ossey 15.03.08, 16:42 Prezydentem Zjednoczonej Europy Wojskiem Europejskim Policja Europy Silnym o duzych uprawnieniach rzadem Europy Wspolna polityka gospodarcza , zagraniczna...innymi slowy. Czy jestes za Super Panstwem Europa....ja jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etta2 Re: Czy jestes za.... 15.03.08, 16:44 Jestem ZA tym, by osły nie zawracały nam gitary pierdołami. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: To sa pierdoly 15.03.08, 16:46 W tym kierunku ewoluje UE....wiec zamiast pisac dyrdymaly napisz czy jestes za czy przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Czy jestes za.... 15.03.08, 16:46 i... paszportem z logo UE bez wpisanego miejsca urodzenia, zameldowania i podanej narodowości. Wtedy wreszcie będzie można poczuć się wolnym człowiekiem. Oczywiście, że jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Wstydzisz sie swojej narodowosci? 15.03.08, 16:55 Czy bycie tym czym jestes i miejsce twego urodzenia ogranicza twoja wolnosc.... Mysle ze masz powazne problemy ze swoja osobowoscia i jestes czlowiekim o dosc niskim poczuciu swojej wartosci. Zwalsz sowje niepowodzenia na bycie tym czym jestes....wiecej optymizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Wstydzisz sie swojej narodowosci? 15.03.08, 17:05 Nie widzę powodu do manifestowania narodowości. Po prostu uważam, że w zjednoczonej Europie w bazach danych nie powinno być rekordu pod tytułem narodowość. Jest to zbędne kryterium sortowania danych. Gdyby na przykład rejestracje samochodowe były jednolite w całej Europie i pozbawione literek wskazujących na kraj zarejestrowania, wielu Polaków uniknęłoby agresji ze strony niemieckich nazistów. Patriotyzmu od nazizmu praktycznie oddzielić się nie da. Nie zależy mi, by ktoś mnie podziwiał za to, że jestem Polakiem, ale wolałbym, by mi też za to nie nakopał. Chcę reprezentować siebie, a nie jakąś nację. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Jesli patriotyzmu nie da sie 15.03.08, 17:20 odzielic wg ciebie od nazizmu...to internacjonalizmu nie da sie oddzielic od komunizmu. Mozesz wybrac: komunizm czy nazizm? Odpowiedz Link Zgłoś
cebulowa_republika Policjant ? 15.03.08, 17:08 Cytuj wszystkie potencjalne "zdobycze UE", a nie tylko "silowe" Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Policjant ? 15.03.08, 17:17 To juz mniej ciekawe...ale np wzorem niektorych panstw mozna wprowadzic podatek na Kosciol. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Policjant ? 15.03.08, 17:19 cebulowa_republika napisała: > Cytuj wszystkie potencjalne "zdobycze UE", a nie tylko "silowe" czyli - skrobanki na gwizdek ,jestem za - małżeństwo jarka z jarkiem ,jestem za - eutanazja ,jestem za - kk na śmietnik ,jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Policjant ? 15.03.08, 17:24 A za podatkiem na Kosciol?...jest on dosc powszechny w Europie. Musisz tez wiedzie ze szkoly katolickie naleza do szkol elitarnych a dostac sie tam jest bardzo trudno. Odpowiedz Link Zgłoś