Gość: Mizio-Dyzio MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... IP: *.centertel.pl 19.09.10, 00:46 A ten Esch to prawdziwy sportowiec! Walczył niesamowicie aż bałem się o Pudziana.A tak na serio to skąd wzieli tą kalekę? Jak szedł do ringu mało co się nie przewrócił o swój własny brzuch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z IP: 178.73.48.* 19.09.10, 09:32 O brzuch? Brawo, ja tam nie byłem w stanie odróżnić części ciała :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszka MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... IP: *.ztpnet.pl 19.09.10, 00:46 Mariusz jesteś wielki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z IP: 178.73.48.* 19.09.10, 09:32 To co powiesz o tym maślaku?! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemiak MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.10, 00:47 Hymn USA wstyd i nic więcej... Facet tekstu zapomniał.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.C. Wiem czemu esch przegrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 00:48 Jak Amerykanin usłyszał wykonanie swojego hymnu narodowego to się załamał psychicznie. Nie wytrzymał tego ciosu poniżej pasa,rozkleił się jak dziecko,coś w nim pękło,przeżył szok. A tak na poważnie to ja się pytam: co to za pacjent "śpiewał"? Choć bardziej by tu pasowało stękał,kwękał.Żałosny pajac. Odpowiedz Link Zgłoś
ludendorf międzynarodowa obraza i kompromitacja polski 19.09.10, 00:50 mam nadzieję że tak samo ktoś "zaśpiewa" polski hymn dla polskiego zawodnika podczas gali w jakimś innym kraju jak ta oferma która ośmieszyła cały nasz kraj pokraczne próbując zaśpiewać hymn USA. Aż mi się przykro zrobiło gdy sobie pomyślałem jak ten butterbean musiał się poczuć....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RomAntyk MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... IP: 69.158.178.* 19.09.10, 00:52 ogladaliscie ta przymiarke Pudziana z Sylvia a miedzy nimi stoi taki grubas ktory ich rozdziela - to byl wlasnie Butterbean; te walki sa ustawione tylko chodzi o forse od kibicow i z transmisji; zreszta raz taki Bolek cala Polske za nos wodzil i jeszcze do tej pory to robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 00:59 Boleslaw Chrobry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja Re: MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z IP: *.superkabel.de 19.09.10, 01:00 co racja to racja www.youtube.com/watch?v=XkoLvpdF5B8 Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty77pn MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... 19.09.10, 00:57 video z walki www.wypadki-swiat.pl/?p=2173 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd. Re: MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z IP: *.lanet.net.pl 19.09.10, 01:01 nie ma hymnu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bumcyk MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... IP: *.range86-161.btcentralplus.com 19.09.10, 01:02 jedyne co osiagnal w tej walce, to uniknal kompromitacji :) jak to ladnie opisali na stronie mma byl to typowy freak-show. i niestety wspomnieli "spiewaka" :D Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... 19.09.10, 01:15 Ludzie płacą kasę za oglądanie takiej komedii ?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3 MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... IP: *.chello.pl 19.09.10, 01:20 Pudzianowski wygrał z pulpetem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben10 Re: MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z IP: *.69-162-137.static.steadfast.net 19.09.10, 01:35 Przecież ten grubas nawet nie miał siły się obrócić ani wstać bo cielsko mu przeszkadzało Mariusz dostanie kogoś normalnego i znowu po dupie dostanie chyba że chce swoją karierę MMA kontynuować z takimi wybrykami to ok ale ja dziękuje i omijam takie pseudo widowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemiak Nazwisko piosenkarza to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.10, 01:23 mateusz krautwurst ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Są już pierwsze petycje ;) IP: *.chello.pl 19.09.10, 01:25 www.facebook.com/pages/Mateusza-Krautwurstcie-prosze-nie-spiewaj-juz/153552191334689?ref=sgm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olissa1245 MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 01:26 Walka ustawiona już wcześniej www.youtube.com/watch?v=XkoLvpdF5B8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olisa1245 MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 01:28 już przed walka z silvą było wiadomo o co chodzi www.youtube.com/watch?v=XkoLvpdF5B8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar85 Kiedyś Pudzian dżwigał,dziś bije grubasów IP: *.bb.sky.com 19.09.10, 01:34 jutro okularników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Water Elemental MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 01:42 "The only person who looked worse than Butterbean on the KSW card was the hapless Polish singer who attempted to sing "The Star-Spangled Banner" but quit halfway through because he couldn't remember the words."- dobre, "The only person who looked worse than Butterbean on the KSW card was the hapless Polish singer who attempted to sing "The Star-Spangled Banner" but quit halfway through because he couldn't remember the words."- prawdziwe. Źródło: www.mmafighting.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Water Elemental Re: MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 01:43 Drugim cytatem miało być: "Pudzianowski says he's serious about MMA. If that's true, he should fight serious opponents." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apis Ale GALA, uh ! IP: 82.160.25.* 19.09.10, 02:25 Kupa śmiechu ! Co to było... u mnie na podwórku gó...arzeria tak się właśnie tłucze. Dokładnie tak samo ! I nikt im nie mówi, że "robią MMA" ... oni się tylko tłuką po mordach ! I pod barem też czasami "robią MMA", i na zabawach "robią MMA", na weselach, i przy wielu innych okazjach "robią MMA" ? I nie trzeba do tego ringu, sal, stadionów, inwestycji, związków, działaczy, komitetów, ministrów. Ludzie - MMA to rewelacja ! Tłuc na odlew po mordzie można zawsze, wszystkich i wszędzie, proponuję ustanowić MMA jedynym i obowiązującym sportem (?) w Polsce, o ile jeszcze nim nie jest. Ale chyba już jest. Tylko ciekawi mnie co się stanie, jak naprzeciw takiego fanatycznego zwolennika MMA stanie drugi, nieco bardziej równomiernie umięśniony kibic-fanatyk który właśnie uznał,że teraz pora na jego "walkę wieczoru" według MMA ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucjan z MjM ale gó... IP: *.alan.krakow.pl 19.09.10, 06:56 sport dla prostaków zarówno widowni jak i zawodników większego gowna dawno nie widziałem bo chyba nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
slask383 MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... 19.09.10, 08:30 zenujaca wypowiedz Salety po wygranej przypadkowo, dostal wpier..ol od najmana hahahhahahhaaha........., zenujacy rywal pudziana,zaden powod do dumy...nie rozumiem z czego ta radosc, jak beda dawac takich sumowcow pudzianowi to on nigdy sie nie nauczy walczyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... 19.09.10, 09:00 znakomita potyczka dla koneserów wyrafinowanych sztuk walki i zarazem godne pożegnanie z latem zafundowane przez stację Polsat tak jak wszyscy ściskałem w nerwach kciuki za naszego chudego chłopaczynę żeby się nie dał zmiażdżyć potężnemu amerykańskiemu kolosowi u którego samo falowanie mięśni szyi psuło fryzury kobietom w 20 rzędzie no i udało mu się wygrać po walce o jakiej poeci będą pisać wiersze brawa też dla sędziego że wniósł do ringu sensowną wagę dzięki temu ta straszliwa bitwa nie przeniosła się o kilka poziomów niżej wgłąb ziemi brawo i nieśmiało chciałbym wyrazić chęć zobaczenia rewanżu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xpert MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... IP: *.tvkdiana.pl 19.09.10, 09:42 Swoją drogą to fajne chicki wprowadzały zawodników na ring:D a jak im falowały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: battista MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... IP: *.147.174.159.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.09.10, 10:40 Czy rubryka sportowa jest odpowiednim miejscem na pisanie o tym G Ó W N I E MMA ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stivr Re: MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z IP: *.swidnica.mm.pl 20.09.10, 21:29 dużo bardziej MMA pasuje do tej rubryki niż polska piłka nożna, która dośc dawno temu przestała mieć ze sportem cokolwiek wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... IP: *.sta.asta-net.com.pl 19.09.10, 11:00 najwięcej emocji wzbudził u mnie hymn nie wiedzialem czy to juz koniec czy zapomnial tekstu publicznosc najwyrazniej tez nie bo dwukrotnie zaczeli klaskac no ale coz poradzic tutaj skopalismy hymn amerykanow a jakk pudzian byl w ameryce to skopalismy nasz hymn. Wniosek jeden: puszczajmy wszystko z tasmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pudzian MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... IP: *.icpnet.pl 19.09.10, 13:02 Nad osłabieniem psychicznym przeciwnika pracowałem już od kilku dni. Hymn był zamierzonym działaniem. Pozdrawiam Mariusz P. www.youtube.com/watch?v=yTuzUjv-fMc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z IP: *.icpnet.pl 19.09.10, 13:44 Szybko przyjechałeś do Poznania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Ten Butterbean to nie byle kto IP: *.7-4.cable.virginmedia.com 19.09.10, 13:15 To bardzo znany boxer, wygrał naprawde dużo walk rozpieprzająć przeciwników do nieprzytomności. Zobaczcie filmik, a zmienicie zdanie o tym "niemowlaku" www.youtube.com/watch?v=yJT99suKerg&feature=fvst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Ten Butterbean to nie byle kto IP: *.promax.media.pl 19.09.10, 13:49 gołota też wygrał wiele walk ale dzisiaj zmądrzał i tańczy z gwiazdami a butterbean jest za gruby ze tanczyc z gwiazdami to sie podklada takim celebrytom jak pudzian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzyper Żal na to patrzeć! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 15:08 Po każdej walce tego wieśniaka słysze komentarze typu "Ale mu Pudzian wpi**dolił" Zachwycają sie taką ściemą, po czym zapisują sie na MMA i ich idolem jest Pudzian. Lepiej od niego biją sie Anglicy w pubie, niby ma czarny pas karate, a nie umie nawet właściwie ułożyć pięści do uderzenia. To całe KSW to ściema na jakiej organizatorzy zbijają kase. Walke z Najmanem to rozumiem, ale jakim cudem mógł wygrać z mistrzem Japonii w judo??? Kiedy pojechał do USA to nie było tam żadnej ściemy, lecz to co widziałem wczoraj to był wresling i nic więcej. MMA to było jak sie bił Kułak, to było ładne. Ale kiedy Pudzian podbiegł do Escha i go przewrócił to wyglądało to jak Titanic. Esch upadł i nawet sie nie pofatygował żeby złapać Pudziana. Powinni zlikwidować to KSW, a Pudziana wysłać z powrotem do Strongmanów. Teraz Pudzian jest "gwiazdą", śpiewa i tańczy w programach, podkładał nawet głos do bajki. Do czego my dążymy?? To jest idiotyzm!! Odpowiedz Link Zgłoś