Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

>wyniki wyników

12.10.10, 23:12
    Jeden meczyk wiele pozmieniać nie mógł:
    img510.imageshack.us/f/typy24.png/
    Z podziękowaniem wszystkim za zabawę. Troszkę 'rozpi...' był w tym sezonie, takiego bajzlu w terminarzu chyba jeszcze nigdy nie było. Na pewno wpłynęło to na moje chaotyczne poczynania i na frekwencję w typowaniu. Niemniej i tak nas sporo zostało prawie do samego końca, za co wytrwałym przybijam piąteczkę :)
    Z pozdrowieniem!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Harek Re: >wyniki wyników IP: *.chelmno.mm.pl 13.10.10, 10:00
        Również dziękuję za wspaniałą i emocjonującą zabawę. Pierwszy raz udało mi się typować do końca sezonu, i gdyby nie ta nieszczęstna przedostatnia kolejka skończyłbym na podium, ale jak ktoś jednocześnie studiuje i jeździ na GP to tak jest:P Miejmy nadzieję że za rok pogoda będzie łaskawsza, co przełoży się na frekwencję. Jeszcze raz wielkie dzięki za zabawę!
        P.S. jakieś nagrody...:P??
      • buraczek54 Re: >wyniki wyników 13.10.10, 14:27
        WIELKIE DZIĘKI KOLEDZE KOLABOR86
        za prowadzenie ,za podliczanie tego ,za ogarnięcie wszystkiego a nie było to łatwe gdyż bałagan w rozgrywkach był wielki przez cały sezon - poświęcił wiele swojego cennego czasu,jeszcze raz dzięki .Dziękuję wszystkim uczestnikom za typowanie i świetną zabawę,gratuluję zwycięzcom,
        żegnajcie do następnego sezonu.
      • czefan Re: >wyniki wyników 13.10.10, 23:37
        Gratulacje dla zwycięzcy i całej trójki na pudle, do którego zabrakło mi jednego punktu. Ciekawe, że w tym roku małe punkty nie decydowały o kolejności.
        Przede wszystkim WIELKIE podziękowanie dla organizatora wspólnej super zabawy.
        Pozdrawiam.
        • Gość: juhas Re: >wyniki wyników IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.10, 21:21
          A jo wom powiem co gdyby nie końtrowersyjne decyzje kolabora na starcie i niesłuszne odebranie mi cennych punktów co wpłynęło na moją psychikę i w konsekwencji na nierówną formę, to jo juhas byłbych w czołówce. Tym niemniej szacun dla kolabora (i dla Bacy). Hej.
        • kolabor86 Re: >wyniki wyników 29.10.10, 13:50
          O kurczaki, sorkencja. Jakoś mi umknęło to. Śpieszę z wyjaśnieniami, że małe punkty decydowały o kolejności tylko w pierwszej odsłonie zabawy. Teraz już chyba szósta była, więc od pięciu lat już to nie działa :) Szkoda, że akurat tak dla Ciebie wyszło z klasyfikacją, ale walkę o trójkę stoczyliście przednią :)
          Z pozdrowieniem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka