Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MULDER, COME BACK !!!!!!

IP: *.chello.pl 11.05.01, 12:32
    Potrzebuje informacji w trybie natychmiastowym!!!! Agent Specjalny Mulder
    zostal porwany przez niezidentyfikowanych osobnikow dysponujacych
    niezidentyfikowanym transportem. Zdruzgotany wice-dyrektor Skinner rozpaczliwie
    pyta: GDZIE ON TERAZ JEST?!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Towar Re: MULDER, COME BACK !!!!!! IP: 213.25.47.* 12.05.01, 10:39
        Agent Mulder tak naprawde nie zostal porwany. Zatrzasnal sie tylko w kiblu i
        nie wie jak wyjsc. A zdruzgotana to jest agentka Scully, a nie Skinner.
        • Gość: Vamp Re: MULDER, COME BACK !!!!!! IP: 62.179.24.* 12.05.01, 12:34
          No cos ty, oczywiscie, ze Skinner na niego leci
      • Gość: odie Re: MULDER, COME BACK !!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.01, 23:16
        Tak naprawdę to ja lecę na Ciebie.
        A Mulder wolał dać porwać się przez kosmitów niż być
        zmuszonym do seksu ze Scully...
        • Gość: vamp Re: MULDER, COME BACK !!!!!! IP: *.chello.pl 15.05.01, 22:57
          ja tez lece na Ciebie, bracie :)
          a co do Scully, to mnostwo facetow na nia leci :)))) ty pewnie tez
          • Gość: odie Re: MULDER, COME BACK !!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.01, 23:12
            Yeeeaaaah... She's got the power! I wanna get dominated by Scully! She can
            spank me but I don't swallow...
            • Gość: vamp Re: MULDER, COME BACK !!!!!! IP: *.chello.pl 15.05.01, 23:46
              it is sort of tasty ;)
      • Gość: Filusz Re: MULDER, COME BACK !!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.01, 23:27
        A ja wiem gdzie jest Moulder. Wiem bo powiedziala mi starsza siostra chlopaka
        mojej kuzynki, ze widziala go jak byla na dlugim weekendzie w Suchej
        Beskidzkiej. Podobno zakochal sie w sklepowej z tamtejszego GS-u i teraz robi w
        zaopatrzeniu. Tzn. zaopatruje ta sklepowa (Manie Pączek) w pozytywna wibracje.
        • Gość: vamp Re: MULDER, COME BACK !!!!!! IP: *.chello.pl 15.05.01, 23:49
          musisz koniecznie mi podac namiary na starsza siostre chlopaka twojej
          kuzynki ;)))))
      • Gość: odie Re: MULDER, COME BACK !!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 04:39
        Mulder został porwany lecz niedługo powróci. W lipcu zaczyna się nowy sezon
        więc zatrudni się jako trener Legii. Tylko jego zdolności rozumienia rzeczy
        niespotykanych i niezrozumiałych pozwolą porozumieć mu się z zawodnikami Legii.
        Zadanie numer jeden: dlaczego M.Mięciel 150 razy w ciągu meczu poprawia grzywkę?
        Należy mu wytłumaczyć, że bierze udział w meczu,a nie w castingu do "Klanu".
        To bardzo ciężkie zadanie...
        • Gość: vamp Re: MULDER, COME BACK !!!!!! IP: *.chello.pl 17.05.01, 14:48
          bo mięciel chce się zanleźć na liście najpiękniejszych sportowców na gazecie.pl
      • Gość: odie Re: MULDER, COME BACK !!!!!! IP: 213.76.36.* 18.05.01, 04:17
        Mulder poleciał do kosmitów po siostre, zaraz wróci.
        • Gość: vamp Re: MULDER, COME BACK !!!!!! IP: *.chello.pl 19.05.01, 00:05
          o tak. niech znajdzie te swoja siostre i zajmie sie wreszcie scully, bo
          biedaczka uschnie bez faceta ;)))
      • Gość: odie Re: MULDER, COME BACK !!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 02:40
        Widziałem Muldera jak podczas meczu Wisła-Orlen gdy wchodził do szatni
        gospodarzy z walizką pieniędzy i garścią talonów na benzynę ...
        • Gość: vamp Re: MULDER, COME BACK !!!!!! IP: *.chello.pl 22.05.01, 20:22
          no to juz wszystko rozumiem
      • Gość: odie Re: MULDER, COME BACK !!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.01, 01:39
        Uwaga, uwaga !!! Mulder będzie dziś w Płocku w szatni gości ze specjalną ofertą
        dla piłkarzy Legii. Za 3 punkty dla Orlenu- wakacje w Płocku + zwiedzanie
        rafinerii...
      • Gość: arti Re: MULDER, COME BACK !!!!!! IP: *.miasto.szczecin.pl 23.05.01, 10:14
        A klon Muldera bedzie we Wronkach. Za 3 punkty dla maturzystow jest: po kuchence dla pilkarzy Wisly + paprykarz szczecinski na droge.
      • Gość: vamp Re: MULDER, COME BACK !!!!!! IP: *.chello.pl 23.05.01, 17:49
        to teraz pewnie mulder znowu odwiedza wiselke, tym razem z kuchenkami pod
        pacha ;)
      • Gość: odie Re: MULDER, COME BACK !!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.01, 03:16
        O rany!!! Ten Mulder to naprawdę niezły negocjator! Mówiłem, że 3 pkt. zostaną
        w Płocku. Co tam Majorka czy Kanary, zwiedzanie rafinerii to dopiero coś !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka