Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Manchester United - Arsenal

IP: 80.54.134.* 12.12.10, 10:11
    Manchester powinien to wygrać 3;0.trzy bramki strzeli Wayne Rooney.
    Obserwuj wątek
      • Gość: TheGunners! Re: Manchester United - Arsenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.10, 21:36
        Ta jasne jak Man udt. dostanie w dupe jak nie wiem. Mistrz wraca do Londynu. Tylko że nie do Chelsea ale tym razem do Arsenalu!
      • Gość: Kanonier Re: Manchester United - Arsenal IP: *.wilan.pl 13.12.10, 07:28
        Haha, Arsenal wygra 2-1, strzeli Nasri i Van Persie
        • Gość: Kusnier Re: Manchester United - Arsenal IP: 89.242.39.* 13.12.10, 19:46
          Ja mysle ze szczesny dorzuci swoje pare groszy i przypieczetuje mecz golem. A tak na powaznie to mozna to gdzies na necie ogladac?
      • Gość: ywsu Re: Manchester United - Arsenal IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.10, 20:01
        Tia..pffff......już widze jak strzela te bramki...buahhahaha!!! Tak samo jak nastrzelał goli na mistrzostwach świata, nie?! BUAHHAHAHAHHA!!! Nie rozśmieszaj mnie. Chyba jak zagrasz sobie na konsolce to strzeli trzy gole i to na amatorze. Bałwan.
      • Gość: xxx ;p Manchester United - Arsenal na jakim kanale ? IP: *.209.38.84.otvk.pl 13.12.10, 20:05
        lub kanałach mogą być polskie i zagraniczne
        • Gość: addam Re: Manchester United - Arsenal na jakim kanale ? IP: *.tvkstella.pl 13.12.10, 22:30
          tvp 2
      • Gość: wesoły Manchester United - Arsenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 20:07
        okazuje się ze w podstawie wychodzą i kuszczak i szczęsny
        • Gość: aaa Re: Manchester United - Arsenal IP: *.itime.pl 13.12.10, 20:24
          na jakiej stronce bedzie mozna obejrzec? z góry dzieki :)
          • Gość: d7d Re: Manchester United - Arsenal IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 13.12.10, 22:06
            pichichi-tv.blogspot.com/2010/12/live-stream-manchester-united-vs_13.html
          • Gość: p2pTV Re: Manchester United - Arsenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.10, 01:39
            soccer-live.pl tu jest wszystko w zasadzie online, pozdro
      • Gość: piter Manchester United - Arsenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 20:46
        chyba kolega marzy MU 0:3 ARS
      • Gość: gość Manchester United - Arsenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 21:16
        manu przegra Arsenal ich o kelpie 2:0 po bramce Nasrieg'o i Chamaka
      • Gość: gość Manchester United - Arsenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 21:17
        da sie jakoś obejrzec ten mecz w necie ????
      • Gość: e-uefa.pl Video relacja na www.e-uefa.pl ! zapraszamy! IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.10, 21:53
        VIDEO RELACJA NA WWW.E-UEFA.PL ! ZAPRASZAMY!
      • Gość: michal Re: Manchester United - Arsenal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.10, 22:13
        dobra przestań roney to cienias tak samo jak inni tylkko nani jest dobry z manchastaru arsenal jest lepszy i prezentuje wyzszy poziom i ładniej potrafif grac piłka odgrywac kontraataki i ich defensywa dobrze pracuje razem z obrpną i atakiem i warsenalu broni szczęsny i fabian,
        no i poza tym fanregas nasri czy maruane chamach.wogole arsenal rządzi a manchaster błądzi niech ronay lepiej zejdzie z boiska bo tylko upprzyksza każdemu gre
        ARSENAL!!!!!!!!!!!
      • Gość: gregor Manchester United - Arsenal IP: *.range213-122.btcentralplus.com 13.12.10, 22:14
        Gowno mnie obchodzi ten mecz! Wojtek jest dzis dla mnie numerem 1. Wiem ze jesli zdrowie go nie opusci to bedzie bramkarzem najlepszym na swiecie ! TYLKO BARCELONA
      • Gość: pavelw Zobacz bramki z meczu www.meczetv.pl IP: *.vlan395.dengo.lubman.net.pl 13.12.10, 22:25
        Tekst linka
      • Gość: histamina Manchester United - Arsenal IP: *.wroclaw.vectranet.pl 13.12.10, 22:29
        Nie moge z polskich "ultras" zachodnich klubów i ich śmiesznych flejmów. Nie chciało się im czekać aż polskie kluby coś będą grały, to se każdy kajtek wybrał jakiś klub z lig wielkiej czwórki i takie ofary galacticos, messiego, kryśki czy 3 mistrzostw arsenalu wydrapują sobie oczy robiąc z siebie pośmiewisko. Polak mówiący o barcelonie czy jakichś tam realach "nasi: jest dla mnie takim ćwokiem, że brak mi słów. Ciekawy tylko jestem, gdzie byście się schowali jakby jakiś real czy barca spadły na 3 lata do 2 ligi? Tylko wy wiecie, że nie spadną i takie właśnie wasze kibicowanie - asekuranctwo i trociny. Wielka mi fakin sztuka udawać socios i się cieszyć, że kruwa "nasi" ciągle wygrywają.
      • Gość: ytq I gdzie te 3 bramki Rooneya, błazny? IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.10, 22:42
        Nawet karniaka nie umie strzelić a co dopiero trzy bramki z gry. Błazny. Tak samo jak na MŚ. Miał być wielkim królem strzelców a jednej papki nie strzelił. Walcie sie.
      • Gość: eeee ale żałosna kopanina, nie da się tego oglądać. IP: *.rev.pro-internet.pl 13.12.10, 22:53
        szczęsny dobrze broni. ale ogólnie widowisko na poziomie 1-wszej ligi polskiej.
      • Gość: e-uefa.pl Bramki i najciekawsze sytuacje na www.e-uefa.pl IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.10, 23:09
        BRAMKI I NAJCIEKAWSZE SYTUACJE NA WWW.E-UEFA.PL
      • Gość: żal mi was Manchester United - Arsenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 23:11
        żal mi was. te przepychanki slowne czy rooney strzeli 5 czy 10 bramek, w dupie ma wasze zdanie zapewne, a kazdy się podnieca jakby conajmniej widział go na żywo na oczy. I te teksty na poziomie 14-latków. Popieram przedmówcę, tacy z was kibice, że jakby ktorykolwiek z tych klubów spadł ze swojej 1 ligi, to znaleźlibyście sobie inny i wydrapywali sobie oczy o niego. Wielkie cwaniactwo przez internet, a 90 % z piszących te inteligentne wypowiedzi nie było nigdy na meczu i pewnie nigdy nie będą, jedyne co wam zostanie to wielki komentarz w domu przed telewizorem i na jakims forum. Żenujące. Pozdrawiam ludzi mających olej w głowie, a reszcie życzę powrotu do zdrowia psychicznego.
        • Gość: socios Re: Manchester United - Arsenal IP: *.net.autocom.pl 14.12.10, 03:06
          To już nie ta liga angielska co była.
          Niegdyś miałem duży zarzut do największych angielskich drużyn, że u siebie w lidze grają porywająco, akcja za akcję, zaś w LM ustawiają autobus w bramce i nie ruszą poza linię środkową.
          Może to duch Mourinho, ale ustawienie 6-3-1 zaczyna się niestety pojawiać nawet w tak niegdyś ofensywnej drużynie jak MU. Dotychczas oglądałem Premiership dla dynamiki (4 akcje w minutę, po 2 na drużynę), teraz z wolna daję sobie spokój...
      • radziop88 Manchester United - Arsenal 13.12.10, 23:24
        Galeria z meczu: redlog.pl/galeria/id/98/

Bramka i opis spotkania: redlog.pl/2010/12/13/wideo-z-meczu-manchester-united-arsenal-londyn-2/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka