kiki1962 Lech - Inter Baku 21.07.10, 22:05 Interowi się chce grać,a naszym pseudo gwiazdom nie i stąd taki wynik.I nic tu nie ma do rzeczy PZPN.Tym piłkarzykom obciąć 2/3 pensji o może zaczną się starać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechzdech Lech - Inter Baku IP: *.chello.pl 21.07.10, 22:06 może to kiepskie pocieszenie, ale od piłkarzy lecha jest w Poznaniu ktoś jeszcze gorszy: para Borek&Kołtoń. Żenada!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek222 Lech - Inter Baku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.10, 22:07 nic nie poradzimy .ale gramy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość_1111 Lech - Inter Baku IP: *.ostrog.net.pl 21.07.10, 22:07 Poskompili kasy na Rodionowa ... no i proszę efekty ... ! Żal. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek222 Lech - Inter Baku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.10, 22:14 nie no takie akcje .no ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monsun Lech - Inter Baku IP: *.opera-mini.net 21.07.10, 22:17 Nie wiem jak wy ale ja wstydzę się takiego mistrza. Chyba lepiej wypadłaby Wisła Henia chociaż nie ma obrońców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KB24 Re: Lech - Inter Baku IP: *.tktelekom.pl 21.07.10, 22:26 Bez przesady z Wisłą, w końcu oni też pokazali klase z Levadią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati mści się poznańskie skąpstwo IP: *.centertel.pl 21.07.10, 22:20 Smuda chciał większy kontrakt- nie dali, kasę z transferu Lewandowskiego zachomikowali zamiast(zgodnie z obietnicą)przeznaczyć na transfery no i klops. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alberto Tomba Re: mści się poznańskie skąpstwo IP: *.home.aster.pl 21.07.10, 22:23 Chłopie wiesz ile ich rodziny zarobią u bukmacherów? :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Leje nas cały śwait IP: *.chello.pl 21.07.10, 22:39 jak to napisałem to wycięli ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed jaja IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.10, 22:41 Wróćmy do wątku nr 1: Taką drużynę jak Baku należy odprawić z bagażem minimun czterech goli, żeby trochę postraszyć Spartę i nabrać pewności siebie przed dwumeczem z nią. Tylko czy Lecha na to stać? He he he Odpowiedz Link Zgłoś
bornholmbornholm Ten stadion świeci pustkami!!! 21.07.10, 22:30 Czyżby ograniczona liczba miejsc ze względów bezpieczeństwa? :) Na Legii będzie to samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Ten stadion świeci pustkami!!! IP: 151.54.23.* 21.07.10, 23:06 Jakbyś nie wiedział to stadion Lecha jest najbezpieczniejszy w Polsce. A pusto bo stadion w remoncie. Więc nie obrażaj proszę mojego kochanego Lecha. Wygra zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arktos jakieś żarty IP: *.elblag.vectranet.pl 21.07.10, 22:38 Lech na LM ma 1 napastnika i komentarz M. Borka że nie liczyli że potrzeba więcej na tym etapie, a Azerbejdżan ma większe ambicje niż Polacy i tyle. SZOK SZOK Panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Zatrudnijcie wreszcie trenera!!!! Nie taką cipę IP: *.spray.net.pl 21.07.10, 22:38 Lechu, Zatrudnij prawdziwego trenera!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buji Re: Zatrudnijcie wreszcie trenera!!!! Nie taką ci IP: *.as.kn.pl 21.07.10, 23:07 ja myślę że ostatnie mistrzostwo to był wypadek przy pracy trenera :-) Przecież to była kopanina bez ładu i składu.....karne do 11 kolejki, emocje jak w finale LM hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazooo Lechu, kuwra, zatrudnij prawdziwego trenera IP: *.spray.net.pl 21.07.10, 22:41 Lechu, kuwra, zatrudnij prawdziwego trenera a nie taka pidzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~szlag Lech - Inter Baku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 22:47 KIEDY ONI SIE NAUCZĄ!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Lech - Inter Baku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.10, 23:03 A Borek z Kołtoniem zapieli z radości, conajmniej jakby to był Inter z Mediolanu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesi Lech - Inter Baku IP: *.centertel.pl 21.07.10, 23:05 Więcej szczęścia niż rozumu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Lech - Inter Baku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 23:07 brawo kotor!!!!!!!! bedzie faza lm!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Re: Lech - Inter Baku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.10, 23:23 > bedzie faza lm!!!!!!!!!!!!! Na kanapie z czwartym piwem w ręku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja jak berety i z czego te ci.py tak się cieszą ? IP: *.home.aster.pl 21.07.10, 23:07 radość na stadionie jakby wyeliminowali w karnych Inter z Mediolanu. ciekawe czy mikolaj.plank dziś też tryska humorem tak jak wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
mitko32 Lech - Inter Baku 21.07.10, 23:08 Przepraszam za swój pierwszy komentarz. Mieszkam za granicą i podświadomie zapomniałem, że Lech to mistrz POLSKI, a nie kraju, w którym jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FSMUDA Re: Lech - Inter Mediolan?? Że tak przycieszacie.. IP: 79.139.42.* 21.07.10, 23:13 ŻENUJĄCE:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Lech - Inter Baku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 23:09 Cieniutki mecz i cieniutki lech chyba pepiczki pokaza naszym kopaczom jak sie gra w pilke zenada i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barca18997 Lech - Inter Baku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 23:10 cieniutko lechici jarocin Jarota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Lech - Inter Baku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.10, 23:18 szkoda ze w karnych i po slabym meczu, ale ja i tak sie ciesze !!! KOLEJORZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Lech - Inter Baku IP: 89.243.43.* 21.07.10, 23:44 Gość portalu: kibic napisał(a): > szkoda ze w karnych i po slabym meczu, ale ja i tak sie ciesze !!! > KOLEJORZ !!! Jezeli jestes kibicem Lecha, to sie tak lepiej nie ciesz, tylko zadaj sobie troche intelektualnego trudu i zadaj sobie pytanie, czy trener, ktory zupelnie nie potrafi przygotowac druzyny do gry w pilke ma przyszlosc w twoim klubie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ji Lech - Inter Baku IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.10, 23:10 taktycznie o meczu Lecha: taktycznie.blogspot.com/2010/07/lech-inter-baku-0-1-jak-rowni-z-interem.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miqu Brawo Lech i jego bohater Kotorowski! IP: *.spray.net.pl 21.07.10, 23:14 Jestem tak szczęśliwy jak nigdy. Wspaniały mecz w wykonaniu Lecha. Udało się wygrać w karnych i jesteśmy w następnej rundzie. Za rok jak Lech trafi na jakiś zespół z Andory w pucharach (o ile awansuje do pucharów) to może nie będzie karnych. Żal tyłek ściska. Sparta Lech rozniesie aż miło. He he he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diz_Bytom Lech - Inter Baku IP: *.sileman.net.pl 21.07.10, 23:20 Ludzie! Wy się cieszcie że Lech awansował dalej, że nie było powtórki sprzed roku kiedy Wisła wtopiła z Levadią.Wielkie też brawa dla Kotorowskiego! Cieszmy się i czekajmy na dwumecz ze Spartą Praga. Wierzę że po 14 latach ponownie zobaczymy Polski Klub w Lidze Mistrzów UEFA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niehalo Re: Lech - Inter Baku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 23:46 ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: Lech - Inter Baku IP: 85.222.87.* 22.07.10, 00:15 > Wierzę że po 14 latach ponownie zobaczymy Polski Klub w Lidze Mistrzów UEFA Tak, pod warunkiem, że drużyna Sparty Praga przez ten najbliższy tydzień wymrze na jakąś nie znaną medycynie chorobę. Wtedy walkower, alleluja i do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Lech - Inter Baku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 23:28 Gratulacje !!! Wielkie uznanie dla kopaczy Lecha za wyeliminowanie tak potężnego klubu jak Inter .....tylko szkoda, że z Baku a nie z Mediolanu. A na poważnie ...KOMPROMITACJA I WIELKI WSTYD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniek Lech - Inter Baku IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.10, 23:32 Re: Liga Mistrzów. Lech Poznań pojedzie prawdopod alfalfa 16.07.10, 15:48 Odpowiedz aha, 0-1 dla Lecha to wyraźny znak, że należy się Interu obawiać u siebie, no jasne... Ja rozumiem - nie lubić Lecha, ale robić z siebie z tego powodu idiote? A. Odpowiedz Link Zgłoś