetrie w obwodach 25.09.13, 10:41
      Chciałabym mieć Twoje problemy big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka