Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polonia B. - Ruch

IP: 194.63.129.* 13.09.10, 23:33
    MAM NADZIEJE ZE POLONIA WYGRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Lech Poznań Polonia B. - Ruch IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.10, 20:31
        Ja też! :D Generalnie mało mnie obchodzą wyniki Polonii Bytom i Ruchu Chorzów, ale liczę na wygraną Polonii wyłącznie ze względu na "troskę" o Legię... :)
      • Gość: SISI Polonia B. - Ruch IP: *.xdsl.centertel.pl 18.09.10, 20:46
        PO CO SPRZEDAWALI NIEDZIELANA I SOBIECHA TERAZ BY MOGLI BYC MISTRZAMI POLSKI NIC BEZ NICH NIE WYCHODZI TO NIE TN RUCH
      • Gość: Górnik Polonia B. - Ruch IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.10, 20:48
        Jestem kibicem Górnika Zabrze,który jest wiceliderem,ale w tym meczu kibicuje polonii.
      • Gość: SISI Re: Polonia B. - Ruch IP: *.xdsl.centertel.pl 18.09.10, 21:09
        RUCH TO NIE TEN RUCH I NAWET JAK POLONIA WYGRA TO WIELKI SZACUN WKONCU NIE WYGRALA Z RUCHEM 31 LAT U SIEBIE NIE MAM NIC DO POLONI NIE NAWIDZE GURNIKA Z
        • Gość: rombud Re: Polonia B. - Ruch IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.10, 21:16
          pisownia u Ciebie "pod psem" - wróć się do szkółki, dziecino; nieładnie jest też pisać wielkimi literami na forach..
      • Gość: SISI RUCH Polonia B. - Ruch IP: *.xdsl.centertel.pl 18.09.10, 21:12
        A WIESZ ZE MNIE NIE OBCHODZI ANI LECH ANI LEGIA PIEKNIE PRZEGRALA Z RUCHEM I LECH TEZ PRZEGRA
      • Gość: SISI Polonia B. - Ruch IP: *.xdsl.centertel.pl 18.09.10, 21:15
        NIEBIESCY NIC SIE NIE STALO
      • Gość: Żabol Polonia B. - Ruch IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.10, 21:23

Ach SISI,Górnik gra dobrze,i tylko ruch mu może doskoczyć,no i polonia b. przyznaje to,a nie to co piast,czy odra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka