Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

HUTNIK NOWA HUTA !!!!!!!!!

IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 09.04.04, 23:12
    Najlepszy klub w Krakowie to HUTNIK ,choć urzędasy z rady miasta chcą
    stadioniki pobudować tylko żydkom i psiarni.
    Obserwuj wątek
      • Gość: SEVEN Re: HUTNIK NOWA HUTA !!!!!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 23:53
        he, he, he, hutnik nowa huta? przeniescie sie od razu do niepolomic, jak sie krakow w nazwie
        nie podoba - a "zydki i psiarnia" maja was centralnie w ... po tej jakze wymyslnej prowokacji
        • peteen Re: HUTNIK NOWA HUTA !!!!!!!!! 10.04.04, 11:36
          no, ja pamiętsm nie tak odległe czasy, kiedy hutnik napędził trochę stracha as
          monaco z najwiekszymi dzisiejszymi gwiazdami futbolu w składzie, pamiętam też
          czas, kiedy w tabeli II ligi podawało sie jak byk hutnik nowa huta (bo skoro
          może być ks grzegórzki kraków...), chyba że masz coś, młodzieńcze, do tej
          dzielnicy naszego miasta...
          a że chłopię w pierwszym poście głupie, to zupełnie inna sprawa...
          • Gość: 7 Re: HUTNIK NOWA HUTA !!!!!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 12:32
            hue hue, skad wiedzialem, ze odpiszesz?;)))
            ja tez pamietam mecze z as monaco /wbrew pozorom/, ale to bylo dawno i niepredko sie
            powtorzy, choc byloby fajnie miec 3 druzyny pierwszoligowe w miescie..
            • Gość: Razorfan Pytanie do Krakowiakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 12:43
              Mam pytanie. JAk mniej wiecej w grodzie Kraka rozkladaja sie futbolowe
              sympatie? No i jak jest z Nowa Huta? Znajomy z Krakowa mowil mi ze czesto
              sympatie tej dzielnicy przenosza sie na aktualnie najsilniejsza druzyne.
              • peteen jest tak: 11.04.04, 12:15
                1. wisła, 2. cracovia, 3. hutnik - reszta właściwie sie nie liczy...
                poszczególne dzielnice, albo osiedla udają, że kibicuja swojej drużynie i walą
                w morde kibiców z innej dzielnicy, czasem pytając wczesniej o preferencje
                futbolowe...
                ja od zawsze kibicuję wandzie, która wychowała juz i a.iwana, i koźmińskiego, i
                bukalskiego, a i w mordę za kibicowanie jej trudno dostać, co najwyżej
                napastnicy popłaczą się ze śmiechu...
                • tuzin_cwks Re: jest tak: 11.04.04, 19:33
                  Wanda Krakow - Polska dla Polakow!
                  • peteen co prawda nie rozumiem... 11.04.04, 21:39
                    ale masz wyjątkowo obrzydliwy nick...

ps. wanda nowa huta
                  • Gość: Huta Re: jest tak: IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 11.04.04, 22:02
                    Tuzin to jest forum sportowe. "Polska dla Polaków" to forum polityka.
                    • tuzin_cwks oj dzieci dzieci ;) [nt] 11.04.04, 22:47
                      • peteen dziadku, drogi dziadku... ;c) n/t 11.04.04, 22:56

• Gość: Krak Re: dziadku, drogi dziadku... ;c) n/t IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.04, 22:20
                          Beretka i gumowe buty otochlopak z Nowej Huty
      • Gość: Huta Re: HUTNIK NOWA HUTA !!!!!!!!! IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 27.04.04, 09:39
        HUTNIK Nowa Huta - Wisła Kraków 2 : 0 !!!!!!
        • peteen Re: HUTNIK NOWA HUTA !!!!!!!!! 27.04.04, 09:46
          a wczoraj przeczytałem w przekroju z 1960 roku, że hutnik był najbardziej
          inteligencką drużyną w kraju, sami inżynierowie i lekazre w składzie...
          niestety po bezbramkowym barażu o wejście do II ligi z arka gdynia - przegrał
          po losowaniu monetą...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka