Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kobylański, Bosacki

29.03.04, 17:47
    Przy pierwszej bramce dla Lecha z rzutu wolnego dośrodkowywal Reiss, piłkę
    głową trącił Bosacki, Mowlik mało co tej piłki nie dotknął (ale nie dotknął,
    powiedział to osobiście naszemu dziennikarzowi w oddziale), potem piłka
    odbiła się od Kobylańskiego i wpadła do bramki.
    W związku z powyższym zaliczamy bramkę samobójczą Kobylańskiemu, natomiast
    asystę Bosackiemu.
    A Mowlik może załować, że zabrakło mu milimetrów, żeby dotknąć piłki
    Obserwuj wątek
      • adaana Re: Kobylański, Bosacki 29.03.04, 19:00
        Jaja sobie robicie - szanowna redakcjo! Ciekawe komu było "na rękę", aby
        wykluczyć asystę Reissa i "wlepić" samobója Kobylańskiemu? Czyżby afera Rywina
        nauczyła was takich numerów. Brawo, oby tak dalej. Teraz widzę, że ostatnia
        runda aD-Ama to mogła być zdrowa "machlojka" ze strony Gazety, a my, głupki,
        uwierzyliśmy w awarię systemu. A tak nawiasem mówiąc, to może od razu ogłosicie
        zwycięzcę konkursu Wygraj Ligę. Pozwoli mi to zaoszczędzić parę złoty na SMS-y
        ze zmianami składów, zaś "zarobione" w ten sposób pieniądze przeznaczę na obiad
        dla mojego dziecka. Smutne, ale w Polsce żyjemy ludzie!!!

--Federacja "Andrew Golota" (kod: 9888071237) - jesteśmy wielką nadzieją
        białych (Piłkarzyki 2004).
        • mr_suchar Re: Kobylański, Bosacki 29.03.04, 19:17
          pilkarski poker sie klania.Nie ma jak DRUKARZE.Brawa dla adaana.
          • philippp Re: Kobylański, Bosacki 29.03.04, 19:41
            Też mnie ta sprawa wkurzyła i kilku krotnie o tym pisałem. Lecz przyznaję
            redakcji rację.bo sięgnełem do oficjalnych wykików i sprawozdań z meczu czyli
            do sprawozdania z meczu sporządzone przez PZPN i tam jest samobój Kobylańskiego.
            Ale mimo wszystko jestem na to zly. Bo wolał bym gola Bosackiego
        • prezesik1983 Re: Kobylański, Bosacki 29.03.04, 22:19
          Najlepiej odlacz sobie internet. Bedziesz mial same korzysci, nie bedziesz sie
          biedaczku denerwoal z powodu jakichs pilkarzykow a i dziecko bedzie mialo na
          obiad i to nie jeden...
      • sentar Re: Kobylański, Bosacki 29.03.04, 20:56
        to sa jakies jaja, po tylu godzianch nagle dochoda do wniosku ze byl samoboj
        kobylanskiego?????grrrrrr jakies przekrety tu odchodza.... mialbym 5pkt wiecje
        gdyby nie ta wasza glupia zmiana.....
      • m.a.v.e.r.i.c.k Re: Kobylański, Bosacki 29.03.04, 23:31
        a jak dla mnie to bardzo profesjonalna decyzja. chyba powinny byc dobre punkty,
        a nie nie dobre, byle dla mnie, co?
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka