Gość: Huta IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 09.04.04, 23:12 Najlepszy klub w Krakowie to HUTNIK ,choć urzędasy z rady miasta chcą stadioniki pobudować tylko żydkom i psiarni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SEVEN Re: HUTNIK NOWA HUTA !!!!!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 23:53 he, he, he, hutnik nowa huta? przeniescie sie od razu do niepolomic, jak sie krakow w nazwie nie podoba - a "zydki i psiarnia" maja was centralnie w ... po tej jakze wymyslnej prowokacji Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: HUTNIK NOWA HUTA !!!!!!!!! 10.04.04, 11:36 no, ja pamiętsm nie tak odległe czasy, kiedy hutnik napędził trochę stracha as monaco z najwiekszymi dzisiejszymi gwiazdami futbolu w składzie, pamiętam też czas, kiedy w tabeli II ligi podawało sie jak byk hutnik nowa huta (bo skoro może być ks grzegórzki kraków...), chyba że masz coś, młodzieńcze, do tej dzielnicy naszego miasta... a że chłopię w pierwszym poście głupie, to zupełnie inna sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: HUTNIK NOWA HUTA !!!!!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 12:32 hue hue, skad wiedzialem, ze odpiszesz?;))) ja tez pamietam mecze z as monaco /wbrew pozorom/, ale to bylo dawno i niepredko sie powtorzy, choc byloby fajnie miec 3 druzyny pierwszoligowe w miescie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorfan Pytanie do Krakowiakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 12:43 Mam pytanie. JAk mniej wiecej w grodzie Kraka rozkladaja sie futbolowe sympatie? No i jak jest z Nowa Huta? Znajomy z Krakowa mowil mi ze czesto sympatie tej dzielnicy przenosza sie na aktualnie najsilniejsza druzyne. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen jest tak: 11.04.04, 12:15 1. wisła, 2. cracovia, 3. hutnik - reszta właściwie sie nie liczy... poszczególne dzielnice, albo osiedla udają, że kibicuja swojej drużynie i walą w morde kibiców z innej dzielnicy, czasem pytając wczesniej o preferencje futbolowe... ja od zawsze kibicuję wandzie, która wychowała juz i a.iwana, i koźmińskiego, i bukalskiego, a i w mordę za kibicowanie jej trudno dostać, co najwyżej napastnicy popłaczą się ze śmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen co prawda nie rozumiem... 11.04.04, 21:39 ale masz wyjątkowo obrzydliwy nick... ps. wanda nowa huta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Huta Re: jest tak: IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 11.04.04, 22:02 Tuzin to jest forum sportowe. "Polska dla Polaków" to forum polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krak Re: dziadku, drogi dziadku... ;c) n/t IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.04, 22:20 Beretka i gumowe buty otochlopak z Nowej Huty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Huta Re: HUTNIK NOWA HUTA !!!!!!!!! IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 27.04.04, 09:39 HUTNIK Nowa Huta - Wisła Kraków 2 : 0 !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: HUTNIK NOWA HUTA !!!!!!!!! 27.04.04, 09:46 a wczoraj przeczytałem w przekroju z 1960 roku, że hutnik był najbardziej inteligencką drużyną w kraju, sami inżynierowie i lekazre w składzie... niestety po bezbramkowym barażu o wejście do II ligi z arka gdynia - przegrał po losowaniu monetą... Odpowiedz Link Zgłoś