Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Cudze chwalicie...

14.04.04, 18:40
    <a
    href="http://www.globalsnookercentre.co.uk/files/Players/Global_Europe/Global_Poland/pol_rafal_jewtuch.htm">swego
    nie znacie</a>
    Obserwuj wątek
      • gatta13 Re: Cudze chwalicie... 14.04.04, 18:40
        Nie wyszło, no.

www.globalsnookercentre.co.uk/files/Players/Global_Europe/Global_Poland/pol_rafal_jewtuch.htm
        • fabiana Re: Cudze chwalicie... 14.04.04, 18:44
          Wow ;) tylko co to za data urodzenia: 0??? :P
          • gawronka Re: Cudze chwalicie... 14.04.04, 19:46
            No no
            ;))))
            To już Lilipiec wie, po kogo ma uderzać po autograf (dla mnie, jeśli dla siebie
            nie chce ;))))))))))
            • jewta Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 00:31
              bylem pelen nadziei ze ta chwila ngdy nie nadejdzie.
              urodziny mam w sobote wiec komentowac nie mam zamiaru:)
              • gawronka Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 08:36
                jewta napisał:

> bylem pelen nadziei ze ta chwila ngdy nie nadejdzie.
                > urodziny mam w sobote wiec komentowac nie mam zamiaru:)

Aha! Szykuje się imprezka. I to nawet podwójna, bo ktoś z tego forum ma
                urodziny w niedzielę! :))))
                • lilipiec Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 09:37
                  gawronka napisała:

> jewta napisał:
                  >
                  > > bylem pelen nadziei ze ta chwila ngdy nie nadejdzie.
                  > > urodziny mam w sobote wiec komentowac nie mam zamiaru:)
                  >
                  > Aha! Szykuje się imprezka. I to nawet podwójna, bo ktoś z tego forum ma
                  > urodziny w niedzielę! :))))

:D
                  • dorota_snooker Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 10:03
                    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                    ( czego można chcieć więcej, no może zwycięstwa R O'S )
                  • jewta Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 11:28
                    lilipiec , a które jesli można spytać?
                    • dorota_snooker Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 11:36
                      Szanowny R.J. jeśli tam jeszcze jesteś to czy ty czasem sprawdzasz własną
                      pocztę ??????????
                      ( potwór ze mnie )
                      • jewta Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 11:45
                        dorota_snooker napisała:

> Szanowny R.J. jeśli tam jeszcze jesteś to czy ty czasem sprawdzasz własną
                        > pocztę ??????????
                        > ( potwór ze mnie )

Szanowna D.S. Jestem jeszcze i zaraz sprawdzę własną pocztę.
                        (nie taki straszny:) )
                        • dorota_snooker Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 11:48
                          To śmieszne ale rzeczywiście jestem D.S. ( nie tylko snookerowo, sama bym na to
                          lepiej nie wpadła )
                    • gawronka Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 11:45
                      jewta napisał:

> lilipiec , a które jesli można spytać?

Na pewno młodszy od ciebie ;P
                      • jewta Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 11:50
                        gawronka napisała:

> jewta napisał:
                        >
                        > > lilipiec , a które jesli można spytać?
                        >
                        > Na pewno młodszy od ciebie ;P

Gawronka, poznałaś po charakterze pisma???

• lilipiec Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 13:09
                          jewta napisał:

> gawronka napisała:
                          >
                          > > jewta napisał:
                          > >
                          > > > lilipiec , a które jesli można spytać?
                          > >
                          > > Na pewno młodszy od ciebie ;P

W niedzielę będzie break 25, but I keep on punching :D

• lilipiec Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 13:11
                            lilipiec napisał:

> jewta napisał:
                            >
                            > > gawronka napisała:
                            > >
                            > > > jewta napisał:
                            > > >
                            > > > > lilipiec , a które jesli można spytać?
                            > > >
                            > > > Na pewno młodszy od ciebie ;P
                            >
                            > W niedzielę będzie break 25, but I keep on punching :D

Czyżbym walnął tysięcznego posta? Suuuuper! (przepraszam Gawronko - 1024 = 2^10
                            może być twój ;)
                            • gawronka Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 13:55
                              Potraktuj ten tysiąc jako prezent urodzinowy :)
                        • gawronka Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 13:56
                          jewta napisał:
                          >
                          > Gawronka, poznałaś po charakterze pisma???
                          >

Po głosie...
                          ;)
                          • jewta Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 14:12
                            gawronka napisała:

> jewta napisał:
                            > >
                            > > Gawronka, poznałaś po charakterze pisma???
                            > >
                            >
                            > Po głosie...

to ile obstawiasz... po głosie...?
                            :)
                            > ;)
                            >
                            • gawronka Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 14:18
                              jewta napisał:

> gawronka napisała:
                              >
                              > > jewta napisał:
                              > > >
                              > > > Gawronka, poznałaś po charakterze pisma???
                              > > >
                              > >
                              > > Po głosie...
                              >
                              > to ile obstawiasz... po głosie...?
                              > :)
                              > > ;)
                              > >

Hmmm... 35?
                              (+-2)
                              • gawronka Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 15:45
                                gawronka napisała:
                                > Hmmm... 35?
                                > (+-2)
                                >

Oooops, chyba się naraziłam ;)
                                • jewta Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 16:49
                                  pudło
                                  • gawronka Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 16:58
                                    przecież wiem. Miałam napisac 28, tylko mi się palce omsknęły...
                                    ;)
                                    • jewta Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 17:18
                                      gawronka napisała:

> przecież wiem. Miałam napisac 28, tylko mi się palce omsknęły...
                                      > ;)

pudło
                                      • fabiana Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 18:06
                                        No to ja sprobuje...30? ;)
                                        • jewta Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 18:09
                                          fabiana napisała:

> No to ja sprobuje...30? ;)

jeszcze 2 dni!!!
                                          • fabiana Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 18:14
                                            Czyzbym zgadla??? Jednak jestem genialna! ;)))
                                            w zamian oczekuje od soboty takiego jak zawsze komentarza ;))))
                                            • fabiana Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 18:15
                                              Pomylilam sie o 2 dni ale to sie chyba nie liczy... :))
                                            • jewta Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 18:18
                                              w sobotę moja droga mam wolne!!!
                                              bede dopiero w pon.
                                              • fabiana Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 18:21
                                                Zaluje...ale Przemek bedzie?
                                                I tak najwieksza mam frajde jak slucham was obu...zapisuje sobie nawet co
                                                smieszniejsze powiedzonka ;))))
                                                • jewta Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 18:24
                                                  fabiana napisała:

> Zaluje...ale Przemek bedzie?
                                                  > I tak najwieksza mam frajde jak slucham was obu...zapisuje sobie nawet co
                                                  > smieszniejsze powiedzonka ;))))

\bedzie przemas nawet chyba sam bo laska(j.laskowski) nie może.
                                                  od poniedziałku pełna rotacja:)))

jak znajdziesz chwilkę to wyślij mi na mailika to co masz- też bym się pośmiał
                                                  • fabiana Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 18:29
                                                    Spoko zaraz wysle :)
                                                    tylko nie wiem ktory z was to powiedzial...jesli pamietasz to mi napisz ;)
                                                    • jewta Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 18:32
                                                      masz mój mail?
                                                    • fabiana Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 18:40
                                                      napisalam na gazetowego. mam nadzieje ze dojdzie
                                                    • gatta13 Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 19:35
                                                      Ja też poproszę, jeśli mozna, tę przesyłkę. :)))
                                                • gawronka Fabiano 15.04.04, 21:35
                                                  A może, gdy będziesz miala chwilę, wkleisz te powiedzonka gdzieś tutaj? :)
                                                  • fabiana Re: Fabiano 15.04.04, 21:51
                                                    Witam ponownie ;)
                                                    Ok,moge je wkleic ;))) dostarcze przynajmniej troche rozrywki ;)
                                                    • fabiana Re: Fabiano 15.04.04, 21:52
                                                      Tylko moze powinnam zapytac sie o zgode wspolautora tych powiedzonek.. ;) no
                                                      wiesz,prawa autorskie i te rzeczy... ;)))
                                                    • gawronka Re: Fabiano 15.04.04, 21:55
                                                      fabiana napisała:

> Tylko moze powinnam zapytac sie o zgode wspolautora tych powiedzonek.. ;) no
                                                      > wiesz,prawa autorskie i te rzeczy... ;)))

no ale przecież wypowiadają je publicznie w eurosporcie. muszą się liczyć z
                                                      tym, że ich złote myśli będą potem przetwarzane ;)))
                                                    • gawronka Re: Fabiano 15.04.04, 21:54
                                                      fabiana napisała:

> Witam ponownie ;)
                                                      > Ok,moge je wkleic ;))) dostarcze przynajmniej troche rozrywki ;)

No i średnia merytoryczności się podniesie ;)))
                                                    • fabiana Re: Fabiano 15.04.04, 22:00
                                                      No dobrze...to na razie jedno na probe ;) Uwaga gawronko :)

"Kto by Ronniemu odmówił?" (z meczu ronnie vs hunter, chodzilo o to ze hunter
                                                      zapewne nie odmowil ronniemu pojscia z nim na piwo) hehe :))) to moj ulubiony
                                                      cytat :) tylko nie jestem dokladnie pewna co do autorstwa :)
                                                    • gawronka Re: Fabiano 15.04.04, 22:06
                                                      przypuszczam, że przynajmniej raz odmówił mu sędzia... ;)
                                                      Fabiano, a może załóż nowy wątek? Żeby lepiej wyeksponować te perełki :))))
                                                    • fabiana Re: Fabiano 15.04.04, 22:11
                                                      czemu nie ;) tylko wolalabym jednak znac zdanie autora na ten temat :)
                                                      hmmm....gdzie on jest jak go potrzebujemy ;)))
                                                    • gawronka Re: Fabiano 15.04.04, 22:13
                                                      fabiana napisała:

> czemu nie ;) tylko wolalabym jednak znac zdanie autora na ten temat :)
                                                      > hmmm....gdzie on jest jak go potrzebujemy ;)))

Wędkuje pewnie. "Na żywca" ;))
                                                    • gatta13 Re: Fabiano 15.04.04, 22:15
                                                      Na żywą czerwoniutką bilę? ;)
                                                    • gawronka Re: Fabiano 15.04.04, 22:17
                                                      Aha, i zanęca kredą!
                                                      (Bardzo fachowy wątek nam się robi ;)
                                                      Ciekawe, czy to, co złapie, spełni jego trzy życzenia
                                                    • gatta13 Re: Fabiano 15.04.04, 22:20
                                                      Ale CO on może złapać na taką przynętę??? Nie jestem przekonana, czy TO spełnia
                                                      jakieś życzenia. No, chyba, że jakiś nurkujący sędzia snookerowy się złapie.
                                                    • fabiana Re: Fabiano 15.04.04, 22:23
                                                      Tak czy inaczej, poczekamy az wroci z wedkowania :))) moze nam wtedy opowie jak
                                                      bylo i co udalo mu sie zlapac ;))))
              • gatta13 Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 19:36
                jewta napisał:

> bylem pelen nadziei ze ta chwila ngdy nie nadejdzie.
                > urodziny mam w sobote wiec komentowac nie mam zamiaru:)

Ten dzień, w którym będziesz rozdawać autografy? ;)
      • fabiana Re: Cudze chwalicie... 15.04.04, 18:42
        A teraz juz znikam bo duzo pracy mnie czeka ;) a od soboty raczej bede
        przesiadywac przed telewizorem ogladajac snookerka :) pozdrowionka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka