Gość: Janior IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.04.04, 19:48 ale się wioska na mecz z Warszawą grzeje;-) Dla nas to jest jeden z 36 meczów ligowych, nic specjalnego. A Pyry czekają na to spotkanie od kilku miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: halski Janior:->www.dzieckowsieci.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 19:59 Osoby, które znają rodziców Janiora, proszę uprzejmie poinformować ich, iż ich syn spędza niekontrolowany czas w internecie. Zarówno Janiora jak i jego rodziców zachęcam do zapoznania się z treścią strony www.dzieckowsieci.pl - na której można znaleźć informacje, jak powinno się zachowywać w sieci i jakie niebezpieczeństwo ona niesie. Zatroskany użytkownik internetu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)Krzysiek(L) Re: Przed meczem Lech Poznań - Legia Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 20:32 Janior - dla nas to tez nie jest zwykly mecz, nie przesadzaj ! To jest mecz godnych siebie przeciwnikow - na boisku 2 zasluzone kluby, na trybunach po obu stronach najlepsi kibice. Oby wiecej takich meczy w lidze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atena Chciales powiedziec wioska jedzie do Poznania? IP: 207.109.138.* 01.04.04, 20:32 A z wioska - takie wiesniaki jak ty. Jak tam - sloma z cholewek wystaje czy juz wyjales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanblad Re: Przed meczem Lech Poznań - Legia Warszawa IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.04.04, 20:45 Akurat tylko czemu bilety rozeszły sie w godzine , chyba sam nie wiezysz w to co mowisz !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gen Re: Przed meczem Lech Poznań - Legia Warszawa IP: *.icpnet.pl 01.04.04, 20:51 No właśnie - zwykły mecz, na który 1100 biletów rozeszło się w mgnieniu oka. Tyle że Poznań potrafi się przyznać, że ten mecz ich interesuje, a z warszawiaka zawsze musi wyjść hipokryta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzybo Re: Przed meczem Lech Poznań - Legia Warszawa IP: *.icpnet.pl 01.04.04, 20:55 Janior, nie kompromituj stolicy. Jeśli się wypowiadasz w swoim imieniu, nie używaj formy NAS, bo nie masz prawa zabierać głosu w imieniu reszty kibiców warszawskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janior Janior przemówił po raz drugi IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.04.04, 21:31 Ale z was wszystkich ogórki;-) chciałem sobie z was trochę jaj w prima aprilis porobić, a wy tu w płacz wpadacie;-) Niech w sobotę wygra lepszy (czyli LE???) Pozdro dla kibiców z Wawy i Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
janior Re: Janior przemówił po raz drugi 02.04.04, 02:48 Wyżej wypowiadający się Janior to nie ja :-) A że wygra Legia ku rozpaczy 25 tys. kibiców to wie każde dziecko w sieci (i nie tylko tu) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukki Re: Przed meczem Lech Poznań - Legia Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 21:40 hej warszawka do zobaczenia w piekle , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukki Re: Przed meczem Lech Poznań - Legia Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 21:45 wioska zobaczy jak Poznań sie bawi będzie kocioł oj będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Przed meczem Lech Poznań - Legia Warszawa IP: *.dip.t-dialin.net 01.04.04, 21:49 janior masz klopoty z arytmetyka gdyz 13+13=26 a nie 36 jak podajesz,a tak nwiasem to warszawiakiem z ktorego pokolenia jestes z pierwszego czy tylko z drugiego Odpowiedz Link Zgłoś
roosvelt Ale... 02.04.04, 00:16 ...jako poznaniak (od niezliczonych pokoleń, dodajmy) dwóch rzeczy się obawiam: *porażki Lecha jako zdecydowanie mniej dojrzałej drużyny *bijatyk wywołanych, z całym szacunkiem dla kibiców Legii, przez przyjezdnych. Tak to już jest, że przyjezdni wszczynają burdy, bo to nie ich stadion, nie ich miasto, a do tego na wyjazdy jeżdżą najbardziej hardzi ze wszystkich. Cztery lata temu, kiedy ostatni raz kibice Legii byli w Poznaniu, u nas już była mniej więcej kultura na trybunach, ale burdy, sprowokowane przez warszawiaków, i tak miały miejsce. Swoją drogą stawiam 2:2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myamoto Re: Ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 10:51 Faworytem tego meczu jest bezsprzecznie Legia. Jeśli nie wygr atego meczu bedzia to sensacja. Wystarczy zaobaczyć tabelę i różnicę przynajmniej klasy jaka dzieli oba zespoły. Lech jes w kiepskiej formie, cudem uratowany remis z Płockiem, który zremisowął ze słabiutką Polnią mówi sam za siebie. Obrona odsyłam do tabeli, wystarczy porównac liczbe straconych goli. Pomoc Legia ma najlepszą w lidze. Atak Sagan - Włodarczyk jest bardzo mocny. Stawiam na łatwe zwyciestwo Legii 3-1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rataj Re: Przed meczem Lech Poznań - Legia Warszawa IP: 217.153.71.* 02.04.04, 10:51 > Dla nas to jest jeden z 36 meczów ligowych, nic specjalnego. Jeden z takich jak Legia - Polonez W-wa, Legia Okęcie... ... za takie mecze to PZPN nawet wam punktow w tabeli nie dopisze :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krys Re: Przed meczem Lech Poznań - Legia Warszawa IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.04, 12:07 To ciekawe dlaczego w Warszawie nie można było po dwóch godzinach dostać na ten mecz biletów...A sprzedano ponad tysiąć. Odpowiedz Link Zgłoś
krystianprzy Re: Przed meczem Lech Poznań - Legia Warszawa 02.04.04, 12:08 To ciekawe dlaczego kibice Legii skarżyli się wczoraj że po dwóch godzinach sprzedaży nie mogli już dostać biletów na ten mecz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eric Re: Przed meczem Lech Poznań - Legia Warszawa IP: 195.20.110.* 02.04.04, 13:11 tak się właśnie zastanawiam nad wynikiem - normalnie faworytem i to zdecydowanym byłaby legia i powinna gładko wygrać 2-3 bramkami. tylko, że to jednak nie jest zwykły mecz. to chyba nawet więcej niż derby. przynajmniej tak to wygląda ze strony poznańskiej. będą walczyć do upadłego, to pewne. tylko czy wystarczy sił i umiejętności?? chyba jednak nie - 1:2 dla warszawiaków. taka jest moja opinia jako postronnego obserwatora. pozdrawiam HEJ ŚLĄSK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adieu Re: Przed meczem Lech Poznań - Legia Warszawa IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.04.04, 13:57 HAHAHA prawda jest taka że przygotowaliśmy dla 1100 wieśniaków specjalną klatkę... Atak pozatym to ostatniop byłem w Wawie i powiem wam że więcej tam azjatów niż europejczyków..... jedynem byłem JA!! HEHEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keano nie ma sie co zgrzewać IP: 212.244.39.* 02.04.04, 14:12 ile to już razy "wielki" mecz miał być? Z amica też miał być wielki...Atmosfere stworzymy - jako kibice jesteśmy najlepsi w Polsce. Ale na wielki mecz nie liczę. Kiedy zagraliśmy dobry mecz przeciw solidnej drużynie? Więc skąd niby nagła zmiana? Piłkarze i trener mogą sie nadymać ale w piłke w tydzień grać sie nie nauczą. niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasco JUż NIE GADAJ BZDUR I SIE CZASEM POMYSL! IP: 213.199.217.* 02.04.04, 14:33 DO Janiora: Na ten mecz grzeje sie cala Polska i kazdy by go chcial zobaczyc, ale pewnie tak jak i Ty, wiekszosc nie bedzie miala tej szansy by go na zywo obejrzec. I nie wypowiadaj sie za innych bo ty nie stanowisz calej Warszawy, bo jak wynika z wypowiedzi na roznych forum, to zainteresowanie ze "wspaniales" stolicy jest i tym meczem. I na pewno nie jest ono rownorzedne z zainteresowaniem innymi meczami. Wiec lepiej nie wypowiadaj sie wiecej bo szkoda w ogole oczu na takie wypowiedzi jak Twoje. PS: teraz juz wiem skad jest ta "inteligencja" polska ktora bedzie glosowala na Leppera. POZDRO prawdziwych kibicow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasco HEHE, MIALO BYC I CZASEM POMYSL :D IP: 213.199.217.* 02.04.04, 14:35 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Kmioty z Warszawy! IP: *.um.poznan.pl 02.04.04, 14:54 Chciałeś powiedzieć, że wiocha przyjeżdża do prastarej polskiej stolicy i kolebki polskiej państwowości. W tym zaś okresie W-wa nawet wioską nie była! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bez kompleksów Re: Kmioty z Warszawy! IP: *.polymus.pl / *.polymus.pl 02.04.04, 16:22 Poznań prastarą stolicą Polski?...hm... albo ja nie uwazalem na lekcjach historii albo Poznań nigdy nie był stolicą Polski. Drogi ~m, czy w urzędzie miasta Poznania wszyscy tacy niedouczeni pracuja? Może jakieś korepetycje z historii Polski by sie przydały. Służę pomocą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mukatan Re: Kmioty z Warszawy! IP: *.rev.stofanet.dk 02.04.04, 23:18 nie dokonca - Poznan, co potwierdzaja najnowsze badania archeologiczne na Ostrowie Tumskim (przeczytaj sobie "Newsweeka") BYL stolica Polski za Mieszka I, tj. byl grodem w ktorym rezydowal wladca (tak samo jak Giecz, a potem Gniezno). X wiek sie klania - i zapraszam do szerszego spojrzenia ponad podreczniki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achu Re: Kmioty z Warszawy! IP: *.icpnet.pl 03.04.04, 14:34 Więcej powiem: Poznań wg. najnowszych ( z zeszłego roku ) badań archeologicznych to na 90% miejsce Chrztu Polski!!! (wykopano ogromną chrzcielnicę ) Czuj duch!! Niech zwycięża LECH! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiw30 Re: Przed meczem Lech Poznań - Legia Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 18:27 Mam wrodzoną intuicję,wiem że to będzie mecz którego będziemy długo pamiętać.I Lech zwycięży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iron Re: Przed meczem Lech Poznań - Legia Warszawa IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 02.04.04, 18:34 tak wioska jak Warszawa to jeszcze dlugo nie bedzie miala tylu kibicow na swoim stadionie ;) i to jakich kibicow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Przed meczem Lech Poznań - Legia Warszawa IP: *.orbis.pl 02.04.04, 21:08 To będzie mecz 2 drużyn,które mają najlepszych kibiców w Polsce.Jestem z Warszawy i wcale nie uważam,że Poznań to wioska.Klub z taką widownią powinien walczyć o mistrzostwo,a nie bronić się przed spadkiem!Szkoda,że Kulczyk nie chce zainwestować w Lecha.To będzie arcyciekawy mecz,niech zwycięży lepszy! Odpowiedz Link Zgłoś