Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Robert Dados nie żyje

• Gość: tse tse RUSKO MASZ GO NA SUMIENIU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 15:06
        • Gość: res Re: A CO MA DO TEGO RUSKO ?????? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 16:54
        • Gość: andrzej [...] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.04, 17:05
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: OGR Re: Robert Dados nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 15:45
        Grudziądz będzie zawsze czcił MISTRZA ŚWIATA.
      • Gość: Randall Re: Robert Dados nie żyje IP: 195.245.217.* 30.03.04, 15:49
        Prawdziwi kibice żużla zawsze będą wdzięczni za tamten wspaniały wieczór na
        pilskim stadionie.
        Cholerna szkoda.
      • Gość: Forest Re: Robert Dados nie żyje IP: *.ds.uj.edu.pl 30.03.04, 15:51
        Robert był wielkim sportowcem, Grudziądz będzie o nim pamięteł zawsze
      • Gość: ROW-fans Zegnaj Dadi!!! IP: *.rybnet.pl / *.rybnet.pl 30.03.04, 16:09
        Szkoda chłopaka.
        Ale odszedł na własne zyczenie.
        Wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół w imieniu rybnickich kibiców.
        [`]
      • Gość: Adam GC Re: Częstochowa żegna Dadiego!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.04, 16:58
        Straszna tragedia!!! Na zawsze pozostanie w naszej pamięci!!!
      • Gość: nie kibic Re: Robert Dados nie żyje IP: *.aster.pl / *.acn.pl 30.03.04, 17:04
        PRZYKRE..:( WSPOLCZUJE Z CALEGO SERDUCHA..................
      • Gość: GKM też płacze.... Re: Robert Dados nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 17:08
        Niesamowita tragedia. Odszadł Człowiek czynu i ambicji!!!Pamiętam Roberta ze
        startów w Grudziądzu. Każdy w yścig z Jego udziałem był kawałkiem dobrego
        żużla. Dzisiejszego dnia GKM (wtedy) i cała żużlowa Polska poniosła
        niepowetowaną stratę i zapłakała ........... Czci Twojej pamięci Robert [*]
        • Gość: tuna Re: Robert Dados nie żyje IP: *.ipt.aol.com 30.03.04, 18:00
          wielki talent.CKM wspolczujemy rodzinie i bliskim.[*]
          • Gość: Lukasz Re: Robert Dados nie żyje IP: *.rzeszow.net.pl 30.03.04, 20:13
            Szkoda Ze nikt Ci nie potrafil pomoc.
            Szkoda Czlowieka.
      • Gość: robbert Re: Robert Dados nie żyje IP: *.net / 80.51.249.* 30.03.04, 17:15
        Lublin Tatary (teraz Chełm)-[']['][']
      • Gość: Pogorzelski Re: Robert Dados nie żyje IP: *.proxy.aol.com 30.03.04, 17:39
        No co tu plakac ! do trzech razy sztuka ! przeciez on nas zwyczajnie olal !
        mial nas w dupie i caly zuzel! Mozna plakac po kim kto ginie w wypadku czy
        walce na torze Nie chcial zyc i udalo mu sie to za trzecim razem !Wspolczuje
        Rodzinie !
        • Gość: w.w. Toronto zegna Roberta Dadosa IP: *.tor.primus.ca 30.03.04, 19:07
          no i stalo sie..
          jak tu nie plakac???? to byl czlowiek ktory byl naprawde chory i nikt nie mogl
          mu pomoc! Dlaczego tego zrobil juz nigdy sie nie dowiemy niestety! Szkoda
          chlopaka bo mogl zdobyc wszystko! Nigdy nie zapomniemy R.Dadosa! Wyrazy
          wspolczucia dla rodziny a szczegolnie dla zony i synka!
      • Gość: gwalesa wielki smutek/ Bydgoszcz [*] IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.04, 18:26
        Czy żaden z klubów nie wpadł na to by skierować go do psychologa, jestem
        nadzwyczaj wkur....ny
      • jimmy1978 Re: Robert Dados nie żyje 30.03.04, 20:24
        "Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych."
        Nie jestem fanem żużla, ale i mnie dotknęła ta wielka tragedia. Pytanie:
        dlaczego On wybrał takie rozwiązanie, jest pytaniem, które już na zawsze
        pozostanie bez odpowiedzi. On wybrał swoją drogę i decyzję trzeba uszanować...
        Myślę, że pozostanie i będzie żył, w pamięci wielu osób...
        Wyrazy szacunku dla rodziny Roberta.
      • Gość: melon Lublin Re: Robert Dados nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 21:21
        Co ty Dadi narobiłeś...cześć Twej pamięci [*]
      • Gość: Linka Re: Robert Dados nie żyje IP: *.w / 62.233.155.* 30.03.04, 21:44
        Przykro sie dowiedziec o smierci Roberta ;( Szczere kondolencje dla rodziny...
        zapalmy dla Niego swieczke ['].... Zegnaj Robert.. bedziemy o Tobie pamietac...
      • Gość: tadeusz Re: Robert Dados nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 22:09
        do cholery gdzie byl lekarz psycholog to nie pierwszy raz chlopak mial problem
        i nikt n9ie mogl mu pomoc to tragedia starczylo porozmawiac nie o kasie ale o
        zyciu o jego prywatnych problemach o tym co czuje co niegra panie trenerze
        gdzie pan byl dla was tylko wynik a czlowiek tp ...
      • Gość: kibic włókniarza Re: Robert Dados nie żyje IP: *.euronet.net.pl 30.03.04, 22:13
        wraz z nim nie żyją już CI którzy mogli coś dla niego zrobić a nie zrobili nic!
        ludziom czasami trzeba pomóc nawet gdy tego nie chcą-kiedyś na pewno byliby
        wdzięczni KASA I WYNIKI TO NIE WSZYSTKO!
      • tadeuszbalcerowski Re: Robert Dados nie żyje 30.03.04, 22:17
        do cholery gdzie byl lekarz psycholog klubowy to nie pierwsz raz mial chlopak
        problem to tah trudno porozmawiac panie trenerze gdzie pan byl na pana miejscu
        niespalbym przez 365 dni w roku niezawsze pieniadz odgrywa glowna role
        wsoolczuje zonie ale to tylko slowa a bolesc pozostaje
      • Gość: realista Po kiego ch... piszecie mi o takich kretynach? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.04, 22:27
        Nie chcę tego czytać, gazeto - dosyć tego typu bredni. Wisielce i wariaci na
        jednym jadą wozie.
        • Gość: justinGRUDZIĄDZ Re: Po kiego ch... piszecie mi o takich kretynach IP: 195.136.126.* 30.03.04, 23:12
          człowieku, nie chcesz to nie czytaj, przecież nie musisz... GRUDZIĄDZ będzie
          zawsze pamiętał o Robercie, to był naprawdę KTOŚ...
        • Gość: w.w. Re: Po kiego ch... piszecie mi o takich kretynach IP: *.tor.primus.ca 30.03.04, 23:30
          gosciu jednym slowem jestes POJEBANY!!!
          nie chcesz nie czytaj kretynie!
          czlowiek umarl i to jest przykre!
          zazdrosc z twojej strony bo jak to zdechniesz to nikogo to nie bedzie
          obchdzilo.. a ze Dados byl kims to sie pisze o nim.
        • Gość: kibic Re: Po kiego ch... piszecie mi o takich kretynach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.04, 00:00
          A po kiego .... kretynie to czytasz. Tragedia pozostaje tragedią niezależnie od
          przyczyn, powodów lub przesłanek. Szkoda człowieka, chłopa, świetnego
          zawodnika. Współczucia dla najblizszej rodziny. Cześć Jego pamięci.
      • Gość: retret Re: Rretretretre Dados nretretie żyjeretret IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 30.03.04, 23:23
        retretretretre
      • Gość: BabyGirl Re: Robert Dados nie żyje IP: 213.195.180.* 30.03.04, 23:35
        Szczere kondolencje...to byl wielki czlowiek...
      • Gość: marta Re: Robert Dados nie żyje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.04, 00:18
        Bardzo współczuje rodzinie.Był wspaniałym sportowcem.Niestety przegrał walkę z
        chorobą.Cześć jego pamięci.
        Do Roberta!!!!Mam nadzieje,ze będzie Ci lepiej tam na górze.Szczerze Ci teg
        życzę.
      • Gość: psycholog pracuję z osobami chorymi psychicznie IP: *.kill.pl 31.03.04, 01:34
        i wiem, że wielu przeżywa tak ciężkie stany psychiczne, że chcą się uwolnić
        od męki, które przynosi im każdy dzień. dodatkowo nie jest im łatwo pogodzić sie
        z tym że mają "nie tak w głowie" oraz cierpią z powodu reakcji zdrowych na ich
        chorobę. przeważnie szybciej zrobią krzywdę sobie niż innym i są mniej
        agresywni od reszty społeczeństwa. wierzę że możemy im pomóc - także dzięki
        coraz lepszym lekom, ale równie ważne jest przyjazne traktowanie przez
        otoczenie... uczciwie mówiąc, czasem jednak nic nie jest w stanie pomóc -
        jeśli ktoś chce
        sobie zrobić krzywdę, to jeśli nie uda mu się za pierwszym i drugim razem,
        to za trzecim lub czwartym już nie znajdzie się nikt kto go odratuje...
        jestem zbudowany komentarzami do tej smutnej wiadomości, są życzliwe
        i z szacunkiem, jak rzadko na forach. pozdrawiam serdecznie autorów. czy
        Robertowi można było pomóc - nie wiem , ale wiem że można pomóc wielu
        ludziom, czasem po prostu zatrzymując się w tym szalonym, pomieszanym świecie
        i poświęcając chwilę uwagi drugiemu człowiekowi
      • Gość: PIOTR - WROCŁAW Re: Robert Dados nie żyje IP: *.zywiec.plusnet.pl 31.03.04, 10:21
        Bardzo jest mi ciężko że taki wielki talent a zarazem młody człowiek rezygnuje
        z życia. Miał wspaniałom technikę jazdy. Robercie nigdy Ciebie nie zapomnę !!!
        Moja córeczka do dziś ma Twoją czapeczkę którą jej dałeś osobiście.
        I nigdy nie spotkamy się we Wrocławiu przed myjką - ŻEGNAJ.
      • Gość: tomas21 Re: Robert Dados nie żyje IP: 150.254.89.* 31.03.04, 12:09
        Wielki hołd dla mistrza świata juniorów.Zapamiętałem Dadiego z meczu Stal
        Gorzów vs. Motor Lublin z 1995 roku. Robert zdobył wtedy bodajże 12 oczek w
        sześciu startach, co jak na juniora robilo wrażenie. Już wtedy byłem pewien ,
        że przed zawodnikiem z Lublina stoi otworem wielka kariera sportowa. Tak się
        stało już tzry lata pozniej. Dynamiczna sylwetka an motocyklu Roberta Dadosa na
        zawsze pozostanie w mojej pamięci.Wielki hołd dla czlowieka , który musial
        znależć sobie inne miejsce dla samego siebie.
      • Gość: Kibic z Torunia KS APATOR JEST Z TOBA! IP: *.petrus.com.pl 31.03.04, 13:41
        ROBERT BYLES WIELKI>
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka