Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Grand Prix Brazylii. Dublet Red Bulla, Kubica d...

IP: 217.17.37.* 07.11.10, 23:16
    Team Renault i sam Kubica są średniakami. Przestałem to oglądać w TV.
    Co trzeci kierowca to Niemiec. Nie trawię zawodów o mistrzostwo Niemiec.
    Siatkarze i siatkarki średniakami. Zobaczymy co ze szczy-piorniakami . Na razie podziękowałem za Polsat.
    Poziom klubowej piłki kopanej trochę się podniósł , 6 nowych stadionów. W budowie następnych 3. Przeprosiłem się z Cyferką. Bulba.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ja Grand Prix Brazylii. Dublet Red Bulla, Kubica d... IP: 91.193.160.* 07.11.10, 23:19
        Red Bull przegra mistrzostwo przez własną głupotę, tzn przez brak wskazania lidera zespołu. Webber z Vettelem odbierają sobie wzajemnie punkty, a gdzie dwóch się bije, tam trzeci(Alonso) korzysta...
        O Ferrari nie będę pisał bo wiadomo kto tam jest nr 1, ale gdy w którymś wyścigu Button zaczął kozaczyć czyli niebezpiecznie naciskać Hamiltona, szefostwo McLarena w mig "postawiło" go do pionu...
      • ant44 Grand Prix Brazylii. Dublet Red Bulla, Kubica d... 08.11.10, 00:53
        walą mnie szofery i wszelkiej inkszej maści sportowniki-pasożytniki, a najbardziej mi żal żalosnych ich kibicowników.
      • Gość: wb Pit stopy Rosberga IP: 62.29.169.* 08.11.10, 07:19
        Moze mi ktos wyjasnic jakim cudem Rosberg nie stracił ani jednej pozycji zjezdzajac kilka razy do pit stopu w czasie neutralizacji??
        • manhu Re: Pit stopy Rosberga 08.11.10, 13:21
          Bo nie miał limitu prędkości, a ci z przodu mieli, hamował ich SC, wtedy da się dużo odrobić, nie wiem ile, ale ze 40-50 sekund (bo tak wolno jedzie ślimak SC).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka