Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ma być hala, nie Arena

IP: *.home.cgocable.net 12.10.10, 03:43
    A moze na terenach Warty Poznan ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: marynarz Re: Ma być hala, nie Arena IP: *.tdi.tktelekom.pl 12.10.10, 08:15
        hehe, no tak wybory się zbliżają więc zaczynają kity wciskać, poza tym to już strażacy tydzień temu pokazali że to bubel na swojej stronie konieclaniawody.pl - więc nie wiem czy to znowu nie kiełbasa wyborcza ze strony vice prezydenta
        • Gość: pikador Re: Ma być hala, nie Arena IP: *.89.103.28.static.crowley.pl 12.10.10, 11:11
          A mnie się wydaje,że wypowiedź Hinca ma też głębszy sens. Areny nie będziemy remontować,Spalona trybuna Energetyka nie będzie odbudowywana. Czyli jak dla mnie to jest "zaufany" inwestor,który chętnie na tym terenie walnie osiedle mieszkaniowe. Czyżby nazywał się Wechta ?
          • Gość: pan.zaskroniec Re: Ma być hala, nie Arena IP: 81.219.195.* 12.10.10, 19:19
            Ciepło, bo jeśli dobrze kojarzę to właśnie znany deweloper pan W. jest właścicielem gruntu u zbiegu Hetmańskiej i Dmowskiego.
      • Gość: realista Fuj, niesmaczne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.10.10, 20:53
        Co za śmierdząca kiełbasa wyborcza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka