Dodaj do ulubionych

Czy zaczac chodzic z pierwsza laprza..............

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 13:51
.... dziewczyna tylko i wylacznie po to zeby rodzice , koledzy. kolezanki i
nawet siostra dali mi spokuj ze mam sobie znalez dziewczyne bo mam 21 lat i
czas najwyzszy . Do tej pory poznalem 2 dziewczyny z ktorymi moglbym chodzic
ale nie jestem z nimi z wielu wzgledow a nigdy nie lubilem robic czegokolwiek
na pokaz albo bo tak wypada , nie powiem bo bardzo bym chcial miec dziewczyne
ale taka na ktorej mi zalezy a nie ...... .
Jako tak to nie prosze was o rade a bardziej o opinie .
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: Czy zaczac chodzic z pierwsza laprza......... IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 16:13
      od jakiegos czasu tez jestem sama, w takiej sytuacji rozne rzeczy przychodza
      czlowiekowi do glowy, jednak bycie z kims po to zeby nie byc samemu jest bez
      sensu i na dluzsza mete i tak sie nie oplaca. mozna jedynie skrzywdzic druga
      osobe no i przy okazji siebie. pozdrawiam
    • anqa_84 Re: Czy zaczac chodzic z pierwsza laprza......... 01.11.04, 16:14
      wiesz co??
      wg mnie nie powiniemes robic niczego z przymusu
      powinienes "byc tym kim jestes a nie tym kogo chca z ciebie zrobic"!!
      poza tym bycie z kims z przymusu-czy z tego ze ci sapia nad glowa ze masz z
      kims byc to bez sensu!!!

chociaz pierwsze koty za płoty....
      zreszta roba jak uwazasz...
      pozdrawiam
    • Gość: tez sam Re: Czy zaczac chodzic z pierwsza laprza......... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.11.04, 18:17
      no to witaj w klubie....hehe a tak powaznie ja mam 22 lata jestem sam i jakos
      nienarzekam, ja tez mialem 2-3 partnerki z ktorymi moglo cos byc wiecej lecz
      sie nieudalo, nierobie z tego tragedii, jestem soba i spokojnie sobie zyje...na
      kazdego przyjdzie czas...pzdr
    • Gość: uśmichnięta Re: Czy zaczac chodzic z pierwsza laprza......... IP: *.broxnet.katowice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 00:00
      Hejka!! głowa do góry radzę Ci się bardziej znieczulić na opinje rodziny i
      znajomych tylko w ten sposób nie bedziesz się zadręczał.Odpowiednią dziwczynę w
      końcu poznasz:)mówię to z własnego doświadczenia też egzystuje jako 21 latka
      singiel- także z wyboru bo mieć "jakiegoś" faceta żeby tylko mieć to dla mnie
      nie problem, gorzej stworztyć coś razem niepowtarzalnego i cudownego.Ach chyba
      jestem za wybredna ale chyba zadowolona. Pzdr
      • password01 Re: Czy zaczac chodzic z pierwsza laprza......... 02.11.04, 01:14

> ....Odpowiednią dziwczynę w
        > końcu poznasz:)

zastanawia mnie skąd ty masz taką pweność ze gość pozna tą odpowiednią.
        Nie żebym mu tego nie życzył.
        Pytam tylko tak z ciekawości. Może jak trochę pobędzie sam to jego wymagania
        spadną na tyle że okaże sie że tych odpowiednich to jest całe mnóstwo wokół :)
        No bo dlaczego niby miałby spotkac swój ideał. Może ona żyje w Australii
        albo jeszce gdzieś indziej.
        • zosia.samoosia Re: Czy zaczac chodzic z pierwsza laprza......... 02.11.04, 01:20
          password01 napisał:

> Może ona żyje w Australii
          > albo jeszce gdzieś indziej.

tia i dlatego wchodzac jako gosc ma cos takiego hehehe

Autor: Gość: sam IP: neoplus.adsl.tpnet.pl
          • password01 Re: Czy zaczac chodzic z pierwsza laprza......... 02.11.04, 01:23
            a co to ma do rzeczy skąd on wchodzi i gdzie żyje do tego gdzie żyje jego
            idelana ? Może własnie Australia ?
            • zosia.samoosia Re: Czy zaczac chodzic z pierwsza laprza......... 02.11.04, 01:37
              password, za daleko go wysylasz, polec mu lepiej zeby szukal w Polsce, a Ty za
              siedem gor, za siedem rzek, basz lokalnym patriota, widzisz ze chlopak z Polski
              • password01 Re: Czy zaczac chodzic z pierwsza laprza......... 02.11.04, 19:12
                Ja nikogo nie wysyłam. Mój post skierowany był do usmiechnięta. Napisał(e) że
                autor wątku kogoś znajdzie , a ja się pytam skąd to wie , jest jasnowidzem czy
                jak?
    • Gość: e-anonse.info Re: Czy zaczac chodzic z pierwsza laprza......... IP: *.e-miasto.us 02.11.04, 03:03
      e-anonse.info Ogłoszenia Towarzyskie, anonse, fotooferty
    • Gość: SS RODZINKO mniej desperacji!!!i tak sie hajtnie:P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 08:55
      moj kumpel zwiazal sie z dziewczyna tez z powodu takiego meczenia go przez
      rodzinke, tylko ze on ma 28 lat,i w sumie do dziewczyny nic nie czul nawet mu
      sie nie podobala,a po roku swiata poza nia nie widzial, do momentu az...jej nie
      przestalo zalezec....a on schowal pierscionek do szuflady:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka