Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski vs. Esch -...

• Gość: Mizio-Dyzio MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... IP: *.centertel.pl 19.09.10, 00:46
        A ten Esch to prawdziwy sportowiec! Walczył niesamowicie aż bałem się o Pudziana.A tak na serio to skąd wzieli tą kalekę? Jak szedł do ringu mało co się nie przewrócił o swój własny brzuch...
        • Gość: Q Re: MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z IP: 178.73.48.* 19.09.10, 09:32
          O brzuch? Brawo, ja tam nie byłem w stanie odróżnić części ciała :D
      • Gość: Miszka MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... IP: *.ztpnet.pl 19.09.10, 00:46
        Mariusz jesteś wielki
        • Gość: Q Re: MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z IP: 178.73.48.* 19.09.10, 09:32
          To co powiesz o tym maślaku?! :D
      • Gość: ziemiak MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.10, 00:47
        Hymn USA wstyd i nic więcej... Facet tekstu zapomniał....
      • Gość: S.C. Wiem czemu esch przegrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 00:48
        Jak Amerykanin usłyszał wykonanie swojego hymnu narodowego to się załamał psychicznie.
        Nie wytrzymał tego ciosu poniżej pasa,rozkleił się jak dziecko,coś w nim pękło,przeżył szok.
        A tak na poważnie to ja się pytam: co to za pacjent "śpiewał"? Choć bardziej by tu pasowało
        stękał,kwękał.Żałosny pajac.
      • ludendorf międzynarodowa obraza i kompromitacja polski 19.09.10, 00:50
        mam nadzieję że tak samo ktoś "zaśpiewa" polski hymn dla polskiego zawodnika podczas gali w jakimś innym kraju jak ta oferma która ośmieszyła cały nasz kraj pokraczne próbując zaśpiewać hymn USA. Aż mi się przykro zrobiło gdy sobie pomyślałem jak ten butterbean musiał się poczuć.......
      • Gość: RomAntyk MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... IP: 69.158.178.* 19.09.10, 00:52
        ogladaliscie ta przymiarke Pudziana z Sylvia a miedzy nimi stoi taki grubas ktory ich rozdziela - to byl wlasnie Butterbean; te walki sa ustawione tylko chodzi o forse od kibicow i z transmisji;
        zreszta raz taki Bolek cala Polske za nos wodzil i jeszcze do tej pory to robi
        • Gość: ? Re: MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 00:59
          Boleslaw Chrobry?
        • Gość: racja Re: MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z IP: *.superkabel.de 19.09.10, 01:00
          co racja to racja

www.youtube.com/watch?v=XkoLvpdF5B8
      • qwerty77pn MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... 19.09.10, 00:57
        video z walki www.wypadki-swiat.pl/?p=2173
        • Gość: ddd. Re: MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z IP: *.lanet.net.pl 19.09.10, 01:01
          nie ma hymnu :(
      • Gość: bumcyk MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... IP: *.range86-161.btcentralplus.com 19.09.10, 01:02
        jedyne co osiagnal w tej walce, to uniknal kompromitacji :)
        jak to ladnie opisali na stronie mma byl to typowy freak-show.
        i niestety wspomnieli "spiewaka" :D
      • Gość: hhhahah 15 MMA: Butterbean vs Ibisz IP: *.tvk.torun.pl 19.09.10, 01:06
      • ulanzalasem MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... 19.09.10, 01:15
        Ludzie płacą kasę za oglądanie takiej komedii ?:P
      • Gość: b3 MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... IP: *.chello.pl 19.09.10, 01:20
        Pudzianowski wygrał z pulpetem.
        • Gość: ben10 Re: MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z IP: *.69-162-137.static.steadfast.net 19.09.10, 01:35
          Przecież ten grubas nawet nie miał siły się obrócić ani wstać bo cielsko mu przeszkadzało Mariusz dostanie kogoś normalnego i znowu po dupie dostanie chyba że chce swoją karierę MMA kontynuować z takimi wybrykami to ok ale ja dziękuje i omijam takie pseudo widowiska.
      • Gość: ziemiak Nazwisko piosenkarza to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.10, 01:23
        mateusz krautwurst .....
        • Gość: gość Są już pierwsze petycje ;) IP: *.chello.pl 19.09.10, 01:25
          www.facebook.com/pages/Mateusza-Krautwurstcie-prosze-nie-spiewaj-juz/153552191334689?ref=sgm
      • Gość: Olissa1245 MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 01:26
        Walka ustawiona już wcześniej
      • Gość: olisa1245 MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 01:28
        już przed walka z silvą było wiadomo o co chodzi
      • Gość: cezar85 Kiedyś Pudzian dżwigał,dziś bije grubasów IP: *.bb.sky.com 19.09.10, 01:34
        jutro okularników
      • Gość: Water Elemental MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 01:42
        "The only person who looked worse than Butterbean on the KSW card was the hapless Polish singer who attempted to sing "The Star-Spangled Banner" but quit halfway through because he couldn't remember the words."- dobre,

"The only person who looked worse than Butterbean on the KSW card was the hapless Polish singer who attempted to sing "The Star-Spangled Banner" but quit halfway through because he couldn't remember the words."- prawdziwe.

Źródło: www.mmafighting.com
        • Gość: Water Elemental Re: MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 01:43
          Drugim cytatem miało być:
          "Pudzianowski says he's serious about MMA. If that's true, he should fight serious opponents."
      • Gość: apis Ale GALA, uh ! IP: 82.160.25.* 19.09.10, 02:25
        Kupa śmiechu !
        Co to było... u mnie na podwórku gó...arzeria tak się właśnie tłucze. Dokładnie tak samo !
        I nikt im nie mówi, że "robią MMA" ... oni się tylko tłuką po mordach !
        I pod barem też czasami "robią MMA", i na zabawach "robią MMA", na weselach, i przy wielu innych okazjach "robią MMA" ?
        I nie trzeba do tego ringu, sal, stadionów, inwestycji, związków, działaczy, komitetów, ministrów.
        Ludzie - MMA to rewelacja !
        Tłuc na odlew po mordzie można zawsze, wszystkich i wszędzie, proponuję ustanowić MMA jedynym i obowiązującym sportem (?) w Polsce, o ile jeszcze nim nie jest.
        Ale chyba już jest.
        Tylko ciekawi mnie co się stanie, jak naprzeciw takiego fanatycznego zwolennika MMA stanie drugi, nieco bardziej równomiernie umięśniony kibic-fanatyk który właśnie uznał,że teraz pora na jego "walkę wieczoru" według MMA ?
        • Gość: Lucjan z MjM ale gó... IP: *.alan.krakow.pl 19.09.10, 06:56
          sport dla prostaków zarówno widowni jak i zawodników większego gowna dawno nie widziałem bo chyba nie ma
      • slask383 MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... 19.09.10, 08:30
        zenujaca wypowiedz Salety po wygranej przypadkowo, dostal wpier..ol od najmana hahahhahahhaaha........., zenujacy rywal pudziana,zaden powod do dumy...nie rozumiem z czego ta radosc, jak beda dawac takich sumowcow pudzianowi to on nigdy sie nie nauczy walczyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • forumowicz_pospolity MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... 19.09.10, 09:00
        znakomita potyczka dla koneserów wyrafinowanych sztuk walki i zarazem godne pożegnanie z latem zafundowane przez stację Polsat

tak jak wszyscy ściskałem w nerwach kciuki za naszego chudego chłopaczynę żeby się nie dał
        zmiażdżyć potężnemu amerykańskiemu kolosowi u którego samo falowanie mięśni szyi psuło
        fryzury kobietom w 20 rzędzie

no i udało mu się wygrać po walce o jakiej poeci będą pisać wiersze

brawa też dla sędziego że wniósł do ringu sensowną wagę dzięki temu ta straszliwa bitwa
        nie przeniosła się o kilka poziomów niżej wgłąb ziemi

brawo i nieśmiało chciałbym wyrazić chęć zobaczenia rewanżu
      • Gość: Xpert MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... IP: *.tvkdiana.pl 19.09.10, 09:42
        Swoją drogą to fajne chicki wprowadzały zawodników na ring:D a jak im falowały...
      • Gość: battista MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... IP: *.147.174.159.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.09.10, 10:40
        Czy rubryka sportowa jest odpowiednim miejscem na pisanie o tym G Ó W N I E MMA ?
        • Gość: stivr Re: MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z IP: *.swidnica.mm.pl 20.09.10, 21:29
          dużo bardziej MMA pasuje do tej rubryki niż polska piłka nożna, która dośc dawno temu przestała mieć ze sportem cokolwiek wspólnego
      • Gość: gosc MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... IP: *.sta.asta-net.com.pl 19.09.10, 11:00
        najwięcej emocji wzbudził u mnie hymn nie wiedzialem czy to juz koniec czy zapomnial tekstu publicznosc najwyrazniej tez nie bo dwukrotnie zaczeli klaskac no ale coz poradzic tutaj skopalismy hymn amerykanow a jakk pudzian byl w ameryce to skopalismy nasz hymn. Wniosek jeden: puszczajmy wszystko z tasmy
      • Gość: Pudzian MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z E... IP: *.icpnet.pl 19.09.10, 13:02
        Nad osłabieniem psychicznym przeciwnika pracowałem już od kilku dni. Hymn był zamierzonym działaniem. Pozdrawiam Mariusz P.

www.youtube.com/watch?v=yTuzUjv-fMc
        • Gość: nick Re: MMA. Gala KSW w Łodzi - Pudzianowski wygrał z IP: *.icpnet.pl 19.09.10, 13:44
          Szybko przyjechałeś do Poznania :)
      • Gość: g Ten Butterbean to nie byle kto IP: *.7-4.cable.virginmedia.com 19.09.10, 13:15
        To bardzo znany boxer, wygrał naprawde dużo walk rozpieprzająć przeciwników do nieprzytomności. Zobaczcie filmik, a zmienicie zdanie o tym "niemowlaku"

www.youtube.com/watch?v=yJT99suKerg&feature=fvst
        • Gość: widz Re: Ten Butterbean to nie byle kto IP: *.promax.media.pl 19.09.10, 13:49
          gołota też wygrał wiele walk ale dzisiaj zmądrzał i tańczy z gwiazdami a butterbean jest za gruby ze tanczyc z gwiazdami to sie podklada takim celebrytom jak pudzian
      • Gość: Skrzyper Żal na to patrzeć! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 15:08
        Po każdej walce tego wieśniaka słysze komentarze typu "Ale mu Pudzian wpi**dolił" Zachwycają sie taką ściemą, po czym zapisują sie na MMA i ich idolem jest Pudzian. Lepiej od niego biją sie Anglicy w pubie, niby ma czarny pas karate, a nie umie nawet właściwie ułożyć pięści do uderzenia. To całe KSW to ściema na jakiej organizatorzy zbijają kase. Walke z Najmanem to rozumiem, ale jakim cudem mógł wygrać z mistrzem Japonii w judo??? Kiedy pojechał do USA to nie było tam żadnej ściemy, lecz to co widziałem wczoraj to był wresling i nic więcej. MMA to było jak sie bił Kułak, to było ładne. Ale kiedy Pudzian podbiegł do Escha i go przewrócił to wyglądało to jak Titanic. Esch upadł i nawet sie nie pofatygował żeby złapać Pudziana. Powinni zlikwidować to KSW, a Pudziana wysłać z powrotem do Strongmanów. Teraz Pudzian jest "gwiazdą", śpiewa i tańczy w programach, podkładał nawet głos do bajki. Do czego my dążymy?? To jest idiotyzm!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka