Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jest fajnie

04.10.10, 15:10
    Mam tylko 3 drużyny i 120 straty do lidera.
    Ale bawię się przednio.
    Pozdrawiam miłośników zabawy nie zarabiania.
    Obserwuj wątek
      • ekstrakasa Re: Jest fajnie 06.10.10, 18:36
        Ja mam 1. drużynę i 83 punkty straty to lidera i cieszę się, że są osoby, które mają podobny stosunek do tej gry.
      • hawk24cmb Re: Jest fajnie 07.10.10, 13:45
        A ja mam 2 drużyny i 0 punktów straty do lidera :P. Przynajmniej do tej 8 kolejki obalona zostaje reguła, że im więcej drużyn tym większe szanse na zwycięstwo ;P. Ale myślę podobnie jak moi przedmówcy i również bawię się całkiem spoko.
        • 2second Re: Jest fajnie 07.10.10, 19:15
          Brawo hawk24cmb -dobrze napisałeś .Zwycięzca będzie jeden ,który wykaże się wiedzą i szczęściem a nie pisaniem bzdur na forum. Np. piszą że nie mogą sprawdzić twojej drużyny.
          • hawk24cmb Re: Jest fajnie 07.10.10, 22:19
            No o tym już pisałem w innym wątku. Nie wynajduje mojej drużyny opcja "Znajdź klub", gdyż ona wyszukuje tylko 10 ekip o danej nazwie. Akurat drużyny FC KABANY (z numerami na końcu) nie są moje, a tylko 10 z nich wynajduje (z tego co zauważyłem jest ich dużo więcej). Jeśli ktoś będzie tak bardzo zainteresowany sprawdzeniem mojej drużyny myślę, że i tak sobie poradzi w inny sposób :P. W związku z tym nie widzę sensu dorabiania sobie do tego ideologi przez co niektórych. Pozdrawiam Prezesów
            • akst1 Re: Jest fajnie 11.10.10, 14:27
              Dziwi to, że jeśli się wpisze dajmy na to FC KABANY, to wyskakują jakieś tam drużyny z numerkami na końcu. Jeśli tylko pojawia się 10 drużyn, to przede wszystkim powinna się wyświetlić ta z nazwą zasadniczą i bez dodatków. Dziwne.
            • cronecer Re: Jest fajnie 14.10.10, 11:03
              precz zludzmi o mentalnosci prezesa Fc Kabany,tacy ludzie zabijaja ta gre
      • legiata1 Re: Jest fajnie 12.10.10, 19:29
        Witam.
        Moje drużyny są dużo dalej ale może coś ugram w klasyfikacji miesiąca.
        Ta gra mi odpowiada i mam już dość narzekań prezesów na grę, przecież nikt nikogo nie zmusza do grania.
        Pozdrawiam.
        • akst1 Re: Jest fajnie 13.10.10, 17:47
          A mnie krew zalewa, gdy sobie pomyślę, że po zabraniu nagrody kolejki dwa razy w jednej rundzie byłem w kolejkach najlepszy i nic za to nie dostałem. Teraz już wobec faktu corocznego zmniejszanie puli nagród nie chodzi o mnie ani o moje wygrane. Ja się tylko pytam Agory, gdzie pieniądze za te SMS-y, skoro zabrano nawet nagrody za coś tak ważnego, jak wygranie kolejki. Kto na tym robi giszeft?
        • akst1 Re: Jest fajnie 14.10.10, 23:10
          Hej, legiata1, a może zabawa w piaskownicy też by Ci się spodobała? Gratuluję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka