gatta13 14.04.04, 18:40 <a href="http://www.globalsnookercentre.co.uk/files/Players/Global_Europe/Global_Poland/pol_rafal_jewtuch.htm">swego nie znacie</a> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gatta13 Re: Cudze chwalicie... 14.04.04, 18:40 Nie wyszło, no. www.globalsnookercentre.co.uk/files/Players/Global_Europe/Global_Poland/pol_rafal_jewtuch.htm Odpowiedz Link Zgłoś
fabiana Re: Cudze chwalicie... 14.04.04, 18:44 Wow ;) tylko co to za data urodzenia: 0??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Cudze chwalicie... 14.04.04, 19:46 No no ;)))) To już Lilipiec wie, po kogo ma uderzać po autograf (dla mnie, jeśli dla siebie nie chce ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jewta Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 00:31 bylem pelen nadziei ze ta chwila ngdy nie nadejdzie. urodziny mam w sobote wiec komentowac nie mam zamiaru:) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 08:36 jewta napisał: > bylem pelen nadziei ze ta chwila ngdy nie nadejdzie. > urodziny mam w sobote wiec komentowac nie mam zamiaru:) Aha! Szykuje się imprezka. I to nawet podwójna, bo ktoś z tego forum ma urodziny w niedzielę! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lilipiec Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 09:37 gawronka napisała: > jewta napisał: > > > bylem pelen nadziei ze ta chwila ngdy nie nadejdzie. > > urodziny mam w sobote wiec komentowac nie mam zamiaru:) > > Aha! Szykuje się imprezka. I to nawet podwójna, bo ktoś z tego forum ma > urodziny w niedzielę! :)))) :D Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 10:03 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ( czego można chcieć więcej, no może zwycięstwa R O'S ) Odpowiedz Link Zgłoś
jewta Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 11:28 lilipiec , a które jesli można spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 11:36 Szanowny R.J. jeśli tam jeszcze jesteś to czy ty czasem sprawdzasz własną pocztę ?????????? ( potwór ze mnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
jewta Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 11:45 dorota_snooker napisała: > Szanowny R.J. jeśli tam jeszcze jesteś to czy ty czasem sprawdzasz własną > pocztę ?????????? > ( potwór ze mnie ) Szanowna D.S. Jestem jeszcze i zaraz sprawdzę własną pocztę. (nie taki straszny:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 11:48 To śmieszne ale rzeczywiście jestem D.S. ( nie tylko snookerowo, sama bym na to lepiej nie wpadła ) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 11:45 jewta napisał: > lilipiec , a które jesli można spytać? Na pewno młodszy od ciebie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jewta Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 11:50 gawronka napisała: > jewta napisał: > > > lilipiec , a które jesli można spytać? > > Na pewno młodszy od ciebie ;P Gawronka, poznałaś po charakterze pisma??? Odpowiedz Link Zgłoś
lilipiec Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 13:09 jewta napisał: > gawronka napisała: > > > jewta napisał: > > > > > lilipiec , a które jesli można spytać? > > > > Na pewno młodszy od ciebie ;P W niedzielę będzie break 25, but I keep on punching :D Odpowiedz Link Zgłoś
lilipiec Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 13:11 lilipiec napisał: > jewta napisał: > > > gawronka napisała: > > > > > jewta napisał: > > > > > > > lilipiec , a które jesli można spytać? > > > > > > Na pewno młodszy od ciebie ;P > > W niedzielę będzie break 25, but I keep on punching :D Czyżbym walnął tysięcznego posta? Suuuuper! (przepraszam Gawronko - 1024 = 2^10 może być twój ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 13:55 Potraktuj ten tysiąc jako prezent urodzinowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 13:56 jewta napisał: > > Gawronka, poznałaś po charakterze pisma??? > Po głosie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jewta Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 14:12 gawronka napisała: > jewta napisał: > > > > Gawronka, poznałaś po charakterze pisma??? > > > > Po głosie... to ile obstawiasz... po głosie...? :) > ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 14:18 jewta napisał: > gawronka napisała: > > > jewta napisał: > > > > > > Gawronka, poznałaś po charakterze pisma??? > > > > > > > Po głosie... > > to ile obstawiasz... po głosie...? > :) > > ;) > > Hmmm... 35? (+-2) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 15:45 gawronka napisała: > Hmmm... 35? > (+-2) > Oooops, chyba się naraziłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 16:58 przecież wiem. Miałam napisac 28, tylko mi się palce omsknęły... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jewta Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 17:18 gawronka napisała: > przecież wiem. Miałam napisac 28, tylko mi się palce omsknęły... > ;) pudło Odpowiedz Link Zgłoś
jewta Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 18:09 fabiana napisała: > No to ja sprobuje...30? ;) jeszcze 2 dni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fabiana Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 18:14 Czyzbym zgadla??? Jednak jestem genialna! ;))) w zamian oczekuje od soboty takiego jak zawsze komentarza ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fabiana Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 18:15 Pomylilam sie o 2 dni ale to sie chyba nie liczy... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jewta Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 18:18 w sobotę moja droga mam wolne!!! bede dopiero w pon. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiana Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 18:21 Zaluje...ale Przemek bedzie? I tak najwieksza mam frajde jak slucham was obu...zapisuje sobie nawet co smieszniejsze powiedzonka ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jewta Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 18:24 fabiana napisała: > Zaluje...ale Przemek bedzie? > I tak najwieksza mam frajde jak slucham was obu...zapisuje sobie nawet co > smieszniejsze powiedzonka ;)))) \bedzie przemas nawet chyba sam bo laska(j.laskowski) nie może. od poniedziałku pełna rotacja:))) jak znajdziesz chwilkę to wyślij mi na mailika to co masz- też bym się pośmiał Odpowiedz Link Zgłoś
fabiana Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 18:29 Spoko zaraz wysle :) tylko nie wiem ktory z was to powiedzial...jesli pamietasz to mi napisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fabiana Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 18:40 napisalam na gazetowego. mam nadzieje ze dojdzie Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 19:35 Ja też poproszę, jeśli mozna, tę przesyłkę. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Fabiano 15.04.04, 21:35 A może, gdy będziesz miala chwilę, wkleisz te powiedzonka gdzieś tutaj? :) Odpowiedz Link Zgłoś
fabiana Re: Fabiano 15.04.04, 21:51 Witam ponownie ;) Ok,moge je wkleic ;))) dostarcze przynajmniej troche rozrywki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fabiana Re: Fabiano 15.04.04, 21:52 Tylko moze powinnam zapytac sie o zgode wspolautora tych powiedzonek.. ;) no wiesz,prawa autorskie i te rzeczy... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Fabiano 15.04.04, 21:55 fabiana napisała: > Tylko moze powinnam zapytac sie o zgode wspolautora tych powiedzonek.. ;) no > wiesz,prawa autorskie i te rzeczy... ;))) no ale przecież wypowiadają je publicznie w eurosporcie. muszą się liczyć z tym, że ich złote myśli będą potem przetwarzane ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Fabiano 15.04.04, 21:54 fabiana napisała: > Witam ponownie ;) > Ok,moge je wkleic ;))) dostarcze przynajmniej troche rozrywki ;) No i średnia merytoryczności się podniesie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
fabiana Re: Fabiano 15.04.04, 22:00 No dobrze...to na razie jedno na probe ;) Uwaga gawronko :) "Kto by Ronniemu odmówił?" (z meczu ronnie vs hunter, chodzilo o to ze hunter zapewne nie odmowil ronniemu pojscia z nim na piwo) hehe :))) to moj ulubiony cytat :) tylko nie jestem dokladnie pewna co do autorstwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Fabiano 15.04.04, 22:06 przypuszczam, że przynajmniej raz odmówił mu sędzia... ;) Fabiano, a może załóż nowy wątek? Żeby lepiej wyeksponować te perełki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fabiana Re: Fabiano 15.04.04, 22:11 czemu nie ;) tylko wolalabym jednak znac zdanie autora na ten temat :) hmmm....gdzie on jest jak go potrzebujemy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Fabiano 15.04.04, 22:13 fabiana napisała: > czemu nie ;) tylko wolalabym jednak znac zdanie autora na ten temat :) > hmmm....gdzie on jest jak go potrzebujemy ;))) Wędkuje pewnie. "Na żywca" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Fabiano 15.04.04, 22:17 Aha, i zanęca kredą! (Bardzo fachowy wątek nam się robi ;) Ciekawe, czy to, co złapie, spełni jego trzy życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Fabiano 15.04.04, 22:20 Ale CO on może złapać na taką przynętę??? Nie jestem przekonana, czy TO spełnia jakieś życzenia. No, chyba, że jakiś nurkujący sędzia snookerowy się złapie. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiana Re: Fabiano 15.04.04, 22:23 Tak czy inaczej, poczekamy az wroci z wedkowania :))) moze nam wtedy opowie jak bylo i co udalo mu sie zlapac ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 19:36 jewta napisał: > bylem pelen nadziei ze ta chwila ngdy nie nadejdzie. > urodziny mam w sobote wiec komentowac nie mam zamiaru:) Ten dzień, w którym będziesz rozdawać autografy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fabiana Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 18:42 A teraz juz znikam bo duzo pracy mnie czeka ;) a od soboty raczej bede przesiadywac przed telewizorem ogladajac snookerka :) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś